Костянтин "Кат" Бірюков. Рятівник став актором

Анатолій Голубовський

Габаритний зображення

Чи є це сімейна традиція або особистий вибір?
до Це випадковий вибір. Шість років тому, я нічого не робив з медицини. З слова «все». Коли моя мама хвора, я опинився в місті, шукаючи лікаря, щоб дати її IV. Я не лікар, я рятувальник. Я проводжу першу допомогу. Хтось спеціалізується на гасіння, хтось є дивером, і я навчаю. Інколи простіше навчити людину базовими медичними знаннями, ніж підготувати лікаря-вчителя. Так, перш за все я вчителька і тільки тоді людина, пов'язана з медикаментами. Решта – самоосвіта. Багато тренінгів та курсів освіжувача, стажування. Я ніколи не думав, що я витрачаю на 30 ночей на анатомічні атласи, ноти, алгоритми першої допомоги та кісткові імена. Ну, плюс робота в команді швидкої допомоги подарувала себе.

до Яким був імпульс?
У мене є вища юридична освіта. Однак він не працював у своїй спеціальності, переважно протягом своєї студентської роки. А потім раптом я зрозумів, що «Фундаменти управління інтелектуальною нерухомістю» і «... Відповідно до статті 1134 Цивільного кодексу» не для мене. Я спробував багато професій. Робота в якості охорони, вчителя школи, водія, цегляного шару. Він був моторним кур'єром поштової служби - три зима на скутер. Дорос є директором логістики. Спонтанно відмовляється від пекулярної роботи ніде. Одного разу я побачила оголошення, що необхідна служба порятунку. Попередня робота була відділом обслуговування клієнтів. Вимоги до кандидатів. Зайдіть його. Запрацював трохи як відправник. Потім він допоміг організувати тренінги з першої допомоги. Тоді він допоміг мені знову. Я попросив читати одну тему першим. Далі весь модуль. І я прочитав майже п'ять років.

Програма, яку ви надаєте?
Ми працюємо за стандартами Європейської Ради з питань реанімації та Американської асоціації серця. Це дві найбільші світові організації, які розвивають сучасні стандарти надання домедичної допомоги. Що ми читаємо трохи адаптовані до України, але все ще ефективніше, ніж це прийнято. По суті, ніхто не вчив нас, що робити, поки амбулація була на своєму шляху. В основному, що робити з настанням "дуже-кіц-асс". Але правильно викликати швидку допомогу, не порізати ложки-лінії-ножиці в рот людини - ні, ми практично не вчить цього.

Я написав в кінці травня про випадок застосування знань, отримані в курсах під час атаки на дільницю.. (bashny.net/san-anatol/2014/05/29/spasibo-koste-biryukovu-i-kursam-dovrachebki-sluchay-1.html й Ви маєте будь-які відгуки від колишніх студентів?

до Так, дуже часто cadets виклик і писати, кажучи, "Я тут ... вчора ... в короткий час, було ..." Три роки тому перший записаний запис три тижні. Я маю на увазі, починаючи з кінця курсу, щоб потрапити в зону рельєфу. Далі 10 днів, 5. І нещодавно - допомога після аварії на день після закінчення. Я боїю це на курсі.

Чи може Ваш навчальний центр розширити?

Основна складність – недостатня кількість людей, які можуть навчати, працювати з аудиторією. Іноді боляче. Ви поговорите з лікарем, він напише вам весь матеріал на серветці, розповість вам все. Яка медична школа виділила половину семестру за 20 хвилин зрозуміло і зрозуміла. Він йде на аудиторію і гине. Язик ковтати, безмовний. Я люблю європейську навчальну практику. Поліцейські курси навчаються офіцером поліції, перукарями - перукарем. Він має сенс. Професійні. Він знає тему, він знає слангу. Ми не навчаємо «натурбувати людей», але пояснимо, що робити «до приїзду кінноти» умовно. Так ми підбираємо її. Навчання в навчанні. Але ще не вистачає.

до Де народився / виросла?
- Народився в Києві. У Далекому Північному – його батьки, які заховали свою кар’єру, взяли до «евакуації» з Чорнобиля. Він був алергічним на холод і аверсію до низьких температур. Я живу в Україні з 93 року.

