1003
Назви речей
Про те, що мій чоловік є хворим, про що він одружений мені. Він має неймовірну кількість бзиків, які в кінцевому підсумку починають поширюватися повітряно-десантні краплі для родичів, друзів і знайомих.
Одним з цих є спосіб надання людських імен для інаніматних об'єктів. Не всі, звичайно, але тільки найцінніше. І він не просто хрещує їх - він говорить їм.
Наприклад, у нього є улюблена мужка. Ось пінгвін на склі. Назва пінгвіна - Paphnutius.
Я раз запитав:
- Чому Пафнутій?
Мій чоловік дивився на мене дивився і запитав:
- Як це?
Я думав і зрозумілий, реально, не більше.
З ранку чоловік бере Пафнутій з кухонного шафа і каже:
- Ну, брат Пафнутій, кава?
Увечері він і Пафнутій пити чай, і мій чоловік скаржаться на нього про мене.
до Ви бачите, Пафнутій, з яким нам належить провести століття? З повагою, брат, самотність, не отримайте пекугін.
У нас є Болгарська жінка, названа Зінаїдою. Болгарський не рідний з Болгарії, але інструмент для різання металу.
Спочатку чоловік назвав свого Снежана, бо він вважав, що Болгарія повинна мати болгарське ім'я. Але після ознайомлення з характером болгарки він зрозумів, що вона була Зінаїда.
Коли потрібно вирізати щось метал, він витягує його з кришки і каже,
- Зінаїда, чому не ми йдемо?
І вони йдуть божевільними. І коли вони отримають божевільний, він бере її на сівку, кладе її на полиці, і м'яко говорить,
- Солодкі мрії, Зіна.
А в квартирі ми маємо найближче ім. Бориса Петровича. Це повага, від імені, так.
Коли ми вперше придбали квартиру, ми замовили шафу. І ми зібрали цей колектор, ім'я якого була Борис Петрович.
Звісно, цей факт прокидає тіні шуму на чоловіка, але насправді є пояснення.
По суті, решта меблів в нашому будинку (як і в будинку моєї матері, в будинку батьків і в будинках багатьох наших друзів) було зібрано сам чоловік. І було зібрано найближчим часом, але виявилося, що в день доставки він був на діловій поїздці і довелося повертатися тільки на два тижні.
Я категорично відмовлявся жити протягом двох тижнів в середині непереборної кількості дощок і коробок, крім того, я не можу чекати, щоб повісити весь одяг на вішалках якомога швидше, тому я не чекав мого чоловіка і запросив магазин колектора. І, звичайно, застигнув її.
Збірник Бориса Петровича, який збирається відвідати мене, приймав кологну ванну, і цей кологн бренда «Коніферезний ліс» (або «російське поле», або «Молодість Максима» – я не знаю), прокочував весь будинок. Я з балконом Бориса Петровича.
Борис Петрович працював з концентрацією, дозвілля, з почуттям, з розташуванням, з п'ятьма перервами для чаювання. Я дивився, чому я не тримала його на столі. І я просто не можу пити чай, який любить кологне.
Професійний Борис Петрович, будучи колекціонером від Бога, зібрав близько 9 ранку до 11 вечора. Ми можемо легко будувати двоповерховий будинок і будиночок в дворі.
Ми залишилися в ящиках, не знаючи холодних вішалках, адже всі два тижні до приїзду мого чоловіка я повітав всю квартиру, а особливо близько, від аромату Бориса Петровича. Я був не сором'язливим, щоб їздити метро, тому що я відчував, як я був голодом на цьому дешевому вбивця кологне.
Коли мій чоловік прибув, в квартирі була гідна атмосфера. Він стрибав радісно новим меблям, щасливо витісняв: «О, фіксатор!» і заморожувати, відкриваючи двері.
Про хвилину він прийшов до своїх почуттів з стейки, а потім запитав мене:
- Ммм. Що таке?
до Це Борис Петрович, я відповів.
Саме так, як наша шафа отримала свою назву, і колекціонер Борис Петрович, не знаючи його, став його хадфатером (наприклад, коум).
Тепер чоловік, що збирається на якийсь важливий захід, консультує з шафою, що носити:
Борис Петрович, що про блакитну сорочку?
Або запитує:
- Чи побачиш мене краватку, Борис Петрович?
Або ставити костюм в нього і сказати,
- Борис Петрович, тримайте свою честь.
У нас також є журнальний столик Степана.
Ну, все просто: ми купили його в розібраному вигляді, і в домашніх умовах виявилося, що інструкції з монтажу написані англійською та китайською мовами.
Мій чоловік вперше попросив мене читати китайську версію, потім за десять хвилин він був непристойним, що він одружився деякий непристойний шмак, який навіть не знав китайців, а потім рясно дозволяв мені читати англійську.
вона ебать дружини і вона в англійській мові. Але щось інше.
Укази прочитали «крой». Ну, у моїй проніціації... Так журнальний столик став Степаном.
Коли я шукаю світшого або журналу, мій чоловік каже,
- Я не знаю де. Подати Степану.
У нас є Galya мікрохвильова піч. Я не хочу знати.
Тому що коли чоловік подрібнює пластину їжі в її і обережно каже: "Зброя, Галя ..." Я маю всі питання, які застрягають десь на щитовидній залозі.
Відображення романтичного минулого, очевидно.
Ми також маємо електричну плитку, яка завжди розривається. Її чоловік називає її надія.
Він відповів:
- Так, я був один... Так само зламався весь час.
Коли він збирається обсмажити яйце вранці, він завжди просить:
- Так, Надія, ви, нарешті, станете шахтою сьогодні? Приїжджайте, дайте м'ячам шанс.
Херсон
У нас також є аштрайя Раїса. Її чоловік стверджує, що вона Raisa, видима на голий очей.
Коли чоловік хоче ебать, він каже,
- Раїса, тримайте приємну компанію.
І коли щось відволікає його, він кладе сире в ньому і каже,
- Раїса, охорона.
Ця інфекція є вірусом в природі.
Деякі з наших друзів є телевізором Філадельфія (because Philips) і холодильником Анатолія (як це завжди сповнене ситу, як кишечки для жилетів Васермана).
Іноземці називають мережива дівчина з телевізора - на честь сусіда, який також, згідно з ними, є мережива.
Третій живий пральний апарат Любов Петровна. Коли цей автомобіль був доставлений до них і розпакований, їх старий бабуся кинув руки і сказав:
- Красивий як Любов Петровна Орлова!
І навіть мій мама має чайну ложку ім. Ізолда. Я ще не знаю, чому Ізольде. Коли я спробував дізнатися, моя мама дивилася на мене, як божевільна (хоча вона завжди дивиться на мене так), і мій чоловік сказав непристойним чином, що він ніколи не чув добре питання в своєму житті, і що кожен фольга розуміє, чому ложка називається.
Власне, тут.
Я не знаю, чому я писав тут. Ну, ймовірно, для того, щоб знову підкреслити ідіозію своєї сім'ї і близьких до неї.
-img8---