Матовий Дамон. Мета

Він неодноразово був включений в число найперших чоловіків у світі. Чому б я? Зовні, нічого особливого в ньому немає - так, досить хлопець, як і всі дворі хлопчики відразу: блондин їжак, блакитні очі, носок безсонний ...

Тим не менш, Матт ніколи не зданий рівниною, навіть поруч з його босом другом, ручний Ben Affleck.

Не дивлячись на те, що Мат Дамон є справжнім простим хлопцем: він виріс у громаді бараки в Бронксі, з дитинства мріяв про великі гроші і світ слави і мав погану ідею того, що це було. Тоді здавалося йому найвищий шик, щоб прогулятися по площі в шарфах, які він зібрав (всі - не більше десяти доларів заготовки).

Тепер будь-яка модна компанія готова надсилати йому повну шафу безкоштовно за можливість скромно сказати своїм покупцям: "Ми одягаємо Matt Damon." Величезний чорний джип, безпека, твердий банківський рахунок - всі ознаки великого чоловіка очевидні. В кінці 1990-х років він і його сусід Бен Аффлекк були відчайдушними молодими письменниками.

Вони писали сценарій «Добрий Полювання» разом і спробували в оренду, щоб поставити його в будь-яку студію. У той час, коли ви втратите життя, все це штовхнув їх до дії, що вони не могли б зробити кілька років пізніше. У храмі, в якому кожен ранок ходив жінка-агент з найбільших голлівудських зірок, з'явився, роздягався і почав зануритися в озеро, минуле якого лежав її шлях. Не можна привертати увагу леді «над 30». Вона знала хлопчиків, які її зажадала, але вона не була. «Не стрибати в цьому холоді знову», вона посміхалася. - Ви не будете жити бути відомими. Завдяки їй, Матт і Бен отримав гарантовану участь зірки і, нарешті, вистрілив їх «Добрий Вілл Мисливець». Вони чекали оскарження на сценарій, полум'я, мільйони роялтів.

Незважаючи на простий зовнішній вигляд друзів, зараз зрозуміло всім, що це спеціальні люди, вони просто не можуть виходити.

Незважаючи на простий зовнішній вигляд друзів, зараз зрозуміло всім, що це спеціальні люди, вони просто не можуть виходити. Після Дамона була майже рівна для сувенірів в тренажерному залі, мені довелося облаштувати навчальний зал в домашніх умовах, хоча Мат любив особливу атмосферу тренажерного залу з його чоловічою твердістю, взаємною підтримкою, коли кожен готовий допомогти, порадувати і одночасно не заважати, можна сміятися і поговорити про бейсбол. Але полум'я завжди солідий, і він зрозумів, що при досягненні все. У той момент, коли він не був одружений і змінився подруги, і Бен раптом одружився.

Після того, як вони практично ніколи не взяли участь, змагалися в магазинах, обмінялися подругами, Мат врятував друг від наркоманії, потім визначивши його до реабілітаційної клініки, потім виїжджаючи його з нього - з двох з них він був найбільш чутливим. Як тільки їх дружба майже потерпіла від любові Affleck для сультри, красиві Дженніфер Лопес, які були ревніми з кожного стовпа, не кажучи вже про свого найкращого друга. Після того, як частина з Дженом, Бен впала до депресії, втратила впевненість, в кіно він чекав одну відмову після іншого, і тільки Мат був там. Неприпустимо, перш ніж Affleck одружений Jennifer Garner, молодий тонка актриса з sly dimples на її cheeks, і більше не потрібно "nanny", як Damon Lopez колись назвав її.

Він був раптово залишив все поодинці, хоча він намагався насолоджуватися його багатством, обставивши своє дозвілля з ознаками солодкого життя, який він і Affleck нещодавно був похвалився один одному: він увійшов до свого дорогого музичного центру, заливив сторічний бурштиновий напій в круглий кристал скло, п'яний на величезному дивані, змащений ноги на червоному кавовому столі ... Але неперевершена тривожність змивається, не дозволяючи розслабитися. Що далі? Чи мріяли вони? З якоїсь причини ніхто не попередив, досягаючи мети, ви починаєте пошкодити свій шлях до сліз. Бо він був тим, хто був щасливим.

Жіночий зір

Мат не скоро проходив період, коли він не відмовляється від уваги до будь-якого з дівчат, сподіваючись у збудженні Майдану навколо своєї людини. У своєму гаражі, крім п'яти дорогих мотоциклів, було кілька ексклюзивних Феррі і Бентліса, а в спальні спочатку були тільки зірки, адже Метт тоді сподобався принцип «одного кіно, одна дівчина», тільки деякі продовжували зустрітися після останнього дня зйомок. Winona Ryder був його подруга протягом двох років. Він полюбив її, теж, хоча він був знайомства Gwyneth Paltrow, який Matt сподобалося. Для того щоб не сваритися, друзі зламали обидва.

