Заробити фітнес-трекер до $ 240 на рік (якщо у вас є американський страхування)

Фітнес трекер Misfit

Незвичайний союз був укладений Американською страховою компанією Оскарський страховий та фітнес-трекер виробник Misfit. Починаючи з січня, кожен страхувальник здоров'я Оскаржуваного споживача зможе заробити $ 20 на місяць ($ 240 рік) шляхом заповнення дистанції, що покриваються.

На жаль, преміальний відданий не готівкою, а gif картки Amazon, і такий дохід не буде переробити вартість страхування, але все ж це досить незвичайна і приємна пропозиція. Принаймні, фітнес-трекер стає не іграшка зіпсованого хребта, але джерело реального доходу. Іншими словами, з точки зору фінансового управління, він миттєво перетворюється з відповідальності в актив.

Якщо у вас є один спортсмен, ви можете спробувати повісити гаджет на ньому.

З одного боку, вона виглядає смішно — програма встановлює мету і сплачує гроші, і король здобів проходить і стрибає на своїй команді, як навчена миша, сподіваючись отримати шматок сиру. Як виглядає комп’ютери ненав’язливо прямі дії людей.

З іншого боку, має сенс. В принципі програма схожа на те, що довго використовується в багатьох автомобільних страховках. Власники автомобіля погоджуються встановити помилки в своїх автомобілях від страхових компаній - і отримати знижку на це. У свою чергу компанія отримує інформацію про нещасні випадки та порушення правил, вчинених водієм. Ця «бюга» дисциплінує водія і змушує його їздити обережно.

Підготовлений до фізичного навантаження, людина менш хвора і проконсультує лікаря. Прогулянка покращує артеріальний тиск, нормалізує вагу і добре впливає на психіку. Відповідно, клієнт зберігає не тільки своє здоров’я, але й гроші страхової компанії.

У майбутньому фітнес-трекер, ймовірно, зможе зібрати і передавати інформацію про страхову компанію про здоров'я пацієнта: частота серцевих скорочень і тиск. Така статистика дозволить вам точно оцінити ризики різних захворювань в майбутньому - і, відповідно, більш точно розрахувати вартість страхової політики. (Прихильники конфіденційності, безумовно, будуть шоковані.) й

Заснований в 2013 році Здоров'я Оскара Страхування намагається застосовувати гірничодобувні та інші інноваційні технології. Компанія підняла $ 155 млн у венчурному капіталі з фондів, які, як правило, фондів, а не медичних стартапів.

Джерело: geektimes.ru/post/242781/