Індіанки на Русі та росіяни

Я люблю росіяни багато. Росія та Індія вже давно знайомі. Також росіяни п'ють багато ром-кола. Вони можуть сидіти і пити весь день. (Alok Gupta, Agra, магазин)

р.

Деякі росіяни божевільні, деякі, як індійці, вони мають схожу природу. Я думаю, дуже важко. Як правило, росіяни не мають грошей, але коли вони роблять, вони витрачають його з серця, що добре для бізнесу. (Francis Fernandez, Арамбол, водій таксі)

Перші асоціації, які приходять на розум, красиві дівчата, багата культура, всі ці круглі ляльки, будинки з куполами, Горбачов. Ви знаєте, коли я був маленьким, відносини між Росією та Індією були дуже добре, і мій тад заохочував нашу фосцинацію з російською літературою: Достоєвський, Тургенев, Анна Кареніна, ми читаємо все це. (Babita Naran Kocher, Nainital, ювелірний дизайнер)

р.

Це дуже гаряча в Kolkata, де я звідти, тому коли я чую Росію, я уявляю, що це чудова погода - це холодно! Є багато російських акторів в Боллівуді, вони дуже красиві. (Olok Adak, Калькутта, єврейлінг)

росіяни думають занадто багато, це викликає проблеми з спиртом, наркотиками, психічними розладами. У них занадто багато енергії, які не керуються в правильному напрямку, тому печінка, підшлункової залози боляче. Росія красива країна, я був там багато разів. Але є проблема з людьми, які негативно думають. (Ашок Кумар, Карнатака, спадковий аюрведичний лікар)

Перше, що приходить до розуму, красива російська дівчинка. По-друге, вони не говорять англійською мовою. Три, але вони дуже красиві. Що ще? росіяни не погані, переважно індіанці порослі. (Vincent Mascarenas, Гоа, пляжний рятувальник)

Росія має давню історію відносин з Індією - з часів Леніна Горбачова, Путіна. Жінки люблять метелики. (Yogi Dr. Bolinat, Лондон, Ерміт)

росіяни тільки купити велику рибу. Вони приймають тигрові креветки, королівські креветки, скумбрія. Практично не забирає. Добрих людей, які задньої частини нашого бізнесу. (Dipali Govega, Гоа, торговець риби)

Я роблю бізнес з росіянами протягом п'яти років тому, якщо росіяни приходять, то буде прибуток. Якщо вони говорять англійською мовою, і деякі з тих, хто говорить про нашу культуру, як ми бажали. Більшість росіян не створюють проблем, але відчувається, що вони мають різну культуру. (Vishnu Sharma, Kullu, Restaurateur)

44060979

росіяни відразу видно: блондове волосся, велике і товсте тіло, біле обличчя. Росія, я думаю, є гарним і тихим місцем, є гори. (Vitu Kumar, Маналі, офіціантка)

росіяни дуже чисті, дуже тихі люди, мирні, любовний мир. У дівчат дуже легкою шкірою, я хочу, щоб я був. (Riddy Sharma, Делі, економіст)

Р

росіяни дуже пристрасні люди, але вони занадто багато. Коли вони купують шаверму, вони також легайн! Все по Індії, бізнес залежить від росіян. (Asaf Muhammad, Керала, продавець Shawerma)

Іноді росіяни створюють проблеми і навіть небезпеки. росіяни не навчаються англійською мовою, тільки говорять про власну мову, подумайте, що кожен повинен вивчати російську мову. Нерідко вони не мають розуміння, вони деякі інші, доброзичливі не всім. (Viki Kanjia, Гуджарат, татуювання та dreadmaster)

росіяни часто просять дуже низькі ціни. Якщо я купив щось для Rs 300 і продати його, вони можуть попросити її на Rs 50. Нерідко поводитися неадекватно після алкоголю. (Gita Kanjia, Гуджарат, в'язані товари saleswoman)

Я не знаю багато про Росію, я знаю це холодно, це велика країна. І, звичайно, російський салат! (Dipika Mina, Баганера, домогосподарка)

Я знаю, що Росія є в біді, через це багато рейсів скасовано, і є менше росіян в Індії. Ми хочемо, щоб росіяни вийшли. Росія є дуже чистим і солодким місцем, дівчата дуже привабливі, худий, не схожий на індійський. Один недолік, що ніхто не говорить англійською мовою. (Amit Faroukh, Кашмір, майстер папір-маше)

Журнал "Моя планета"

-img17---