План V: резервний план при повному розряді акумулятора смартфона

725532

Я думаю, що кожен запам'ятає десятки ситуацій у житті, коли ви повинні зробити терміновий дзвінок, а акумулятор телефону вибігається. Щоб вирішити проблему, хтось здійснює запасний акумулятор, хтось – Power Bank, і хтось йде в кафе на чашку кави і заряджає телефон.

План V пропонує ще один варіант - купуйте коронку в сусідньому стилі і швидко заряджайте телефон на ходу. План V - надзвичайний заряд у вигляді брелока. Якщо щось відбувається, то з кільця знімається ключ, акумулятор підключений до нього і телефон отримує потрібну дозу енергії.

//player.vimeo.com/відео/112464732

Наприкінці ключа фоб є мікро USB-роз'єм, завдяки якому аварійна зарядка може бути підключена до великої кількості смартфонів та інших мобільних пристроїв. Ви володієте iPhone? Є рішення для вас теж - розробники пропонують варіант з Lightning.

План V - це цікава річ, і вона вже спостерігалася (тільки англійською мовою). Не варто дивитися все, але цілком можна зрозуміти, як виглядає вона і як працює.

Клавіша важить 7 грам, тому я не думаю, План V буде оскаржений з точки зору ваги або великих розмірів (розміри 4.5 * 1 * 1 см, складені).

Немає нічого сказати про дизайн і технічні характеристики Плану V, адже все дуже просто.
Поговоримо про переваги пристрою. Є кілька з них.

В першу чергу.Це порівняно невелика ціна (розробники планують продати План V близько 15-17 доларів США, і тільки тоді, коли Китайський отримає там). ...

Другий,План V - портативний універсальний пристрій, який завжди з вами. Забудувати це означає забути ключів, оскільки пристрій використовується як ключова фоба.

По-третє.Це універсальний гаджет. «Крона» було обрано, тому що акумулятор буде достатньо поповнити акумулятор твердої ємності, це не акумулятор АА (розробники кажуть, що «Крона» прослужить 4 години розмови для iPhone 5S). Крім того, такий акумулятор можна знайти в будь-якому магазині, в будь-якому стилі.

Чотири.План V не вимагає адаптерів або будь-якого типу. Роз'єм вже доступний, і все, що потрібно зробити, щоб розпочати роботу, щоб розшифрувати "об'єм", вставити акумулятор в роз'єми, а сам фоб - вставити в мікро USB смартфон роз'єм.

Розробники вже підняли двічі більше грошей на Kickstarter, оскільки вони потрібні, тому Plan V обов'язково подарує ринку. Дата доставки першої партії 15 березня 2015 р.

Ми любимо План V в Dudget. Однак, здається, що це може бути зроблено навіть меншим. Але, в кінці багато людей надягають брелоки, в тому числі досить великі або вагові.

Ми замовляємо пару копій на кікстартері і обов'язково скажемо вам, що це в реальному житті, цей План В.

Що ви думаєте про зарядку Plan V? Це Dodget (до речі з простим інтерфейсом) Це гаджет, але не дует (коля, але мало використання) Це безтурботно (і розповісти мені в коментарях чому?) Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 204 осіб проголосували. 44 человек.

Джерело: geektimes.ru/company/dadget/blog/242859/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное