Пригодницька маска: від Parkour до Film Innovation

Одного разу тому я опублікував глухий з фільму Ilya Naishuller, перший перший фільм першої особи. Для того, щоб дізнатися більше про це, я підписала Сергія Валяєва, продюсера фільму, одного з «боді», які відіграли головний характер і парковий драйвер. Для зйомок «Жорсткого» вони розробили спеціальний комплект, що відрізняється новим способом кріплення маски до голови: біля рота.

р.

Ідея стріляти POV була народився в 2007 році, але потім немає технології. Я колись купив аналогову камеру, з'єднав її в перетворювач сигналу, щоб я міг записувати його на цифровий носій. Я поклав його на мій ковпачок, і я прокинув тонну проводів в мій рюкзак - і так я зробив мій перший відео -- але це було жахливою якістю. Тоді я взяв шолом мотоцикла з моїх друзів і перепланував його. Навіть тоді я мав розуміння, що створити ефект присутності, потрібно прикріпити камеру не на лобі, але на щелепі. Чим вище камера, тим менша частина тіла вона бачить. Але з таким шоломом мотоцикла важко запустити, і я поставив ці ідеї на утримання до кращого часу. А потім прийшла коза. І від шансу, Ілля (Найшульлер, директор Hardcore) купили його і пізнайте його до мене за пару днів. Я побіг, зробляв матеріал з моїми стрибками ... і Ілюка був таким чином, що він запропонував зробити кліп для своєї групи. А потім ми почали писати скрипт і думати про те, як виправити камеру. Отже, ми завершили покупку повітряної кулі хижака предатора, вирізати її і знімати перший кліп. 3610Р. 4200Р.

Але з тих пір не було призначено для камери, вона була дико некомфортна: обличчя потіли дуже багато, я захоплюю свої щіки і образ був голінням. Коли ми почали зйомки другого клипарта, я повільно починав проектування спеціального кріплення для камери. Не дивлячись на те, що це існувало в світі. І з тих пір я дизайнер, 10 років займаюся парком і багато років мріяв про зйомки в цьому форматі, я почав працювати над кріпленням і витягнув команду в цей бізнес.
А потім кліп рум'яна, Ілля називається і сказав, що ми зробимо фільм. Після чого була додаткова мотивація для прискорення розвитку маски.
Плівка «Жорстке»: Сергій Валяєв на роботі

Незважаючи на те, що монтаж камери біля чола здається більш природним, коли ви намагаєтеся виглядати, майже весь корпус випадає з рами. Це вкладення біля рота, що дозволяє створити реальний ефект присутності, який прославив творців кліпу «Бад-Меробець» і дозволив вам застрягти перший світовий фільм POV-action. Набір для тіла, що дозволило це видалити, називається Adventure Mask, тепер можна купити будь-яким.

Завжди ласкаво просимо.
таланти

Джерело: geektimes.ru/company/madrobots/blog/240938/