1576
Це не те, що життя не регульоване; це те, що у вас є неправильне поняття правосуддя.
Якщо ви не виграєте, ваше життя схоже на страшний несправедливість. Правда полягає в тому, що Життя просто грає різними правилами.
До цих правил. Вони є єдиною, яка справа. Ці правила, однак, є дещо більш складним і набагато менш комфортним, ніж більшість людей можуть компренувати.
Давайте спробуємо, хоча. А в той же час малюємо паралелі з кар’єрою в ІТ.
Руле #1: Все життя - боротьба, змагання
Ви в бізнесі? - Хто хоче знищити його. Вам подобається робота? Хтось хоче замінити вас комп'ютерною програмою. Ви шукаєте друг, подруга, високоплатна робота, Нобелівська премія? - Все інше.
Ми збираємо весь час, хоча ми не хочемо говорити про це. Багато з цих досягнень можна вимірювати тільки тим, як інші роблять це: ви купите краще, ви танцюєте краще, у вас є більше Facebook, як середній. Чудовий.
Ми постійно порівнюємо себе з іншими. Вони кажуть, «Дякую мені, що ви можете зробити.» Ор, «Найбільший конкурент.» Але вся точка цих широт є те, що вони призначені для того, щоб тримати вас якомога більше зусиль. Якщо змагання дійсно неважливо, ми радимо похилити дітей, щоб просто відмовитися.
На щастя, ми не живемо в світі, де кожен повинен перекусити на горлі інших. Перевагою сучасної цивілізації є велика кількість можливостей, які достатньо, щоб зробити кінці зустрічі і без прямого конкурсу (більше про це в статті про те, як знайти свій дзвінок).
Але не варто дарувати в колективному співвідношенні, що не бореться. Чоловіча сукня для отримання партнера. Люди приходять до інтерв'ю, щоб виграти робочі місця. Якщо ви не заперечуєте конкурентів, ви просто втратите. Будь-яке, що вимагає конкуренції. Найкраще для тих, хто дійсно хоче це зробити.
Рулі 2: Ви судите, що ваші справи, не ваші думки.
Суспільство оцінює людину тим, що він може зробити для інших. Чи можна врятувати дитину від спалювання будинку, зняти пухлину або зробити повноцінну кімнату сміхатися? Якщо так, ви маєте щось, щоб оцінити.
Але ми бачимо самі по-різному. Ми висловимо себе нашими думками.
р.
"Я добре." "Я амбітний." "Я краще її." Таке спангське мантра може бути заспокійливою вночі, але воно мало робити з тим, як світ сприймає нас. Не дивлячись на те, що ми сприймаємо інших людей.
Хороші наміри не підраховують. Наречена, любов і обов'язок мало. Що ви можете зробити і зробити для світу?
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Будь-яка велика вдячність за частину стебла суспільства від самопізніх поглядів інших. Зеалузний життєспроможний менший за суспільством, ніж непристойний брокер. Онколог отримує менше супермодель. Чому? Оскільки ці рідкісні навички та впливають на більше людей.
Ми хотіли б думати, що суспільство цінності тих, хто працює важко. Як це:
4306060607
Але в реальності соціальна акцепт – це просто мережевий ефект. Визнання залежить в основному від того, скільки людей ви вплинули.
Якщо ви пишете книгу і ви не опублікувати його, ви не можете. Якщо ви пишете Гаррі Поттер, кожен хоче знати вас. Заощаджуйте світ від раку, ви станете легендою. На жаль, це правда про всі таланти, навіть непристойність: роздягання перед однією особою і може зробити їх посміхатися; але роздягання перед п'ятдесят мільйонів і ви Кім Кардашян.
Ви можете знайти, що знезараження. Ви можете бути хворими. Дійсність не піклується про вас. Ви судите, що ви можете зробити, і кількість людей, які він буде впливати. Якщо ви не приймаєте це, звичайно, світ здасться жахливо недобрим.