- Чому ви обираєте закон?
- Добре, що це не дуже мій вибір. Я хотів піти в театр. Мої батьки сказали, що дія не є професією. Скажіть, будьте щось серйозне, син! А коли курс до четвертого був зрозумілий, що юристи люблять собаки нерозмовними. Це ні. Ну, я зробив. В цілому диплом не є судом про знання, але знак, який можна дізнатися. Звісно, в Інституті не вдалося, але брати участь у КВН, майже до кінця його навчання він грав в команді «Яблко», капітан вже відомий Макс «Ісбрелок» Бахматова, почав Антон Лірнік, Гарік Бірча, Андрій Богданович.

- Ну, як ви в школі?
Маленький жир, потворний хлопчик, з яким ніхто не хотів бути друзями. Так мої друзі були книги. І в класі 9, я почав Айкідо. Я не змусив мене зробити штовхач і квацити, які я не можу зробити фізично, з діагнозом II ступеня. А потім почалася зміна. У 10-11 класі старі жирні куртки дали шлях до джинси і светрів.

- Все Айкідо?
Так. Два роки розуміння. Розуміння власної міцності.

Як на площі приходять в життя?
О. Дуже складний період життя. Три роки тому, моя улюблена жінка залишила мене. Судденно. Я повернувся з далекої поїздки і мій будинок порожній. Потім клінічна депресія з усіма рецептами. Я маю на увазі, це не фігура мови, вона була реальною діагностикою. Моя спеціалізація – психолог, тому я знаю. Звичайно, ніхто не пішов до лікаря. Випивання багато. Він навіть пішов на Троєщину для крові. Ну, перейдіть до місцевих жителів. Один в три, це ярмарок - або ви, або ви. Що б. А потім в деякій точці я зрозумів, що я не можу пити більше. Досить. Я не пишу, щоб заповнювати серце або що-небудь. Я не можу спати без цього часу. Я просто не можу уявити, якщо вона не була.
Пізніше я почав наполегливо побувати оголошення на рекрутингу в Чека. Просто стебла. Не тільки онлайн, але й деякі розмови про вистави і почуття. І я думав, "Чому не?" Ви чорти 30! Чи можливо ви не рідше одного разу на вашому житті зробити те, що ви хочете і не те, що вам потрібно? Він прийшов до першого раунду і майже вибігається. Я стояв у мисці передпокою, "Чому я роблю?" Є діти, 18-20 років. Де я збираюся?! Він збирався залишити, але потім Анатолій Миколайович вийшов і назвав «заручників» в зал. Він зробив.
Не можна співати, не танцювати. Чоловіки не танцюють, кожен знає це. Анедоти, оповідання, що було достатньо. Він зробив. Я здивився чути, «Чи ви в другому турі». Я не можу піти на другий. Послухайте після травми сухожилля, у унітаз, прокочував себе з болем. Танець другого туру став «пасом» «зв’язаної альтанки». Дякую за допомогу мені вийти з етапу. І я був ще більш міцним, коли я був прийнятий. Я все ж насолоджуюся ним.
По дорозі театр приніс мене до людей, які не бачили в роки. Ми, як виявилося, довге до (це 10 років до мого прибуття) були знайомі з Fima Baitler і Анна Януїцка. Тоді життя зламався. Потрібно зустрітися знову.

Ваша робота є постійною роботою для громадськості. Коли ви читаєте на курсах, у вас є все – вміння тримати аудиторію, темпорити, змінити. Яка проблема передачі цього до того ж «рафта»?
- Ви знаєте, коли почалися класи, я здивився дізнатися, що в останні роки я працював в жанрі структурної імпровізації. Це шість годинний сольний виступ. Так ці навички - так, вони роблять. Але я не маю можливості тісно співпрацювати з нашим партнером, і зараз. У мене є помічники в курсах. Два. Моє завдання – дати своє місце та «відкрити» у разі чогось. А на рафтингах, прикріпивши до партнера незвичайним. Що робити? Де запустити? Таким чином, на перших кроках виявилося «лежачи». Тоді я відсортував.

У вас є будь-які музичні вподобання?
Як чоловік, який був катування музичної школи в класі фортепіано, звичайно. За чотири роки я чесно намагався. Тоді мої батьки усвідомили, що другий Емілі Гіллес не буде працювати з мене, і відвернулися. Але зрозуміти класичну музику як бонус за роки, я дізнався. Насправді, я досить омній. У мого гравця за останні 10 років Морса (група J: Mors Білоруська від Вітебськ) – вони мій панацея. І так, в плейлисті і російській скелі, і «Оги», які можна перехопити Вегнер і Пасгелбел. Я слухаю все, що «на моєму серці». Прийняття, можливо, досить "токсичний" і "севере".

