Китайські ідентифікаційні картки. З старих паперів на всю карту

Історія ідентифікаційних документів в Китаї завжди була особливо гострою. Величезне населення завжди змушене лікувати цю проблему з особливою обережністю. Так як ми активно заміняємо ідентифікаційні картки з платіжними картками, які включають банківську карту, транспортну картку, політику страхування здоров'я, інформацію відбитків пальців тощо, хочу виділити трохи, що ці документи є.

Офіційна фото карти ідентифікаційної картки третього покоління говорить нам основні функції - банківська картка, зберігання відбитків пальців, посвідчення особи.

Офіційне найменування адресного об'єкта - Національна ідентифікаційна картка Китайської Народної Республіки.

Ситуація з ідентифікаційними картками в Китаї, з усіма зусиллями органів, залишалася катастрофічною. Величезна кількість різних видів ідентифікаційних карток зробили цю ситуацію ще більш складною - ідентифікаційні картки Республіки Китай (1911-1949), ідентифікаційні картки лояльних громадян, видані японським урядом під час окупації, різні ідентифікаційні картки різних провінцій (посередньо separatist-minded Західні провінції, особливо Xinjiang, Tibet, Ningxia тощо). Все це робить нормальну ідентифікацію громадянина неможливим за принципом. Що таке визначення, стандартизування роботи з документами та офісними роботами, оподаткування може говорити про те, чи діють більше 20 типів карток ідентичності в країні одночасно?

р.

Карта ідентифікації Республіки Китай (1911-1949). До свого числа ви можете судити про те, як «компонентні» карти ідентифікації. Документ No 5757 з населенням кількох сотень мільйонів. . й

І знову розв'язання задачі, що стикалися на горизонті тільки під час президенції День Сяопінгу, по-справжньому легендарної особи, яка перешкоджала западу країни в абіс, де було впевнено під керівництвом Ху Яобенга і його як і і витягнути її з сміття ями, де вона була керована великим шоломом. Не вдалося впровадити одну картку ідентичності у своїх десятках правилах. До 1984 р. громадяни КНР використовували все, що вони могли – до реєстраційних документів за конкретною адресою.

Вплив цієї карлики (Deng Xiaoping - 157 см, високий) на життя в Китаї, також свідчить про те, що коли він вже був відставлений і залишився лише головою Все-Китайської Bridge Federation, всієї китайської еліти, згідно з письменником, «збиток кожного хребта і кожного руху пальця». Приїжджайте, що немає точки.

6 квітня 1984 р. Державна рада надіслала повідомлення Міністерству публічної безпеки та одночасно опублікувала «Регуляції та положення про ідентичні карти в КНР». 1 липня 1995 року в операційній фазі введено нові карти ідентичності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Всім громадянам країни були «додаткові», а 1 січня 2004 року, з прийняттям другого покоління ID-карт, вони почали фасонізуватися.

Це те, що він виглядав так. Назва, національність, дата народження, місце випуску, посвідка на проживання, термін дії та номер.

Їхнє значення, знову важко переоцінити. Вперше в історії Китаю стало можливим створення загальної бази даних населення країни, стандартизувати документобіг, проводити нормальний перепис населення та ін. Хоча вони неспроможні, вони дійсні, і в будь-якому місці від каси до податкової служби, ви можете вибрати 1-е або 2-е покоління ідентифікаційних карток.

Я хотів би, щоб зупинитися на другому генерації більш докладно, оскільки це тепер основний документ, що діє в Китаї. Перше покоління практично повністю виходить з сервісу, а третина тільки починає бути введено в експлуатацію.

Так, було введено в експлуатацію (надалі я зателефоную їй маскулін, так як Шеннфенжен (і) російською мовою переводиться в маскулін) 1 січня 2001 року. На перший погляд він містить однакову інформацію, як і попередній покоління.

Р

й

Основною відмінністю від попереднього покоління є інтегрована карта. У ній міститься всі однакові дані як текст, але в електронній формі, які можна прочитати за допомогою спеціальних пристроїв. Це величезний крок вперед - при оформленні квитка на станцію, касир не потрібно набрати всі ці номери і імен - просто покласти картку на зчитувач. Отримати роздрукацію податкової декларації з податкового офісу в терміналі самообслуговування, просто прикріпивши його до зчитувача. В цілому, в усіх випадках, коли необхідно дані громадянина, організація досить придбати необхідний пристрій для себе.

Ви можете придбати його з будь-якого веб-сайту, якщо ви маєте дозвіл на використання його з Міністерства публічної безпеки.

