Що таке американці? Великий супермаркет

1 час Коли я писав про мій продовольчий кошик, який я був купівля в США на тиждень, багато російських мігрантів, які оселилися в країні, спробували подрібнити мене: Чому ви йдете в Walmart? Це бездомний магазин! Я хотів би піти в Whole Foods! Це було смішно читати коментарі. Ось деякі стереотипи про Walmart тут, як ми маємо про Auchan, але всі американці це роблять. Покупка відразу на тиждень зручна, крім того, продукція зазвичай однакова скрізь, і в гіпермаркетах дешевше. З точки зору експерименту ця мережа влаштована найкращою можливою: ви можете перейти в ABC of Taste в Москві, але це не буде типовим російським супермаркетом. Walmart в Америці, як Auchan (або OK) в Росії.

2 000 р. Плідно-овочева секція починається з входу. Я люблю те, що продукти тут іноді намагаються викладати красиво. Дещо можливо. Важлива відмінність від наших магазинів: фрукти тут не потрібно зважати, касира буде робити це самостійно.

3 Ціни сьогодні я не буду писати, ви будете розрахувати, якщо ви хочете. Фрукти виглядають красивими, але не тому, що вони ненатурні, але просто вони немовляли для вас, і видалили відверті, які ніхто не займе в будь-якому місці, і вона зіпсує погляд. Кавуни в Америці цілий рік, і власноруч: є південні держави, де їх можна вирощувати цілий рік.

4 000 р. Так само з іншими фруктами, овочами та ягодами. Черешня і малина в грудні в середині клімату - мрія! Ви завжди можете купити спеціальний набір, де все буде очищено, вирізати: знати тільки в роті кидати! Чому? Людина, яка вперше здогадувала, щоб видалити шкіру з апельсина, вирізати кавун і продати готову продукцію, ймовірно, мульти-бліотеку.

5 Часник десятка різних видів. Звичайний, упакований, маринований, нарізати невеликими шматочками...

6 зелені і салати всіх видів.

7 Магазин делікатесів. Пармезан і джемсони продаються тут, але є така черга, яку ви не підходили. Різдво на носі, люди торгують святковим столом!

8 000 р. І ось чотири різні випадки відображення з м'ясними продуктами. Весь величезний стенд з беконом, відокремлений сніданком шинкою, ковбасами і всілякими напівфабрикатами м'яса, як chevapchi, hamburger patties і так далі...

10 хв Язики вівсяні Walmart - магазин, який не спеціалізується на харчуванні. Добре, є десять рядів холодильників. І кожен продає одне. Вибір величезний. Всі ці стійки, близько двадцяти гілок, морозива. Є сотні з них, чесно!

10 Далі йде той самий довгий холодильник, і це повний заморожених піци всіх видів.

10 хв І не закінчується піца. Курячі крильця, готові обіди, торти. Деманда створює поставку, а також конкурентні можливості. Не особливо вболівальника такої готової їжі: вона смачна, але, безумовно, шкідлива. Я тільки купую піцу і іноді нугець.

р.

12 хв Якщо говорити про соуси, є ще мільйон варіантів. американці люблять всілякі солі, і навіть зробили популярну закуску солі у вигляді соусу. Він вичавлений огірки в шматок м'яса.

03039, Україна

13 М'ясо. Свинячі куртки, реберські стейки і м'ясо. З незвичайного продається тут, в тому числі у вигляді ковбаси.

14 мар Ну і elderberry, шини і подібні делікатеси. Десь в рядку для ваги, і упакований можна приймати відразу. Популярна і вся шинка, вони просто в часі для святкового столу і купити. Подяки індички, Новорічна свиня.

р.

15 Великий вибір приправ. Це про однотонну, тільки дві маленькі полки. Приправи діляться на дві категорії: для любителів на кухні і для професіоналів. У першому випадку на пакеті напишіть, для якого призначена певна страва.

249277 р.

16 консервованих м'яса і овочів. Окремо я зосереджусь на СПАМ, за славу якого я колись зняв відео, десь в занедбаному місті Монтана.

1 999 р.

17 мар Вся довга стійка сніданку злаки, злаки, колодки, і як. Американці всіх вікових груп є шанувальниками цього.

18 Чіпси. Я припинив їсти їх довго тому, але упаковка темпує, звичайно. Чіпси тут ніколи не їсти сухий, обов'язково з деякими соусами (dip), які також дуже багато.

19 мар Це те, що я не можу дати ... Всі чоловіки в Америці люблять їсти ті сушені шматочки яловичини. Десять пряжок для великого пакета, який все ще летить в шлунок :

20 сирних лічильників. Сир десятка різних типів упаковують. Як ви вже знаєте, американці чутливі до обгортань. Виробник повинен бути впізнаваний візуально і видимим здалеку. Добре, чотири найбільш базові види сиру: звичайний, нарізаний на шматках (в сирних барах), тертий, сирні палички, мексиканський свіжий сир, схожий на наш сир Адижан.