до Що ви навіть приймаєте Михайлов?
Стаса Михайлова і Ваенга просто не слухали. Але Михайло Круг, наприклад, пропускає плейлист. Забутий смак дитинства.

2280.46 р.

Яка музика дала, крім почуття внутрішнього елітизу?
- Можливість зрозуміти класичну музику. І трохи «похилень». Наші водійські школи не навчають нічого, тільки допомагають отримати сертифікат, який видається. Майже 15 років тому, після того, як я отримав свою ліцензію, я поїхав мій сімейний автомобіль вночі, навчання. Так само, не просто їздити і «зробити» гроші на бензин, зайшли мандрівників. І уявіть - ви голосуєте з дівчиною вночі, а потім настає чорний старий Citroen, широкий і блискучий. А водій погоджується на вашу суму. Немає розмови. Ви сидите і їздите, і є класична музика в салоні. Тексти пісень, а це означає: І ви в великий чорний автомобіль. Я пам'ятаю, намагаючись взяти тільки пари - вони ніколи не просять відключати і завжди давали в надлишку домовленої суми.
Як дитина, класична музика привела мене до хороших книг, і через них я любила хороші фільми.

- Який?
до Є багато. Класика американського кінотеатру - фільми з Charlie Chaplin, Buster Kitton. Касабланка з Humphrey Bogart. Ніч кабіни. Від сучасного - «Лісовий ґмінь» і «Ми солдати» з Гібсоном. Моє улюблене кіно - Мужунгхаусен, і я знаю його серцем.

До подій, які розпочалися на Майдані, ви лікували, щоб говорити, дуже стримано.
- Я уточню. У мене негативне ставлення до них. Я не займався Януковичем, і я знаю, де він взяв нас. Але мені не сподобалося самого процесу. Люди, які не можуть організувати порівняно невелику громаду людей на Майдані, на мій погляд, нездатний для управління країною. Я знаю трохи про військових – це робота. Так, що я бачив на Майдані, з точки зору воєнної тактики і стратегії, не потрапив на голову. Всі Я був на Майдані на найбільш ризикованих моментах, як на 22 листопада, так і в період з 22 листопада. Але що я бачив лише кінчик айсберга. Далі Коли люди починають говорити про «пригоду революційного серця» замість нечутних ініціатив, я просто не маю слів зліва. Ми зараз бачимо подальший розвиток. Ну, вони не можуть.

- Чи не чи ні?
до Не можна. «Основні люди» тільки почали підключатися. І отримають країну з азій, це в. Без використання дивідендів Майдану. Вони просто приходили і витягали його. Єдина проблема полягає в тому, що кожен з них цікавий йому як фахівець, як менеджер. Немає посилання консолідації.

- Чому вони не демонстрували раніше?
Я думаю, що вони мали інші пріоритети. Не зацікавили. Не цікаво взяти участь в цьому "Не стрибати..." але тепер я повторю, коли країна знаходиться в дикому стані, вони приходять.

- Ім'я когось.
до Наприклад, мій іменейк Юрій Бірюков, радник президента. Він побудує проект Фенікса крила, який допомагає армії. Я не чув цього чоловіка.

- Ви в зоні війни?
Ну, сорт. Ми тісно співпрацюємо з Міністерством оборони, Національною гвардією та територіальними оборонними батальйонами.

У вас є картина того, що відбувається?
Здається мені, що якщо ви даєте людям, які є прямим правильним замовленням, без мирових угод і псевдо-стійкість режимів, все може бути дуже швидко. Сапперові леза. Я б написав звіт про переклад.

Як довго ви були в тих місцях?
- Літній літо. З тих пір, як ми навчимося в військових підрозділах та базових таборах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У бою. Проблемні люди, які тільки повернулися з рейду. Важливо і цікаво йому сказати, але каже він: «Нехай мені стоїть?» Я сон.

- Через специфіку вашого режиму, які ваші плани на Чеку?
- Ог! Звісно, я хотів би брати участь у рафтингах, Мафії, Протоколах до і після. Але я прорахував, що з листопада по листопаду, тобто за минулий рік я мав 21 день. У суботу або неділю було 8 з них. Я маю на увазі, я просто не маю фізичної здатності робити ескіз будь-яким. Сісти, писати, запропонувати, працювати, показати. Ви не можете бути креативними. Хоча я досить керований актор, я думаю. Налаштуйте завдання, робіть це. Я хотів би грати роль помпа у всіх жінок є для продажу на великому етапі для початку. І коли речі заспокоїлися, звичайно, я дуже зайнятий. І не тільки в театрі, але і в кіно.