На практиці це означає, що де було витрачено хвилини, зараз проводиться пара секунд. У зв'язку з тим, що населення Китаю, це економить мільйони людей-години та нервових клітин.

Він, коли я підбираю дитину з дитячого садка, я просто повинен поставити його на читачі на вході і показати мені, хто його батьки.

р.

Багатофункціональний термінал при вході в дитячий садок. - 96-й рік народження, ймовірно, радий потрапити до хабу. й

Звісно, я не можу розповісти про технічні деталі. Яка технологія даних використовується, скільки клітин пам'яті в картці, шифрування даних тощо. У Китаї багато людей перетворюють сліпу око, хоча це заборонено законом (так само проституція, однакова гемблінг і т.д.), але є три види злочинів, які краще не вчиняють тут. Шахрайство ідентичності є однією з них.

Приїжджайте, я знову дивився. До третього покоління ID карток входять:

(1) текстова інформація про назву, національність, дату народження, дозвіл на проживання
2) фото
(3) відбитки пальців
(4) - банківська платіжна картка
5) будь-яка інша інформація про вимоги громадянина.

Найяскравіше, що все можна додати в неї. Знижка картки вашого фітнес-центру? О, будь ласка. Медичний запис з усіма захворюваннями - так, немає проблеми. Це диво чудес, коли лікар просто кладе свою шенценженську на своєму читачеві і історію своєї сіднички записується там. Пройдіть в інший стаціонар і лікар дізнається, що сталося з вами. Мапа автобуса / метро, за Божу раду. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Одна і половина мільярдів потенційних користувачів, і ваша послуга інтегрована в свій паспорт / банківську карту, яка є чим мріє. Про ті інтриги, які зараз обгорнуті цими угодами, можна написати весь букет цікавих детективів.

По суті, третє покоління карт, хоча це було введено в офіційну операцію, ніхто ще не має. Тепер відбувається поступова інтеграція основного доповнення – відбитків пальців різних пристроїв, альфа-тестування та ін. Основною вимогою для сертифікації Міністерством публічної безпеки є двофакторна ідентифікація користувача - сам IC чіп у картці, яка повинна бути прикріплена до зчитувача та читання відбитків пальців як другого етапу авторизації. У майбутньому можна буде оплатити пакет сигарет в стійку під будинком, поставивши пальцем до терміналу в стилях. І це круто.

П. С.
Дверна завантажена знімка ID-карт повністю правова згідно з ихвих - це публічна інформаційна кількість Shenfenzhen, стать власника, дата народження та місце випуску, доступна на ихых - Національна база даних ідентифікаційних номерів. Перше покоління Шенфенжен (в тому числі їх зображення) недійсне з 1 січня 2004 року.
2) Це нормально для спрощеного Мао Зедун. Провести шахрайство з ID-картами (і їх зображення) - до смертної штрафу.
(3) Вентилятори фольги точно не відносяться до Китаю. Коли у мене виникали проблеми з контрінтелігією (право через свою нематеріальну питанню, нічого не запитати), я дивився в особистий файл, який доступний в два кліки до будь-якого офіцера поліції – там було все з моменту перехресного кордону. Від готелів, які я проживав в тих випадках, коли я пішов кудись і автобусні квитки до історії телефонних дзвінків з кнопкою «Play» у кожному розпорядженні.
(4) Крім абзацу 2. У мене є глибоке захоплення для Китаю, я щиро захоплюю, як вони змогли отримати від вольфраму ями 1949 до сьогодні піків, і я дійсно хочу жити в цій країні і сприяти її процвітання. Я захоплюю те, що рівень ілітра впав з 96% у 1949 році до 6% у 2014 році. Я захоплюю те, що де колись (у 2004 р.) пряма локомотива, тепер летить CRH на швидкості 300 км / год. З 2000 року введено в експлуатацію близько 150 ГВт електростанцій. Я захоплюю споруду тисячі кілометрів швидкісних трас в місцях, які використовуються для ґрунтовок. Я захоплюю те, що це третя країна, яка має свою орбітальну станцію. І так далі і так далі без кінця.
За статистикою, з 100 відвідувачів до Китаю, 90 не схожих на нього, 9 нейтральних або позитивних. Я один з тих, хто повністю хворий на життя.
(5) Дякуємо за те, що перед тим, як їхати над шенефенженом 1-го покоління, він не ледачий прийняти його фото.
Дуже дякую. Я сподіваюся це було цікаво.

Джерело: geektimes.ru/post/247082/