Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Гра Дронів. Як чоловіки зламали один одному квадрокоптери

2624845

Марк Корнблатт втомився від квадрокоптерів, які літають до того, як вони падають або вдарили стіну. Він вирішив побудувати свій дрон з яйцями з кулястійним жилетом. Після того, як він успішно підняв гроші на kickstarter, вся громада неголеніх чоловіків з'явилася, що збираються в підвалах, щоб стояти боротьбу до одного з бійців. Це не перше правило клубу.

Корейські бойові квадрокоптери, які доступні в Huxspace (і безкоштовному продажі в Москві), легко витримують падіння з будь-якої висоти, а також продовжують працювати належним чином після будь-якої кількості аварійних ситуацій в стіну на повній швидкості. Але вони не можуть розірвати вікно або витримати бейсбол і почистити 90-кілограмовий чоловік. А дрони з бойового клубу можуть.

Під штангою багато квадрокоптерів зазнали

83377912

Бойовики самі

Розбирання, продажі за $ 410, зібрані за $ 650. Окремо за 140 доларів ви можете придбати непродуктивну бронетанкову броню з армійського пластику (15х15 дюймів). Є можливість налаштування вашого безпілотника.

Сила тестування відео
Ведмедійна людина побачила дрони з кажаном, кидає їх в стіну, стрибає зверху з них і трамвайні ноги

Дрон летить через вікно на повній швидкості. Через скло. Як мінімум не доглядає.
Дрон летить в полум'я, ніщо, дрон падає з висоти, нічого, але зі смаком свинцю з Шотгана, дрон вирішив, що 4 занадто багато для нього і це час, щоб позбутися від одного.

Дрон краплі водяних окулярів

Дрон в тестовій бронетанковій броні під холом кульок

Матч на ярмарок Maker 2014

Повна версія бою. Що застрягти мене найбільше було летючого стільця.

р.

Ось табур з пілотом.

Застібка закривається

Після міксу є щось для отримання прибутку від дітей.

Чи є ваш мультикоптер готовий боротися?

У моїй попередній пості я вставив опитування про те, чи організував масову боротьбу за виживання в Москві. Я не хочу повторювати себе, тому будь ласка, проголосуйте тут.

Джерело: geektimes.ru/company/neuronspace/blog/246054/