Гра Дронів. Як чоловіки зламали один одному квадрокоптери

2624845

Марк Корнблатт втомився від квадрокоптерів, які літають до того, як вони падають або вдарили стіну. Він вирішив побудувати свій дрон з яйцями з кулястійним жилетом. Після того, як він успішно підняв гроші на kickstarter, вся громада неголеніх чоловіків з'явилася, що збираються в підвалах, щоб стояти боротьбу до одного з бійців. Це не перше правило клубу.

Корейські бойові квадрокоптери, які доступні в Huxspace (і безкоштовному продажі в Москві), легко витримують падіння з будь-якої висоти, а також продовжують працювати належним чином після будь-якої кількості аварійних ситуацій в стіну на повній швидкості. Але вони не можуть розірвати вікно або витримати бейсбол і почистити 90-кілограмовий чоловік. А дрони з бойового клубу можуть.

Під штангою багато квадрокоптерів зазнали

83377912

Бойовики самі

Розбирання, продажі за $ 410, зібрані за $ 650. Окремо за 140 доларів ви можете придбати непродуктивну бронетанкову броню з армійського пластику (15х15 дюймів). Є можливість налаштування вашого безпілотника.

Сила тестування відео
Ведмедійна людина побачила дрони з кажаном, кидає їх в стіну, стрибає зверху з них і трамвайні ноги

Дрон летить через вікно на повній швидкості. Через скло. Як мінімум не доглядає.
Дрон летить в полум'я, ніщо, дрон падає з висоти, нічого, але зі смаком свинцю з Шотгана, дрон вирішив, що 4 занадто багато для нього і це час, щоб позбутися від одного.

Дрон краплі водяних окулярів

Дрон в тестовій бронетанковій броні під холом кульок

Матч на ярмарок Maker 2014

Повна версія бою. Що застрягти мене найбільше було летючого стільця.

р.

Ось табур з пілотом.

Застібка закривається

Після міксу є щось для отримання прибутку від дітей.

Чи є ваш мультикоптер готовий боротися?

У моїй попередній пості я вставив опитування про те, чи організував масову боротьбу за виживання в Москві. Я не хочу повторювати себе, тому будь ласка, проголосуйте тут.

Джерело: geektimes.ru/company/neuronspace/blog/246054/