21 йогурти. Майже кожен говорить, що вони низькі в жирі.

22 Сир Філадельфія. Поруч покласти мішки - такі круглі бункери з отвором посередині, але не сумочки. І ці мішки з м'яким сиром - це справжня насолода завтра, я кажу вам!

23 Хліб також є величезною полицею, хоча на мій погляд він більш різноманітний. По суті, є лише бартони різних виробників: тут переважно всі білі. Є жито, але вона не досягла російської чорної або Бородіно. А мексиканські торти популярні, теж.

24 Молоко продається в величезних пляшках. Через іншу систему заходів: не л, але галони. Завдяки зниженню цін на нафту бензин тепер дешевше молока в США.

25 Яйця. Немає нічого додавати.

26 мар Всі види соди та інших шкідливих напоїв. Дозатори переносні холодильники. Дуже актуально в спеку.

28 мар Ви можете прогулятися нескінченно вздовж харчових рядків, але я зробив, інакше цей швидкий буде прослужити назавжди. Walmart продає багато речей. Одяг, наприклад. Не дуже модний, але досить практичний і дешевий. Я купую шкарпетки протягом трьох років і в великих кількостях. Їх сорочки весело. У цьому році модна колекція представлена футболками з кішками з кішок. Я навіть спробував один, але з яких причин я не купив його.

_ Новини

29 мар До зимових свят багато людей приходять в Walmart для подарункових карток. А що в Росії з якоїсь причини і не вкорінився, в США майже головний подарунок для друзів, але не дуже близько. Кожна мережа ресторанів і магазинів має свої картки. Ви знаєте, що ваш buddy любить піти на Outback steakhouses? Подаруйте йому картку $25. Для нього достатньо взяти дружину в ресторан, який є те, що вечеря для двох зазвичай витрат. Також передплачені банківські картки. Ви не знаєте, що подарувати, і готівку в конверті недоречно? Подаруйте візу або Mastercard, людина вирішить, що купити.

30 хв Це кінець Walmart. Це нормальний магазин, це не так? Гентльмен хобі, заспокоїти і піти один раз, не так багато страхів :

31 мар Для порівняння я покажу ще один великий гіпермаркет. Це також дуже популярний, і це називається Costco. Це аналог нашого Metro: Cash & Carry, невеликий оптом. Існує також система доступу до картки, але кожен може отримати один, потрібно лише сплатити $ 55 членських в рік. Або просто оплачуйте карткою American Express, вони мають спільний договір.

32 кв.м. Так, я забув, щоб розповісти вам, коли я був у Walmart, що є ряд електричних кошиків на вході в кожен магазин, який може прийняти будь-який. Вони призначені для людей похилого віку і інвалідів, але я повторю: хто може прийняти їх. Вам не потрібно сертифікату.

33 У Кості, теж, вони продають все від їжі до одягу. На відміну від Walmart ви можете знайти «брендовані» речі за дуже низькими цінами. Одяг продаються шматком.

34 кв.м. Але їжа повинна взяти оптом, кілька штук. Або просто великий спеціальний пакет. Чи може бути Філадельфія або кетчуп досить рік!

35 хв Подарункові картки тут також вигідні: наприклад, чотири до 25 не буде 100, але 80. А торти тут смачні! Я даю пораду гарного подарунка американцю: можна подарувати йому таку модну душову воду для будь-якого свята. Важко мати стандартний. І ось вони не розуміють нічого в нормальних душі: вода поливу не знімається, але викручується до стіни! Але це окрема бесіда, можливо, я буду писати повідомлення про типовий американський корпус.

123456Наступна

3610Р. 4200Р. І побутова техніка тут може бути більш вигідною, ніж в будь-якому місці. Для них виготовляються спеціальні варіанти. Це дешевше на Amazon, хоча. В основному, практично кожен сьогодні купує обладнання онлайн.

37 Великі пакети цукерок і печива.

38 хв Кут голодної виразки. Так само, як і в Ашані, тільки тут ця швидка їжа не менш смачна. І ось трохи деталі про Costco: немає поліетиленових пакетів. Зробіть або візьміть ці ящики безкоштовно. Не зіпсувати природу. Я пам'ятаю один раз, я був в Росії гіпермаркет, коли я хотів би взяти порожній, безласна коробка, щоб покласти їжу.

39 хв Є багато різних магазинів Америки, крім гіпермаркетів. Всі вони кластери, як правило, в таких «плазах», невеликих одноповерхових торгових центрів з великим паркоматним лотом і окремими входами. Але можливо наступний раз про них. Якщо ви хочете.