Бондаж. Джеймс Бонд. Робототехнічний ручний фейки для маркетологів та соціальних інженерів

Маркетологи швидко дізналися, що існує вразливість в системі «довіра- прийняття рішень» – люди, швидше за все, довіряють рукописний текст, ніж друкований текст. Дуже швидко з'явилися авторські шрифти та підписи в рекламних оголошеннях, але їх легко визнали. Тепер існує можливість автоматизованого написання "за рукою" з реальною ручкою (навіть перо), враховуючи всі відступи, відстані нерівностей, невідповідність з пропорціями, тиском і кут нахилу (відстежуються сліди шоколаду і кави, щоб автоматично емулювати).

Де є вірні помилки, є соціальні інженери. Дайвінг на трави тепер вносить більше фруктів. Ви можете ввести достатньо рукописного тексту для проростання.

Сервіс Бонда, який надає послуги з надсилання реальних листів, має кожен шанс передати «Вихід рукописного тесту» (тобто, людина не зможе відрізнити, чи написаний особою або роботом цей текст).

Я часто сказав, що я знаю достатню кількість ІТ, щоб не довірити ІТ, але тепер довіра в «реальних документах». Це достатньо для годування декількох шкіл есе до нейромереж, щоб вони могли писати для мене (і навіть краще, ніж я робити). До речі, служба Bond надає послуги з вдосконалення / налаштування вашого рукопису.

Що потрібно зробити?
Крок один. Створення принтера 3D, який містить літеру вручну
Крок другий. Ми створюємо програму самозахисту і подаємо її кілька аркушів рукописного тексту потерпілого клієнта.
Крок три. Про компанію

Короткий огляд обладнання, приклади літер, знайомство з проектами Maillift (letters "за рукою"), Бонд (виставки вручну та визнання та емультація почерку), вісник (як студенти продавали свій принтер)
р.

Він зробив його вгору, "She" писав:

р.

Кука робоча рука

Бондаж.Відео про послугу Бонда:

Відео з CEO Об'єднання:

Принтер, який використовується сервісом Бонда

Принтер, який використовується сервісом Бонда

Поповнення

Засновники стартапу Maillift проаналізували тисячі рукописних текстів і виявили три ознаки, що людське письма відрізняється від робототехніки.

свінгериDIY проектний вісник з Hackaday 2013:

Історія створення Геральда, студентський рукописний апарат

Початкова версія бюджету

203007

Головне - мати ідеальну команду.

р.

Половина виконаної роботи.

р.

Ночівля. Калібрування та налаштування

Перший проект

Перший успіх

Китайська японська версія

Я хотів би подякувати Нікола Тесла за почерк.
П. С.

Джерело: habrahabr.ru/post/251815/