Пекін, який ми втратили

Подорож почався з новим терміналом архітектури Norman Foster Beijing Airport. Але я не знаю про Norman Foster, або про те, що цей аеропорт вперше відбудеться в рейтингу мого аеропорту.

р.

У готелі почалися перші враження. Вид з вікон вражає і притискається своєю ретельністю.

Наступним міцним враженням був велосипедний - але не життєрадісна ходьба циклів стилю Амстердама, але дуже різнобарвних трейдерів і робітників, для яких велосипед не просто засіб перевезення, але і основа всіх своїх заходів, а деякі локальні значення життя.

Широкі виділені цикли вздовж основних трас.

Тут є величезні велосипедні парковки. Щось поросят і поступово виростає в асфальт, і що вже збирається працювати. Я ніколи не розумію, як власники знаходять свої велосипеди в такому хаосі.

298290 Р

Прогулянка велосипедом rickshaws. Події розгорталися на двох і половина до Олімпійських ігор, тому місто не зіпсувало туристів і жив його закритий нетуристичний життя.

Перше враження No три: поліція, або скоріше озброєна бойовиця людей. Наприклад, вони можуть бути побудовані на площі серед школярів.

5813634

Вони можуть стояти біля входу в секретну смугу.

р.

І вони можуть дивитися лавку в дворі.

І, звичайно, допомогти вловити таксі і пояснити водію таксі, куди піти.

Ось є великою темою. Це було непристойно дешево, і було багато автомобілів — все нове і чисто. Але після проведення Олімпійських ігор всі водії таксі здавалося замінити: у 2009 році зловживання авто і отримання до метра стало проблемою.

Особлива краса взимку Пекін - відсутність туристів

Навіть в місцях богослужіння, таких як Заборонене місто, було пустельне, і рідкісні групи туристів - і вони не були європейськими, але китайці з губернів. Повне занурення в атмосферу.

р.

Відомий Tiananmen Square - це повністю нудний, вітровий простір. І після того, як коло честі по всьому периметру квадрата, яка тривала за гарну годину, єдиним розважальним був питання до нашого китайського керівництва про події року 89, у відповідь на які він напівкоректно кашель вгору і сказав: «рідко були маленькі проблеми. й

Також була стандартна програма культів, як і продуктивність кінних майстрів.

На другий день поїздки я опанував помади.

Дуже красиві гілки дерева

Улітку немає гілок за листям, а деяка драма старих районів Пекіна загублена.

Це красива. Практично Карваї.

Все життя в одному пострілі.

Але назад до нових мікрорайонів. З точки зору сучасної архітектури Пекін, якщо що-небудь може здивувати, це явно не елегантність форм, але досить масштаб і масивність будівель.

Навіть хмарочоси виглядають важко і важко.

Хоча, 8 років тому, я був дивний з таким прицілом.

Тим часом в Пекіні впав перший зимовий сніг

І він збігався з святкуванням китайського Нового року.

Звичайно, враження про те, що подорож не буде завершено без відвідування магазинів. Але на фоні життя міста, культури і сучасного, але абсолютно іншого світу, магазини перенесли не навіть на другий, але на третій або четвертий план. І єдине, що я пам'ятаю про них - кількість продавців, що набагато більше кількості покупців.

Mao Zedong в кожен магазин

А для більш витончених покупців, Mao оточений Lin Biao і Liu Shaoqi.