Бондаж. Джеймс Бонд. Робототехнічний ручний фейки для маркетологів та соціальних інженерів

Бондаж. Джеймс Бонд. Робототехнічний ручний фейки для маркетологів та соціальних інженерів

Маркетологи швидко дізналися, що існує вразливість в системі «довіра- прийняття рішень» – люди, швидше за все, довіряють рукописний текст, ніж друкований текст. Дуже швидко з'явилися авторські шрифти та підписи в рекламних оголошеннях, але їх легко визнали. Тепер існує можливість автоматизованого написання "за рукою" з реальною ручкою (навіть перо), враховуючи всі відступи, відстані нерівностей, невідповідність з пропорціями, тиском і кут нахилу (відстежуються сліди шоколаду і кави, щоб автоматично емулювати).

Де є вірні помилки, є соціальні інженери. Дайвінг на трави тепер вносить більше фруктів. Ви можете ввести достатньо рукописного тексту для проростання.

Сервіс Бонда, який надає послуги з надсилання реальних листів, має кожен шанс передати «Вихід рукописного тесту» (тобто, людина не зможе відрізнити, чи написаний особою або роботом цей текст).

Я часто сказав, що я знаю достатню кількість ІТ, щоб не довірити ІТ, але тепер довіра в «реальних документах». Це достатньо для годування декількох шкіл есе до нейромереж, щоб вони могли писати для мене (і навіть краще, ніж я робити). До речі, служба Bond надає послуги з вдосконалення / налаштування вашого рукопису.

Що потрібно зробити?
Крок один. Створення принтера 3D, який містить літеру вручну
Крок другий. Ми створюємо програму самозахисту і подаємо її кілька аркушів рукописного тексту потерпілого клієнта.
Крок три. Про компанію

Короткий огляд обладнання, приклади літер, знайомство з проектами Maillift (letters "за рукою"), Бонд (виставки вручну та визнання та емультація почерку), вісник (як студенти продавали свій принтер)
Бондаж. Джеймс Бонд. Робототехнічний ручний фейки для маркетологів та соціальних інженерів р.

Він зробив його вгору, "She" писав:

Бондаж. Джеймс Бонд. Робототехнічний ручний фейки для маркетологів та соціальних інженерів р.

Кука робоча рука

Бондаж.Відео про послугу Бонда:

Відео з CEO Об'єднання:

Принтер, який використовується сервісом Бонда

Принтер, який використовується сервісом Бонда

Поповнення

Засновники стартапу Maillift проаналізували тисячі рукописних текстів і виявили три ознаки, що людське письма відрізняється від робототехніки.

свінгериDIY проектний вісник з Hackaday 2013:

Історія створення Геральда, студентський рукописний апаратБондаж. Джеймс Бонд. Робототехнічний ручний фейки для маркетологів та соціальних інженерів

Початкова версія бюджету

203007

Головне - мати ідеальну команду.

Половина виконаної роботи.

Ночівля. Калібрування та налаштування

Перший проект

Перший успіх

Китайська японська версія

Я хотів би подякувати Нікола Тесла за почерк.
П. С.Бондаж. Джеймс Бонд. Робототехнічний ручний фейки для маркетологів та соціальних інженерів

Джерело: habrahabr.ru/post/251815/