Дамон не лікував дівчат дуже добре. Ні, коли ми були знайомства, важко знайти більш галантний ніжник, але це завжди було час, щоб сказати Він сам визначив цей термін і рішучо зламав відносини. Не хочу, щоб частина з милою аніонатомічною Маттою, кожен закохався в коханні з чарівною посмішкою хлопчика, широкими натяжними плечами, веснянками, розмитими сміжками. Водійська пригода для вафії з ним з нервовою поломкою, Winona Ryder почав зловживати спиртом, Claire Danes все ще не хоче чути про Дамон.

Але найсмачніше було оповідання сірої мишки Одеса Вітміре. Подругою Матт-Дамона стала акторка, скромний помічник Ben Affleck раптом. По-перше, Odessa forbade сама подумати про це, вірно бажаючи, що таке невиправдане почуття (і не було шансів бути відповіли, вона думала) може розбити серце. Матра улюблена свобода, його кар'єра, літати з Америки в Європу двічі на тиждень, розірвав між зйомками і лондонським театром, і він любив його. Але Одеса було настільки по-домашньому, тепло, тому зосереджено на ньому, а не на себе (не схожих на зірки дівчаток), а головне – подобалася мати Дамона.

Одесса побачила себе нареченою і навіть запропонувала йому купити квартиру в Нью-Йорку. Рік і половина відносин, а потім він зникнув, так само, як він звик, щоб вийти з інших. Не приїжджав, коли вона чекала відсвяткувати Різдво у новій квартирі. Одесу не знали, що причина цього була ще одна «дівчина з кіно» – Єва Менди.

Він помітив розкішну американцю кубинського походження в фільмі «День протягу». На жаль, вона не могла від неї відходити. Для того, як кинулася ідея зустрічі краси, яка незабаром стала обличчям косметики «Ревлон», але потім залишила ідею припливу. І раптом Єва стала партнером нового комедії «Щоб у тебе». Коли він мав можливість провести Різдво з нею – довгий різдвяний тиждень, не залишаючи його готельного приміщення – він забув про Одесу чекав його в любові гнізда з Різдвом індичкою в духовці. В той час як Метт був літати на крилах пристрасті, вона запакувала і заспокоїлася.

Він не вважав себе жорстоким: світ зданий як карнавал, в якому він був царем, а дівчата - маски в його середовищі. Його любов був флотом і не гарантує продовження знайомства. Він переглянув життя, змінює друг життя. Чи не варто робити зірки?

Гарячий

В середині життя криза зловила його рано і несподівано. У віці 34 років Маттом вдалося зірвати в молодіжній комедії Eurotour, в короткій ролі гостя, для якого він мав літати в Майамі. Партнер був дивним, як добре - сливові губи, наївні очі, довге волосся - у всіх блисках її неповний двадцять років і впевненість. Метою здавалося б, біля свого досвідченого і хробного життя. Перший раз побачив Мішель при підготовці до зйомок – вона мірила бікіні, в якій вона повинна зірватися.

- Шукаю великий, Мішель, Метт відправив її одну з своїх нездатних посмішок. - Як ви думаєте, що ви повинні залишитися?
- «Я не збираюся носити купальник», - сказав він.
- Я за тебе! директор shook. Але дитина, потім ми маємо віковий ліміт, і майстерні босів вирізати все в будь-якому випадку, щоб не зіпсувати офіс коробки.
до Дівчинка просто хоче порадувати нас, Метт переривав його. - Чи не це?

Очікується, що вона сердитися. Або ембаррасмед. Він буде пишним, він буде працювати. Після всього, вирощені чоловіки дивляться на неї, всі вони і обговорюють, як він буде приємно роздягати її повністю. Але це молодий диредвіл, для якого Голлівуд був просто пісочниця в дворі його будинку, кинув голову назад і сміхався. Вона підняла руки, збираючи її волосся в пучок... Машта не може відійти очі. У костюмері продовжили Мікеландл роб, момент - і зникне диво. Там була гарна дівчина, яка сіла на стільці з її ногу під нею і зірвала на Дамон.

- «Лок, цей останній Bourne фільм твоїх, - сказав він. - Ви дійсно були до Росії? Прохолодний. Я говорю російську і знаю п'ять інших мов. У нашій школі були хороші викладачі. Ви закінчили? Гарвард? Великий. Але варто це зробити щось, як і добрий фільм? Хай, Джефф, повернувся до директора. Чому ви пишете такі нещастя з хлопчиками?

Він сміється боляче. Але Мішель не відчуває потреби лежати. Вона скидала лінії легко, і зрозуміло, що вона була абсолютно щирою. Мат зрозумілий, що отримання на цьому гострому язикі дуже чутливий до себе, але більш бажаний він здавалося йому.
- Я тільки домовився після того, як я бачив ваші фотографії, він сказав, і був радий бачити бджолино довгі вії спливаючі. - Я хочу зустріти вас. Діннер в ніч?
Мішель легко погодився, але прийшов в ресторан з групою друзів-чатів у диких нарядах. Матовий замовлений продукт і сік для всієї компанії.
- Гей, ваш хлопець, що він збирається лікувати нам до цього ложка? коротка людина в шкіряній слизі запечена.
- Замовити віскі, Мішель просить.
до Але подивіться, вони ще не 21...
до А ти, сміється.