- "Ви не можете бути творчими." Ви не маєте власних ескізних пропозицій?
- Ми були. В мирний час. Армія і війна. Але тепер я думаю, що це трохи неприпустимо. Я дуже хотів би мати на додаток до кабачків «Дредуси» Гришковець був його «Як я їсти собаку». Я навіть практикував його. Він дуже близько до мене, це шоу. Це мій дитинство, теж, в якому "картони були зроблені людьми, які катують дітей". І північні зими. І ось це - миття зліту в брусках не відрізняється від миття колоди. У слово «про це людина, яка не більше». Насправді, це, але насправді...
Але через політичну позицію автора, я боїться там немає шансів.

до Чи можете ви розповісти мені про страхи?
- Я гістерик про павуки. Я можу тримати красиву птах на руці. Хлопці, смішні. І при цьому випадково спійманий перед обличчям хрест може викликати незвичайну реакцію.

до І нематеріальний?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І так... Немає смерті. Я постійно зустрічаюсь. Я не боїться самотності, ні.

- Ви плануєте одружитися?
- Ну, ми все буде там. Якщо я повернуся до мого страху, я боявся повернутися в порожній будинок. Я дуже боятися. Я боїться повторення долі.

- Вона залишається у вашій відсутності. Скарб?
- Я не думаю. Неприпустимо, для мене, щоб покласти свою руку на жінку. Навіть відстояти себе. Погана освіта може статися. Не хочу, щоб розповісти про щось.
Я повернувся з далекої поїздки. І коли я побачила пусту кімнату, де вона не була в, я сіла в середині і кинув. Як я прийшов. А потім я киную цю кімнату до мене леза руки в «парти». Методично і поступово - шафи, диван ... Тільки «ляпка», яку я не встигла розпакувати, і телевізор, вона впала «припустимо». Батько, коли він почув цей рум'яний і занурився за стіну, стрибнув в сходовий отвір у своїх підвалах і назвав швидку допомогу. Вони приїхали і почули від сходів, що сталося в квартирі, і сказав: «Ми там?» Захопити його! Ми можемо лише зателефонувати одержувачу або у разі виникнення необхідності. Насправді, у вас є щось краще, ніж ветеринарні препарати, вони мають спеціальні гвинтівки з транквілізаторами. й
І тоді він поганий. Я згоден 100% з Буковським: Коли жінка йде проти вас, забути про неї. Вони можуть любити, але потім щось всередині вони обертаються. І вони можуть дивитися вас вмирати в кисті, вдаривши машину, і вони не дбають про вас.
6 місяців тому вона одружилася...

Кити мене?
Цікаво. Я за що? Я хворий? Так життя, в цілому, неприємна річ з 100% жирним результатом.
Я бачу, що кожен дихати без неї був схожий на викрутку, що заглушений у моїй трахеї? Не знаю. Неважливо. Це, мабуть, звичаї, як це. Я нещодавно знаходився, що вона мала дочку. Так що зараз це те, що...

Коли ви вперше вирощуєте бороду?

- Останній листопад. Чистий від нещасного випадку. Згідно з Статутом сервісу, я маю право на короткий стрижень. І з нею я шукаю, коли мене припинили, вони запитали: «Чи ви отримали паспорт?» Фальшак?! Сертифікат випуску – близько. ed. де? Що я, у мене є мирна професія, і я можу цитувати Percy Bysshe Shelley і дізнатися вухо arias від Leoncavalo's Pajacs. І тут.
Знайдено майстром та "безпечною стрижкою". Він ріже волосся на 2,5 години і миємо волосся двічі. І це здається ліктя, але якось безпечно. І пішов він на Тибет за пару місяців, і я вирішив не порізати волосся, поки він повернувся. Не порушуйте, А потім вийшов, що борода вийшов дуже нічого. Він зробив.
Я поголені з нагоди зйомок фільму про Першу світову війну. Режисер сказав: «Подивитися бороду, поганий блолін.» Після зйомок я зрозумів, що борода є ресурсом, легше відтінити, ніж клей.

до Що ви хочете найбільш прямо зараз?
- Сонце зараз. Сплячий "для реальних" Не спати або від'єднати після половини пляшки віскі і сну. Хочу лежати на боці, відчуйте спину живота своєї коханої жінки, яка відтіняє від загиблості, її дихання на шиї. І сон. І все інше, я якось себе...