Що робити? Так, насправді, це те ж саме. Звісно, ніхто не зацікавить нас новими навичками на безпрецедентній швидкості, щоб стати охолоджувачем, ніж Gates від 25 років. Але давайте подивимося на приклад з життя. Я колись мав шанс працювати з командою під керівництвом дуже розумного хлопця, давайте дзвонити йому Ніканора, до речі, він був 28 років. Один з колег, який був 40 в той час і був завжди коротким з грошей, запитав Ніканор, як він прийшов до життя, як це. Він відповів як якщо він читав статтю, хоча це не було написано кілька років тому. Так, починаючи з першого року, Ніканор, теоретичний фізик, почав працювати в інтернет-кав’ярні в студентському гуртожитку (навіть, що: ви можете грати безкоштовно, інтернет також безкоштовно, і навіть весело, плюс гроші оплачується і вчить деяке розуміння роботи адміністратора). Тоді Ніканор не був достатнім, а паралельно він почав отримувати другий найвищий, вже в програмі. Але навіть тоді він не відпочиває – як тільки з’явилася можливість, він пішов на стажування у Франції. Так, вони сплачували багато там, і багато чого не розуміли, чому він перевозиться там. Але Ніканор знайшов часову роботу у Франції, тому він став фрідером з грошима, і він переріс багато знайомих. І повернув додому знанням мови, міжнародних сертифікатів та досвіду іноземних компаній. І в майбутньому я завжди поєдную основну роботу з чимось ще виростити. Останній раз я бачив Ніканор, він був технічний директор локальної філії дуже відомого американського корпорації (електронних платіжних систем). Мораль даної життєдіяльності це: дізнатися, зустріти, розповісти про себе, не лаційтеся! У зв'язку з тим, як і раніше, у випадку, якщо у вас немає грошей. І так, я не дізнався нічого нового.
Руле #3: Наші ідеї чесності вкорінені в самопізності
Люди люблять створювати повноваження. Саме тому нам потрібні судді в спортивних та юридичних питаннях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ось чому наші батьки розповіли нам. Ми чули, що від вчителів. Якщо ви добре побачите, ви отримаєте цукерки.
Але це не реальність. Ви навчаєтесь, як поганий чоловік, але ви не змогли іспиту. Ви працюєте щодня і вночі, але ви не отримали просування. Ви любите її, вона не любить тебе.
Проблемою не є те, що життя не є несправедливим, це ви, хто має неправильну ідею правосуддя.
Шукайте когось, що вам подобається, але не подобається. Це людина. Людина з багаторічним досвідом, не схожим на тебе. Відсоток тисяч інших людей щороку.
І що це секрет, який автоматично вибирає вас як любов життя? Що робити? У вас є які почуття для цієї людини? Це може бути для вас, але ця людина приймає рішення незалежно від вас.
Так само, ми хочемо, щоб покатати босів, батьків, політиків. Вони несправедливі. Вони приступають. Я не знаю! Що вони приступають! Зважаючи на те, що найбільш важливі органи влади, влада в цілому!
Не сумнівайтеся, є найгірші органи влади. Але не всі вони злий, не всі вони самопізні монстри, які тільки думають, як заповнювати свої кишені і приниження вас. Більшість з них просто хочуть краще, але не в обставинах, які ви знаходитесь в.
Вони можуть знати щось, що ви не знаєте, і ви можете піти, якщо вони не роблять жодного непопулярного рішення. Вони не можуть мати однакових пріоритетів, які ви робите, - це, довгострокове зростання, негайне щастя.
І в той час як все це болить вас, поведінка інших не має нічого спільного з деякими космічними правосуддями, яким ви судилися. Це просто побічний ефект вашого існування.
Що робити? У той же офісі був ще один комрад, нехай ми називаємо його Мітрофан. Бізнес аналітик. І зробив свою роботу досить добре. Але! Він думав, що кожен був приступним. Тестувальники не працювали належним чином, логістики були дивні види (так вони сіли з нього і посміхалися!), письменники контенту не працювали на всіх (так як їх бос був дівчина), і ті, хто працював з ERP, були просто злий. Це зрозуміло, що це було повідомлено всім. На обличчі і за лаштунками. У кінці Ніканор відчував, що краще було взяти менш здатний, але також менш обсесував себе і його погляд аналітик замість Мітрофана. Мораль: У світі не повертається одна людина, і є думки, крім вашої і неправильної. Митрофан тепер працює для себе. Я не знаю про нього, але команда, яка втратила свої гіркі коментарі, відчуває себе набагато краще!
Чому життя
Наше бачення правосуддя не є практичним. Це просто брудний фентезі.
Чи можна ви уявити, як божевільне життя буде, якщо це дійсно “справа” для всіх? Ніщо не закохатися, що це не любов життя і що ви можете розбити серце. Всі фірми дадуть банкрутство, бо всі їхні співробітники злилися до когось. У зв’язку з одночасною смертю партнерів. Дощ буде тільки потопати на скрабах.
Більшість з нас так обробляється, як світ повинен бути організований, щоб ми не помітили, як це працює в реальності. Але запорука розуміння світу може бути просто його обличчя, і тому для всіх ваших можливостей.
П. С. Якщо тема зачепита, ви можете продовжити статті з того ж автора «Все життя є грою». Стратегія перемоги
Джерело: geektimes.ru/company/witget/blog/242012/
Лікарі виявили революційний спосіб отримання водню з повітря за допомогою графена
Ми будуємо робот з управлінням Wifi, камерою, гарматою тощо.