Загадка Matt замовлена. Акушер, худаючи над вухо, відкинув, що по відношенню до зірки, він виконав його, але попросив його піти з гостями в окремий офіс. Зовсім, серед інших речей, гості не одягаються в стилі ресторану. Вони були самотніми і почалися весело. У повітрі синього вольфрамового диму, Матовий зморшок зморшок. Дівчата вичавили, хлопці збуджилися. Michelle snuggled вгору до damon з гаряча сторона і постійно покласти її голова на його плечі.
- Не сердитися, що я приніс їх? вона попросила, намагаючись розбити над шумом.
- Ноп.
до Це хороша річ, що ви не є джерком. Я ненавидаю сумки.

Метою був щирий, що він не да в першому імпульсі і не відправив компанію. Незважаючи на своїх божевільних друзів, Мішель подобав йому більше і більше. Навіть той факт, що протягом дня вона була абсолютно без макіяжу, і тепер її молодий обличчя був змащений макіяжом, її повіки покривають товсті чорні тіні, губи посміхалися кров'ю, не відштовхнули. З неї прийшов змішаний аромат наївності і розпаду. Як він потрапив у неї незнімний.

- Прийдіть до поїздки! вона раптово збочена.
- Поїздка, їздити! - Всі кричущі.

Компанія виливається на вулиці, їзда мотоциклів. Дамон, який прибув на машині, довелося сидіти за Мішель. Він загорнув руки навколо своєї талії, натискав його спиною, і кинувся через нічні вулиці з жахливим роумом, зловивши обличчям вітру. Він був великим, але його страхи для свого життя не залишали його. «Я старий, або я?», - сказав Метт. У порівнянні з Michelle, я думаю... Виявилося, що він вже не хотів ризикувати своє життя. Але він ніколи не відповідав його.

Вони взяли участь у нозі, коли схід вже на східну смугу. Мат був втомлений і Мішель був свіжим як троянда. Пороги свого дому, вона знову зуміла його вбити.

Непристойно пізно для роботи, вони ламаються в студію в обіцянні, зловживаючи розуміння поглядів. Метою є неоднозначні друзі, які допомогли йому багато. Його роль була невелика, після того, як я мав піти. І коли він повернувся з Нью-Йорка кілька тижнів пізніше, повертався, зрадився, з букетом троянд, він ледь визнав його.
- Здрастуйте! - тушкуйте, бігайте минулим. - Що ви робите тут?

Він залишився стоячим, починаючи від її тонкої фігури на мотоцикл. За Michelle був молодий shaggy guy в a bandana.
до Це інше покоління! Він сказав йому після З них все це не є підставою для задоволення ...

Черепашки

Життя завжди кине з важкої ситуації разом з ситуацією - Дамон тепер знає напевно. У комплекті цього нещастя «ЄвроТур» він зустрів бармайдан Барросо, який допоміг годувати фільмову групу. Досить аргентинська жінка з чорним хвилястим волоссям і круглими очима, в яких весело завжди запалилася, була тільки п'ять років молодше, а світлі зморшки зібралися навколо рота, що свідчить про смішний характер. Дизайнер по навчанню, працювала в кафе, була одною матір’ю (зробила юна дочка), коротко, не пара актора Оскара. Але Матовий коханий чат з нею, це дивно, як добре і легко. Він повернувся до свого дитинства, коли він був звичайним Маттом з Бронксу. Для Одеси він був знаменитим, для Michelle - нудний дорослий дядько, і для Luciana - хороший хлопець.

Невідомо себе, Мат став прикріплений до неї, і незабаром він не міг жити без Люсіана. У Нью-Йоркській міській зали і підписані пари, а тепер пара має три більше дочок в цілому - Ісабелья, Гія і Стелла.

Метт опинився таким чином, що ніхто не думає про можливі справи. Витратні костюми і охолоджувальні машини покинуть. Він просто виходить в розтяжну сорочку для прогулянок з дітьми, не думаючи про те, що не виглядає як зірка. Позбавляється від ролей, для яких потрібно скинути жир і стати приваркою.

- Я не здаюсь символу, він сміється, і це зрозуміло, що він не піклується. Не дуже, звичайно.
- З народження моєї першої дочки я помітив, що я пропустив щоденні тренування. Поступово втрачаючи погляд на тастію і завжди працює Борн. Діти є магнітом, від якого дуже важко позбутися від себе.

У цьому році він знову задружився, влаштувавши справжню весілля - з білою сукню, букет нареченої і збуджений наречений. Додайте трохи романтики до вашого нормального щасливого сімейного життя.

Лана Кововська
Ваш текст за посиланням. й