618
Подарунок, який обов'язково запам'ятається
14 лютого світ святкує День Валентина, свято всіх закоханих. І знову питання, як здивувати вашу другу половину. Я хочу пам'ять про те, щоб зберегти протягом багатьох років. Серед найнадійніших подарунків по всій історії були картини.
Замовляючи картину з художника не є швидким і простим завданням. Але що якщо залишилося мало часу і тільки фото в руці? Варто звернути увагу на сучасні технології.
Прикладом такої технології є фотодрук на полотні. В результаті буде непомітно від реальної олійної картини: бавовняна канва, дерев'яна підрама з натуральної сосни, живі кольори, які залишаться яскравими протягом декількох століть. І якщо ми говоримо про повну стилізацію, є фактурний гель, який імітує щітки штрихів. Повна копія картинки, яка зможе захопити своїх чудових дітей, в сучасному виконанні.
Цифровий образ не потрібно друкувати в оригінальному форматі. Порадуйте його в стилі поп-арту або стилі його, як ви хочете. Такий подарунок не може бути застарілим. Це оригінальна і стильна річ, яка підійде не тільки молодим парам, але і поціновувачам мистецтва і яскравими плямами в інтер'єрі. 17511134
Подарунок у вигляді картини на День Святого Валентина – це нагадування романтики відносин і коханої людини. На сайті ProCanvas.ru ми гарантуємо, що Ваш подарунок 14 лютого стане незабутнім! І для відвідувачів Світ Фактів - знижка 10% на всі картини на полотні (право розповісти оператор або дизайнера слова коду Мирфактов10)
Просто порізати пальцем і використовувати серветку для зупинки крові. Я продаю його за 9 мільйонів доларів.
Британська жінка не посміхається протягом 40 років через страх зморшок