872
Google запустив службу стиснення даних для настільної версії Chrome
Дані Послуга Saver для настільної версії браузера Google Chrome знижує трафік, отриманий при завантаженні сторінок з використанням серверів Google: коли розширення ввімкнено, дані Google серверів перед завантаженням веб-сторінок та перевірте їх на віруси. Дані Збереження працює в режимі тестування і доступна для завантаження.
Служба стиснення даних Google знижує трафік, прискорює завантаження сторінок та покращує безпеку. трафік, який проходить через сервери компанії, перевіряється Google для шкідливих програм. По-перше, сервіс працює для Chrome на смартфонах і планшетах, але з 23 березня версія бета доступна для настільного браузера. Дані Економія вимагає Chrome 41 і вище. Сервіс не працює при завантаженні даних через протокол SSL і впізнато режим.
Коли це розширення ввімкнено, дані Google-серверів перед завантаженням веб-сторінок в Chrome (крім даних, завантажених через SSL і Incognito режим). Офіційний опис розширення в магазині Chrome
Google продемонстрував службу стиснення даних у березні 2013 року як функції Chrome 26 для операційної системи Android. У січні 2014 року офіційно запроваджено мобільний додаток Chrome 32 для Android та iOS. Компанія пообіцяла зменшити трафік до 50%. Дані Збережіть на мобільних пристроях, вимкнено за замовчуванням, вона може бути включена до ticking "Використання даних" в налаштуваннях.
Чи доступна на вашому смартфоні чи планшеті Chrome? Звичайно, це як старий, як світ Ні, не знаю про це Ні, я не хочу, щоб він не використовувати Chrome на мобільних пристроях Тільки виповнилося 834 осіб проголосували. 187 р. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,
Джерело: geektimes.ru/post/247996/