♪ ♪ ♪

Я не знаю, що це інтерв’ю, якщо я не люблю тебе.
Я не розумію відповісти на пару приємних питань. Не запитайте мене, що я б побоївся від робарів – з висипом або вогником.
Тільки один Індіана Джонс. Це Джеймс Бондс може бути все, що ви хочете, щоб актори були або отримувати більше грошей. Але я не маю свого роду, щоб отримати старий.
Не можна залишатися на зв'язку з сім'єю і не можу я. Але я просто гарна на імітації.
Ви можете викликати себе старою людиною, якщо у вас є лікар у вашому зошиті до кожного іншого імені.

Якщо ви перебуваєте в кіноіндустрії, можете жити лише два місця: Лос-Анджелес та Нью-Йорк. Де точно не так важливо, тому що монета скидається, або з орелою або хвістами, і вона ніколи не буде стояти на краю.
Як стати актором, щоб навчитися спілкуватись з людьми без себе.
До того, як я був визнаний на вулицях, я б тільки посміхався ембаррасседно і стукнув голову. Так, "Що ви, що ви, я не його." А потім я вирішив, що це не ярмарок, і я діяв по-різному. Коли я побачила, що хтось шукав на мене, я буду йти і сказати, "Я Harrison Ford". Я думаю, що деякі люди все ще вірять, що деякі charlatan підходили їх назад.
Пишіть нам могилу: "Для чоловіка, який втратив анонімність занадто скоро."
Я прислухаю, коли директор каже: «Труст мене». Чому він повинен замінити свої знання для своєї впевненості? Я вже сімдесят. Я повинен прийняти будь-яке слово?

4568781

Немає нічого краще, ніж трава з мозаїки, що проходить ранчо вранці.
Що мені подобається? Моя сім'я, політ, охорона здоров'я та право людини. Про це
Я люблю літати, а іноді я можу отримати на літаку тільки, щоб отримати хороший сирбургер. Я використовую, щоб мати велику колекцію літаків і цілого персоналу пілотів, але потім я вистріляв всіх, тому що вони мали набагато більше задоволення, сидячи на шоломі, ніж я зробив. Пошкоджені, вони просто грали з моїми іграшками! Коли я був 52, я взяв шолом вперше. Я був актором протягом 25 років і я хотів щось нове. Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, це таке щастя – дізнавшись, що люди, які літати з вами, більше не бояться.
Моє батько – ірландці, моя мама – єврейська. Єдине, що вони зберігали їх разом, щоб вони були як демократи.
Я ніколи не воювала нази в реальному житті. Я захоплюю всіх. Як тільки я потрапив в бій, я відразу перерву щось - пальця, або навіть руки.
Я не можу зробити трюки. Я бігу, я стрибую, і я падаю. Штутмени роблять трюки.
Якщо я можу купити собі будь-яку надпотужність, то це буде можливість стати невидимою.

Якщо Бог є, і я хотів би зустрітися з ним на хвіртках небесного, я думаю, що я кажу щось, “Ви багато цікавіше, коли я зустрічаю вас. й
Я не розумію, чому батьки завжди хочуть своїх дітей повторювати свої успіхи або просто слідувати за ними.
Я колись сказав, що я чую мій перший шлюб більше нічого. Що було до тих пір, поки я одружився другий раз.
Чи можу я пограти? Що таке нещастя? Я незалежний, але не громіздкий. Якщо ви хочете зателефонувати мені гранатомет, зателефонуйте мені гранату.
Ви можете пофарбувати картину, яка тільки ви можете зрозуміти, і це буде мистецтво. Але ви не можете зробити фільм таким чином. Кінотеатр – це те, що ви покажете.
З тих пір, як ми втратили James Brown, Стівен Spielberg є найважчою робочою людиною в світі шоу-бізнесу.

Що мені подобається більшість про те, що протягом 25 років ви не повинні приїхати до одного офісу одночасно.
У старій вікі це стає так нудним, щоб бути боятися чогось.
Фільми сьогодні менше і менше від фільмів і більше від відео ігор, тому що промисловість має довгий цільовий дванадцять років. Але я не маю ні ностальгії на час, коли фільми були призначені для диких чоловіків з дітьми.
Ланцюг є дуже важливою якістю. І сам слово чудово.
Я не боїться мого віку. Я, нарешті, отримав шанс відтворити старі люди без макіяжу.
Не добрим ідеям для актора. Після закінчення першого фільму Боб Хоскінс сказав: «Я відчуваю себе чоловіком, який був знайдений до смерті пінгвінами. й
Я не відчуваю себе шкода для мозаїки.