Перший бюджет phablet

Традиційно, я завжди маю на увазі телефони менше 10000. Вони не так шкода розірвати, посолити, подрібнити під хребтом корова (і це сталося), а в останні кілька років розвиток був таким темпом, що вчорашні флагмани миттєво перенесли в категорію антени. В цілому підхід повністю виправданий. Існує тільки одна проблема: розмір екрана.

У діапазоні до 10000, це завжди легко знайти смартфони з 4-дюймовими екранами. Не дуже зручний для Інтернет, але компактний. Потім прийшли 7-дюймові таблетки. Зручний для дому, але я особисто не люблю носити з собою. Моя ідеальна була завжди десь в районі всього понад 5 дюймів, але єдиний пристрій за такою ціною, яку я бачив був деякою точністю з розтягнутою роздільною здатністю 800*640 і займає значну частину кнопки відображення. Тому, як тільки Megafon Log+ phablet був доступний, я відразу його зацікавився і відразу ж взяв. Імпресії, після тижня використання, два рази, тому я думаю, що потрібно поділитися ними.

Не затримуючи, нехай я скажу вам найважливіше. Замкнено phablet під оператором і немає вільних способів його розблокування. У коментарях, але я не перевірила їх виконання. Невидима версія не є досить бюджетною, я не бачу точку прийняття її за цими грошима, тому я навіть не розглядаю цей варіант.

По-перше, як звичайно, коробка. У порівнянні з попередніми пристроями оператора, phablet упаковується більш якісно. Це важко отримати, це так щільно упаковані.

Всередині фактичного пристрою натяжний акумулятор для 2000 мА / год, зарядний пристрій для 1А, інструкції та навушники.

Дизайн phablet є чітким посиланням на планшет Megafon Log 3. Спочатку я думав, що це лише менша версія. Але дивляться вперед, немає. Досить багато нічого спільного. Хоча подібні, ви можете судити:

Під транспортною плівкою, з язиком для легкого видалення, інший - захисний. Дуже зручно зробити, тому що знайти спеціальну плівку для цього пристрою навряд чи в будь-якому місці.

Якість збірки хороша: задня кришка підходить так щільно, що її ледь видаляють. Але матеріали дешеві, особливо пластикові. Так само кришка, на внутрішній стороні, викликає спогади китайських іграшок. Але все це не так важливо для цього класу пристроїв.

Найголовніше тут праска.
Відображається, що всупереч очікуванням виявилося досить нормальним. 960*540 не такий невеликий для цієї діагоналі, як це здається. Звичайно, власники пристроїв з FullHD-дисплей будуть сміятися, але очі не втомилися при прочитанні, і це головне. Перегляд кутів на рівні і яскравості навіть з запасом. Я хотів би показати більше, ніж будь-який бюджетний планшет.
Кнопки зроблені дотик, тому простір відображення не займає. Але це трохи незрівнянно, що вони не засвітлюють. Якщо ви йдете, як мені, від пристрою з різним розташуванням кнопки, ви плутаєте в темному періодичному режимі.

RAM gigabytes, який вже є стандартом для бюджетних пристроїв, тому немає нічого сказати. Як показує тиждень використання, достатньо.

Процесор. Коли я знайшов МТК, я був розчарований спочатку. Я не довіряю цей виробник до. Виявилося, щоб бути в марлі. Встановлюється в phablet quad-core MT6582, так як він вийшов, надає інтерфейс набагато краще, ніж використовується в одному процесорі Megafon Log 3 від Qalcomm. Набагато краще, це означає, що немає гальмів. Інтерфейс працює миттєво, сайти мальуються плавно, в цілому, продуктивність досить. Однак в цьому сегменті все повинно платити за щось. Він зігріває і споживає акумулятор набагато сильніше.

Акумулятор, як правило, найсвіжіші точки пристрою. 2000 мА / год явно не вистачає. При активному користуванні Інтернетом phablet не живе до кінця дня - вам доведеться перезаряджати. Якщо ви повернете на дисплей відсоткового заряду (вимкнено скидання) і починаєте активну напругу, ви можете побачити, що рівень прямо до ваших очей відходить. В цілому, це дуже добре використовувати в домашніх умовах і в офісі, але я не збираю мене на поході, враховуючи, що я зазвичай не пускати телефон з рук.

Камера. Є два з них. Головне, з 5MP і автофокусом, досить нічого нічого. Він стріляє на рівні трохи вище середнього і навіть має спалах. Одним з очевидних недоліків є те, що автофокус дуже повільно, сучасні стандарти. Відео можна знімати в роздільній здатності 1280 * 720.
Передня камера ... Просто їсти. Якість просто для відеодзвінків і це Більше не потрібно використовувати його.

І програмна частина. Не було багато перешкод: стандарт Android 4.4.2. З чого відрізняє пристрій від маси інших, ми можемо тільки відзначити можливість запису телефонних розмов і тюнінг для поліпшення якості звучання навушниках. Другий, щоб мій вухо, швидше за все, зіпсувати звук, так тримати його. Для цього є PowerAMP на Android, де це набагато краще реалізовано.

Не існує додаткового програмного забезпечення. Перш за все, це додатки від MegaFon, з яких MegaDisk (хмара з безкоштовним трафіком в мережі оператора) і «мобільний помічник» були корисні для мене особисто. Додатково встановлена Яндекс. English, Українська, Français... Щоб оцінити робочий стіл і список попередньо встановлених додатків можна на знімках нижче:

Для повноти відчуттів Я додаю пару темних вражень.
Цей пристрій дуже добре реалізовано підтримку бездротових мереж. 3G і Wi-Fi для деяких причин (за версією Speedtest) швидше, ніж на бюджетних смартфонах, які я протестував в одному ціновому діапазоні. Я не знаю, що це про.
Звук в навушниках, якщо ви вимкнете "імпровайдер", досить добре. Як правило, це різновид металу в цих пристроях, і все добре тут. Неймовірно підійде аудіофіль, але для звичайних людей цілком за смаком. Я маю на увазі, звичайно, звук в нормальних навушниках, підключених до цього пристрою, не приходячи в комплект. Я не попакував.

Для підведення вищевказаних, або для тих, хто знаходився, щоб читати все це. Для мало більше 5000 рублів (це з урахуванням обов'язкового підключення інтернет- варіанту за 3 місяці), пристрій досить пристойний. Зручний для мене розмір, який для перегляду сайтів комфортний, і книга для читання, лежачи на спині, дозволяє, і навіть виклик від такого пристрою не соромно. Глюти і гальма при експлуатації не виявляються, phablet не змушує кожні п'ять хвилин, щоб консолідувати себе тим, що «набухає, це бюджетний пристрій». Немає скарг, але нічого не дратує.
Тим Я не даю вам занадто багато похвал. Вам необхідно підготуватися до того, що термін служби акумулятора підкаже або при бажанні наявності зарядки принаймні ввечері, або наявність «підбирача» як основного пристрою для дзвінків. Ті, хто часто подорожує більше робочого дня, пристрій не буде дуже зручним. І дисплей. Хоча це зручно для мене, вам все ще потрібно переконатися, що ви сумісні з очима. Я бачив багато відгуків в Інтернеті про те, що дозвіл все ще недостатньо.
Я думаю, що це добре. Якщо ви не бажаєте користуватися послугами оператора, який його видав.

Джерело: geektimes.ru/post/246552/