Східний гороскоп на 2015 рік

КУРСИ

Непросто. Це, як в житті – щур прийде до vin для вечері, і є коза: "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa І в лобі з хофом в стані впливу. Таким чином, за 2015 рік для Рати буде надзвичайно напруженим як з точки зору «вечері», так і з точки зору здоров’я. З іншого боку, щури мають два незворотні родові бонуси: високий інтелект і велика соціальна адаптація. За допомогою обох бонусів протягом 2015 р. щури високого рівня здатні в кінці року не тільки розкачати незабутню корпоративну вечірку в ячміні, але і до того, щоб молоко козацтва самому. І можливі удари долі щура лікуються філософською перегноєм: «Ми пережили бубонову чугу, і це так, пансердинг.» Що насправді правда.

Бути

Дуже хороший рік для Була - він все ще головний в цьому стабільному. І всі можливі майбутні проблеми хребта бука ... добре, скажуть, на роги. Непристойна харизма бульб дозволить мінімізувати наслідки економічного розпаду на планеті, а також можливість розірвати стіни, паркан і ковбойники з чолом, дадуть вам можливість вийти з будь-якого, навіть найнеприємніша ситуація. Він любить бульйон і захоплює його. Головне не одержувати обсесію і періодично Google зміст слова «дипломатика». Тому що навіть самий мінімальний козок може раптово збити в стегно. Пішохідний козячий птах. Навіть коза.

Титани

Для тигру, коза, очевидно, їжа. Але тільки дуже молодий і недосвідчений тигр може радіти тут. Майстер-майстерня таїги та саванни знають, що коза, очевидно, також приманка. Так виживання в 2015 році для тигрів буде залежати менше від розміру і міцності, ніж від кінніння і обережності. Крім того, наступний рік Тигри будуть дуже залежними від підтримки близьких, навіть якщо близькі до них дволеговані рожеві люди. Розглянемо це, якщо кохана людина є тигром. Тому що під жорсткою смугастою шкури величезного предатора, тремтяче серце б'є, шаутінг: «Свербіж кота!».

Кролик

Для кролика рік Готу – час зміни. Вона схожа на кролика буде обшивати. Може бути навіть з міста. Попри те, що принаймні 2015 р. пообіцяють кроликам деякі нерозголошення кількості нових знайомих, як романтичні, так і розвивалися в довгу дружбу з поширеним капустим листом на підприємстві. До речі, саме тому економічний прогноз для кроликів не дуже хороший. З іншого боку, незважаючи на те, що Гоат обіцяє кролику хати, вона гарантує рай там. З точки зору любові і дружби це один з кращих років для кроликів. А як для моркви... добре, ви знаєте, не єдина морква.

ДРАГОН

2015 рік для Драконів атакувати на всіх фронтах (як любов, кар’єра), легень інших, роботодавців та нашої галактики в шок і ми в кращих традиціях Дайнери Таргаріена. Однак для досягнення реального успіху дракони доведеться змінити напис на їх гербі. А замість «гарячих культур, вбивають селяни», треба щось сподобатися «Я взяв самоконтрольний курс, я дуже помірний дракон». Чим менше вогонь виходить з рота, тим краще 2015 буде для драконів. Рубі очі і лобальні крила більш ніж достатньо, щоб перемогти світ.

Змія

Для змії, рік Гоат не найуспішніший, але це тільки тому, що Гоат працює швидше, і не кожен змій - чорна мама, що розвивається надпровідною швидкістю. Таким чином, змії не повинні намагатися зловити удачу, захопити її хвістом, прикусити і їсти. Це гарантія перебування голоду. Успіх змії буде залежати від уважності і здатності чекати. Це не означає, що потрібно лежати на дивані і періодично лежачи до ванної кімнати і спинки. Це означає, що змішування в середовищі і переміщення кінчика хвоста, припускаючи його черв'як. І коли недбала тварина (отримувач, клієнт, потенційний чоловік) приходить на черв'як, щоб мати вечерю, то він і назавжди. Девіз року для Snakes – «Не пропустіть шанс».

Кінь

Кін не помітить зміни року – як кін, що пожовтий в минулому, і буде світитися в майбутньому. Досить можливо, що коня змінить поле діяльності - від стегна до хутрі або навпаки, але вам доведеться подушити там і там приблизно однаково. Але стабільні і вівсяні завжди досить. Не дайте вам на ковбасі. Чи скажеш ти «бороти»? Не точно. Коні мають дуже багатий внутрішній світ, хоча деякі люди розуміють це. А якщо на Новий рік ви вийшли в прозоре поле, ви почуєте тихий рмень, в якому відомий мотив вгадується: "Тільки ми і готуємо на поле, ми йдемо з Гоатом на поле разом."

Зарплата

Мені здається, що це мій рік, я королева, ви кочуєте себе! Але атлас. Готи чекають на дуже складний рік, адже будь-який інший козячий (не за знаком народження, але в сутності) спробує вичавити шматок ручки. Тому, головне, щоб Гоат не залишався самостійно з проблемами і мати по батькові власника ферми. Тобто необхідно підтримувати зв’язки з максимальною кількістю людей, а з тими, з якими зв’язки раптово перериваються – для встановлення та підтримки.

Малкa

Б

Чим довше ви дивитеся в дзеркало, тим більше ви вважаєте Дарвін. Ми всі чули, що один день мавпа приймала палицю, в результаті чого з'явився чоловік (з'явилася з кущів і сказав: "Дій, це мій палицю"). Але мало хто знає, що це відбулося в рік ґату. Зірки обіцяють мавпи дуже успішний рік, позитивні зміни на всіх фронтах, проривах, грошимах та інших привітах. Але дуже важливо не йти до зоопарку, інакше все буде покрито залізними барами і незрозумілим словом. Якщо ви перебуваєте в зоопарку, ви повинні вийти. Ургент. Не існує другого шансу на ще дванадцять років.

Роостер

В цілому рік готу для Ростовів вигідно. Всі ризики 2015 р. для Ростовів в основному пов'язані з тим, що ростери люблять раптово і дуже гучно загиблими за спиною, коли коза чутливо закидається, мирно сверблява трава або читання Кіркегаард підлім. Таким чином, не в часі для какоу для роостера є пряму дорогу до супу. Якщо ви тримаєте мову, то рік обіцяє бути спокійним - ні навколишній, ні зірки не завадять роустер від поширення його хвоста і насолоджуючись усвідомленням його неймовірної крутості.

Собака.

411175

Собаки повинні пам'ятати, що рік Готу також рік овець. І собаки (особливо у випадках, коли вони є барабаксами) повинні охороняти вівці за розкладом персоналу. Так, 2015 р. опиниться в історії під слоганом «Це така відповідальність, я втомився, я не можу все більше, я соромлюся і хочу обробити». Але атлас. З іншого боку, можливість успішно розширити свою область відповідальності робить вас незамінними. Незамінність ідеально змочується.

Порося.

Зірки обіцянки Порося дуже неоднозначні прогнози. З одного боку, подрібнюючи вектори на любовному фронті. Тобто, більшість року можна лежати з Міленком в пудлі і, обережно висаджувати один на живіт з голубцями, шукати Сіріус. З іншого боку, можна зловити холод в пудлі. З точки зору здоров'я прогноз свиней не кращий. Але профілактика врятує світ. Якщо ви вийшли з шпинделя в час і поставте на теплі шкарпетки, холодним буде обійтися. І якщо ви не переповнете, вони не захоплюються наступним Різдвом Христовим.

-img13---