Ніл зелений

За статистикою Nile Crocodiles проживає до 80 років. Це означає, що на найближчі 73 років Ген, ймовірно, доведеться знайти задоволення в білоруській річковій рибі, помірному кліматі і нагрітому терарію. Власник крокодила, 30-річний Мінський підприємець Денис Плешак, розповів Onliner.by про те, як з'явився такий рідкісний вихованець в своєму будинку, що подобається побудувати бізнес в сучасних реаліях і чому вам потрібно $ 4000 на місяць для комфортного життя в Мінську.

339592 р.

Денис Плешак не один з тих, хто живе на дисплеї і намагається заробити схвалення інших з підробленими розвагами. Нейлоновий крокодил у своєму житті - це неприпустимо моді, а не рисунка заможливої людини, але просто справа шансу.
7 років тому, коли я був просто від початку комп'ютера бізнес, хтось в моєму магазині прийшов через рекламну казку, "Я змінює крокодил для ноутбука." У нас є багато ноутбуків, тому ми думали, чому ні? Так виявилося, що ми обмінялися Gena для Asus з 15-дюймовим екраном за $ 600. Його власник зберіг рідкісну тварину в квартирі, але дитина з'явилась в сім'ї, і його дружина встановити стан: син або крокодил. Так Gene було надано нам для ноутбука. Ми вирішили зробити крокодил офісної тварини - тераріум був поставлений прямо на вході. Але більшість відвідувачів спочатку думали ген підробки. Ось тільки тоді ми будемо відомі в Мінську як єдиний комп'ютер з крокодилом.

Приєднуючи породівника Nile crocodile не так легко. Спочатку Денис і компанія не знали, як правильно харчуватися. Не тільки те, що у дитини Гена (то він був тільки 70 сантиметрів в довжину) не міг гасити всю рибу, так як один раз він навіть втекти з терарії і приховав за штукатуркою батареї. Я мав свердлити отвори в стіні, щоб отримати кугтив назад.
«Так, всім коханим йому, лікував його дуже обережно, – каже підприємець. Після цього я зрозумів, що мені довелося вивчати літературу. Ми пішли в вовняні керівництва і енциклопедії на рептилій ... Я маю великий вплив на ген: після всіх, сім років разом. Я очищав його тераріум, і приніс особливу лампу з Литви, і змінив насоси, і купили каміння. Один день, Gene ate a sucker і got sick. Я взяв його додому, взяв його до оксамиту, променував його. Правда, при прийомі в ветеринарній клініці подряпин лікар з зубом, але прикусити людину – це ніколи не сталося. Головне, щоб зробити її правильно, грамотно пов'язувати рот під час перевезення. Я навіть спробував використовувати зображення крокодила для логотипу компанії, але це не працює. Щоразу відбулося повторення Лакоте. й

6 місяців тому Денис почав труднощі в бізнесі. Я мав закрити магазин і йти онлайн. Питання є, що про крокодил? Ген тераріум - це такий розмір, який просто не входить до будь-яких дверей типової квартири. Мінчан був вимушений шукати допомогу від батьків. Так виявилося, що в травні предатор оселився на просторій дачі Плешкова в Безодниці. На нього прикріпився батько Дениса Михайла Володимировича. Корисна річкова риба двічі на тиждень, показує місцеві діти, затримує ген з підсвічуванням. Він навіть відмовився дати довгий хвіст до зоопарку або поставити на продаж: рідну тварину після всього.
«Гена, Гена, погляд, гості тут! Що можна купити зараз? - Плешак Ср. відкриває терарію, загорнуті в попелиці і ретельно вибирає щелепні караки. Ген приходить до життя і сходження на верхню полицю, амбулаторно тягне рот. Він знає, що цей темний сильний силует нерозривно пов'язаний з появою їжі в його всесвіті.

Габаритний зображення

«Гене визнає мене і дружину, тих, хто жив його. Спочатку поява предатора в країні був тимчасовим варіантом до тих пір, поки син знайшов йому більш підходяще місце. Але зараз я проти його продажу. Цього літа, наприклад, я поверне на вогні в терарії, сидіти на лавці і дивитися крокодил. Дуже цікаво! А сусіди приходять бачити. Я можу запевнити вас, що ніхто не в Білорусі має живий крокодил, Михайло Володимирович сміється. - Ми годуємо його рибою, куркою. Іноді шматок генетичної яловичини падає над. Восени мишей пішли, тому давали йому одну з мишей. Не хвилюйтеся, це не заморожує. У терарію є спеціальний фільтр і нагрівач, температура води завжди зберігається в плюс 27 градусів. Я також обмотую скло для надійності. Більшість часу, вигляд гена закритий, але іноді я залишаю його особливим вікном, щоб він міг подивитися на гірляндах на дереві. Він, ймовірно, бачить прейску в ліхтарі. Може бути протягом декількох годин поспіль, щоб подивитися на дерево. й

Михайло Володимирович лікує життя щиро, з душею. Над тераріумом Нижнього предатора, він вішує іграшка у вигляді африканського рідного - якщо Gene буде веселіше. І влітку він запустив живу рибу в воду до крокодила, спійману на вудилища. Все, щоб дозволити тварині проявляти свої природні мисливські інстинкти.

3610Р. 4200Р.

р.

Від розмови про крокодил до більш докладного пресування речей. Денис погоджується, що ведення бізнесу в Білорусі нагадує життя на вулкані. З іншого боку, людина переконаний, що робота всюди складна. Він не вдосконалює ринок в Білорусі, але він не хоче переїхати за кордон:
«Я одружився рано, о 18. І я мав підтримати свою сім'ю. У 20 році я спробував розпочати бізнес. З 2004 року я був магазином, але в 2008 році стала криза. Я мав змінити напрямок в часі, і я був уроджений, я не хочу слухати всіх, тому бізнес пішов в червоний. Тоді я працював з дев'яти ранку до одинадцяти вечора без вихідних. Тепер у мене є можливість зробити свій власний графік і виділити вільний час. Тепер ми розширюємо: від магазину, що спеціалізується виключно на комп'ютерних технологіях, ми стаємо точкою продажу побутової техніки. Зараз це тільки онлайн.

Ви запитуєте, що комфортне життя для підприємця. Я мав $ 4000, щоб жити так, що я не можу заперечувати себе нічого. Якщо ви стискали бюджети, мінімальний необхідний у Мінську становить 1,5 тис. дол.
Я маю великий відступ проти держави. Коли речі були добре в магазині, і ми платимо $ 20 000 у податкових спорах, генеруючи дохід за скарбничку, ми розсмоктували наші роздрібні ліцензії через деякі п'ятдесят нікарт. Новий магазин у світі ще не відкрився, а податковий відділ вже знайшов порушення. Він був гуртом. При ввезенні ліцензії я втратив не тільки клієнтів, але й зв'язує з кредиторами. Але якось ми зробили його. Отже, ви повинні постійно працювати: тоді світлова хвиля покриється, потім темний. Через це я не маю сенсу стабільності. Все добре зараз, я працюю, я не віддаю. Але що відбувається далі? Чистий Я забезпечена гідним життям для майбутніх дітей? Ви повинні жити з цими питаннями. й