819
Цифрова археологія: Старі графіки
Публікація на хаб «Digital archaeology: як зберегти дані довгого часу» доторкнулася до теми інтересу до мене. Періодично я прочитав про відновлення конкретного комп’ютера, про виявлення старих дисків та даних на них (наприклад, відновлення PDP-11/04). Мій інтерес зберіг мене від проходу старої книги, яка опублікувала кілька прикладів чудової роботи в галузі комп'ютерної графіки. Будь ласка, зауважте, що всі роботи зроблені на папері графічним дизайнером за допомогою авторської програми. На жаль, я не думав сканування тексту статті, тому, крім загальної фрази про виставки художників, я нічого не пам'ятаю про авторів і я не пам'ятаю заголовку книги.
р.
Я думаю, що це називається Beasts в лісі.
р.
8024570
306183
У мене є питання в кімнаті - є близько 30 касетів з програмами для ZX. Як можна перетворити сигнал з лінійного введення звукової картки в формат, який розуміється емуляторами ZX?
Джерело: geektimes.ru/post/248698/
р.
Я думаю, що це називається Beasts в лісі.
р.
8024570
306183
У мене є питання в кімнаті - є близько 30 касетів з програмами для ZX. Як можна перетворити сигнал з лінійного введення звукової картки в формат, який розуміється емуляторами ZX?
Джерело: geektimes.ru/post/248698/
Маси Поліція Pay Bitcoin Ransom для повернення своїх файлів
3D принтери допоможуть павук роботів майстер-простору