Кульові фотографії та їх автори

Якщо ви не любите фотографії, ви, ймовірно, не знаєте, що ці люди тримають деякі з найвідоміших пострілів у світі. Американський фотограф Тім Мантоані прагне виправити це несправедливість у своєму фотопроекті За фотографіями. У 2006-му він фотографував понад 150 фотографів і фотографій, які зробили їх відомими. Роботи цих авторів побачили мільйони, а деякі з них вважаються іконичними і визнаючи всю історичну епоху.

Джефф Вейднер - Пекін 1989

Невідомий Rebel (також відомий як Tank Man) - це прізвище, відданий чоловіку, який односторонньо провів назад колонку танків протягом півгодини під час площі Тяньаньм в червні 1989 року. Ця фотографія була взята Джеффом Широке з шостого поверху Пекіна. Він показує людину, що стоїть перед колонкою Type 59 танків.

Steve McCurry як afghan дівчина

Стів Маккуррі: Я шукаю дівчину протягом 17 років і нарешті знайшов її в 2002 році Її ім'я Sharbat Gula. Фото було взято в Пешаварі, Пакистан в 1984 році.

Гаррі Бенсон - The Beatles

Брайан Епштейн, менеджер Beatles, просто сказав їм, що вони були номер один в Америці, і я прийшов з ними в Нью-Йорк. 1964'

Ліл Overcoe - 9/11

Ліл Оуерко: Не знаю, що такий прекрасний теплий день, один з найбільш болючих і плутаних подій може статися, що назавжди залишиться в серцях людства. Ця картина є однією невеликою частиною такої величезної події, яка з'єднує теми тисяч історій і мільйонів людей разом. Слова на папері ніколи не додасть повного спектру подій, а не підсумувати звуки, запахи і навіть голоси, які заморожені в пам'яті з цього дня. Я зробив кращу роботу я міг. 9/11 подарує майбутнім поколінням почуттям того, що сталося. Я сподіваюсь, що в той час рани загострять, а біль підніметься, а мудрість і мир переважають серед темряви.

Марія Еллен Марк, інспектор Єлфантської Арена

Марія Еллен марка: Я тримую картину себе, що показує Prakash Singh і його улюблений слон, Шима, взятий в 1990 році. Рам Пракаш Сінгх був арена інспектором для Великого Золотого Цирку, фотографією, знятого в Ахмедабад, Індія. Поруч, Шяма загинула через кілька місяців після цього фото було взято – переважно він загинув від отруєння хапаті і Рама Пракаш Сінгх був сербкеном, як був І.

Томас Мангельсен, Коричневий Ведмідь

Томас Мангельсен: У липні 1988 року я попередив можливість знімати аналогічний постріл під час перегляду документальних фільмів про ведмеді на Катмаї і сталося, щоб подивитися фото в науковому журналі групи ведмедиків риболовля на одному з Алясних падалей. Тоді я вирішив, що я хочу піти там. Я провів тиждень біля водоспаду, намагаючись зняти правий постріл, але нічого не вийшло. Через шість тижнів я показав плівку і я бачив цей образ. Це був приємний сюрприз. Я не знаю, що я зробив це.

David Dabilet - Барракуда Круглий

р.

океани світу не мають прямих ліній, геометрія як ідеальне коло є рідкістю, але ці барракуди роблять це як захист. 70% нашої планети є океаном. Це місце нескінченної прихованої краси.

Травня Панг як Джон Ленон

Літо 1974, Лонг-Айленд, Нью-Йорк. Це свято з сином Юліан. Фото називається "Родинний портрет".

Пошта Лейфер - Алі в Списокон

25 травня 1965, Льюїстон, Головне, США

Vincent Laforet - Мій Чоловік

Я був щасливий, щоб побачити деякі досить дивовижні речі в моїй рідній кар'єрі, яка почалася двадцять років тому. Одне з найцікавіших речей, які я дізнався про аерофотозйомку, було те, що робити крок назад, образ набагато більш інтимний, так як він повинен бути вивчений набагато більш детально і включає в себе уяву.

Лука Бресель

р.

Боб Грен: Джон Леннон попросив мене піти на пентхаус, щоб взяти картину його на кришку його альбому. Після того, як ми взяли низку портретів для кришки, ми взяли деякі неофіційні фотографії для використання реклами. Ось як з'явилася ця фотографія.

Elliott Erwitt, два собаки з власником

Елліот Ервітт: Знімок я тримаю в руках у 1974 році, по вулиці від мого дому. Що було 38 років тому.

Лорі Грінкер Майк Тайсон

Лорі Грінкер: Це картина Майка Тюсона, взята у 1980 році. У віці 14, я почав фотопроект, в якому я фотографував молодих боксерів. Легендарний Кус Д'Амато розповів мені Майку, який був наступним великим чемпіоном з важковаговиків, він був правим – і я продовжував зйомки його майже на десятиріччя.

Герман Леонард як джаз музикант

р.

Герман Леонард: На початку 1948 року в Нью-Йорку. У день rehearsal дав мені унікальну можливість фотографії багатьох джазових гігантів.

Ваш текст за посиланням. й