Ведмеді та їхні друзі, які відвідують вікінги

Іль-18 (за класифікацією НАТО Коот), тому красиво літати на тлі заходу сонця неба, швидше за все, повітряне командне повідомлення.

Давайте подивимося на цю площину. Це цілком можливо, що це літак з електронним розвідувальним повітрям Іль-20. Спеціалісти, я думаю, з’яснять її.

Ведмеді та їхні друзі, які відвідують вікінги р.

Найбільший резонанс серед Скандинавців (і не тільки вони) викликаний появою в небі стратегічного бомбардувальника Ту-95MS (Bear-H за класифікацією НАТО). Справа в тому, що ці літаки здійснюють круїзні ракети.
На малюнку ведмедя заправляється Іль-78 (відомо як Midas між військами НАТО) з хвостом No 30, спеціальним танкерним літаком.

За даними Вікіпедії, ВПС Росії в даний час є 21 заправка літака.

На додаток до ведмедів, надзвукові бомбардувальники Ту-22М перекидаються на Норвезькі береги.

Цей Ту-22М (кількість 20) вражає, навіть якщо на ньому немає акула, як на деяких його інших «бротерів».

Як і ведмеді, Ту-22 (Backfire) озброєний декількома видами круїзних ракет.

81755534

Як правило, наші військові літаки супроводжували представників місцевої повітряної сили. Кращі вправи в умовах, близьких до боротьби, важко придумати. Два норвезьких винищувачів F-16, щоб зустрітися з незапрошенням гостей з аеродрому Budø.

В рамі є внутрішнє встановлення з гарматами AM-23.

І ось наш старий друг - фронт-лайн бомбардувальник Су-24 (Назва - Фенцер), хвост No 30 (білий) "Іван Мельников". Мабуть, цей автомобіль базується на військовому аеродромі «Черняховська», де я був прийняти участь в екстремальних фотопошуках цього літа.

Але МіГ-31 (NATO класифікація Foxhound) вже є перехоплювачем.

Ведмеді та їхні друзі, які відвідують вікінги Р

І нарешті, ще один IL-78.

-img12---