Винаходи на інвентар. Чому Вам не потрібен великий принтер

Немає вступу. Я думаю, що технології розроблені людьми, не компаніями. Визначено не комерційні компанії. Найцікавіші серед любителів і геків.

Коли мій перший “Що буде відбуватися, якщо ви вирішили побудувати 3D принтер своїми руками”, то я відразу впав у флерію листів за допомогою створення принтера і т.д. З тих пір я ніколи не припинив збір і розбирання принтерів, наступні нові продукти і намагаюся себе багато способів. На сьогоднішній день у мене є понад 12 проектів з нуля, але тільки один розчарований і радий мене одночасно.

У серпні 2014 року в славному місті Санкт-Петербурга відбулася знаменита виставка GeekPicnic. На ньому скромно, на францах і стояв найвищий російський 3D-принтер PRISM PRO (Я ще не схожий на це ім'я, але що робити):

Що ми говоримо. Я хочу розповісти вам, що це подобається, щоб побудувати ці машини, скільки вони фактично вартість, що це займе, що це займає від вас, де знайти всі деталі, дати вам всі малюнки та діаграми, в цілому, я дам вам цей принтер.

Я скажу вам прямо. Автомобіль коштує дорожче домашніх принтерів, комплектів та інших речей. Але справжня ціна все ще вписується в 30 000 дерев'яних.

На коліні все почалося. Я шукаю на принтерах дельта на довгий час, вони так незвичайні, і що я повинен спробувати? Я спробував його. Перший раз він працював просто дрібно.

Я роздрукував деталі на принтері, купили квадратний алюмінієвий профіль на ринку, знайшли шматочки фанери на балконі. Ви не повинні нічого робити. Автомобіль виявився смішним, великим (багато більше, ніж метр високий), але приступним.

Цього літа я працював в офісі, який я займався тривимірним друком, за користь якого є ставок в Москві. Слово для слова, дозвольте мені продавати свій принтер. Що мені подобається? Я щасливо домовилися, сідайте до дизайну. Ось де все почалося. Для себе, інший для споживача. І споживач не сильно тягував розумом, і боятися, механізм комплексний.

В цілому проект переїхав з свого місця. Вирішили досягнути висоти до півтора метрів і збільшити робочу площу до 40х40х100см. На основі принтера Delta Tower.

Дизайн та висвітлення NuancesЦе більше для тих, хто вже запустив такі проекти, але покинувся через ігнорування деяких моментів.
1,1 км Принтери Delta мають один неприємний момент, вони потребують додаткового місця на вершині під висоту перевезення + друк голови;
2,2 км Довжина «ручок» (6 паличок, які з'єднують вагони з головкою друку) дорівнює діаметру площі друку;
3. У Буденний екструдера трубки (про те, що пластик подається) повинна бути максимально коротким (сильний тертя всередині), але не ходити всередині друкованої площі;
4. У Не використовуйте модельні шарніри, вони мають велику застібку, використовують кільцеву магніт + сталевий кульку;
5. Умань Алюмінієвий нагрівальний стіл при нагріванні неминуче деформує і утворює лінзу;
6. Жнівень Не паруйте з нагрітими поверхнями індуктивного датчика положення, він дуже чутливий до температури і не дасть повторюваного результату.

р.

Ну, як прийнято в основу ... Повністю зшита конструкція каркасу і механіка. Каркас зібраний з алюмінієвого профілю машини 40x40mm. Направляючі рейки з перевезеннями були використані:

Херсон

Прийняття я вирішив додати тіло, щоб закрити все. Також додано модельний ряд декількох розмірів, свердловини, краси.

Проектна частина здавалося б, Розпочалася агонізація частини. Назвіть пошук людей та організацій, які можуть принести деякі частини до життя. Як виявилося, ніхто не зобов'язав таких красивими будівлями (середа, за достатню кількість грошей і часу) і довелося терміново шукати рішення. І було знайдено.

Я хочу почати говорити про конкретні речі і ціни, але я повинен повернутися трохи.
На початку я написав, що цей принтер можна зібрати на 30 тис. рублів. Це. Хтось негайно починає миття мозку про комерцію, потік продукції, ПДВ та інші нецензії. Якщо потрібно годувати ще 3-4 зайвих ротів, які тільки, як ми знаємо, хвиляти руки і одну плуги, то, звичайно, ціна засохла. Якщо ви хочете організувати виробництво таких машин, то відмовтеся від офісу, відмовтеся від рекламодавця, менеджера, боса і кур'єра. Там є маркер і там продавець. Робота не дуже багато, ви взаємозамінні і не витрачаєте занадто багато. Це не так бізнес. До речі, в тій самій компанії, в якій я працював в неповний робочий день, було багато додаткових ротів, які, як виявилося, мені довелося годувати, в зв'язку з чим я зустрілася з ними. Вони, використовуючи мої малюнки та розробки, почали виробляти незакінчені машини, але це ще одна історія.

Я хочу, щоб попередити вас прямо: вам не потрібно принтера, як це. Він не хоче. Багато менші принтери + клей зробить роботу швидше і краще (посередник пропорційно кількості принтерів, і краще, тому що частина сосисок більше вона вище).

Отже, ви поставили всі сумніви і загальне почуття і твердо вирішили, що вам просто потрібно таку машину (для всього друку дітей в повній мірі?).

У корені все лежить базовий набір будь-якого принтера: електроніка, мотори, екструдер.

1. Електроніка

Ось все просто: візьміть те, що дешевше, а саме RAMPS 1.4, на Ali набори з ціною екрану від 1200 рублів. Ми вибираємо те, що дешевше. Перевірити обладнання, має бути arduino мега, сам RAMPS, драйвери крокової двигуна в кількості 4-5 штук і екрана.

2. Мотори

Більш конкретно, крокові двигуни. Багато залежить від параметрів двигунів, але є універсальні варіанти: розмір нема 17, код 17HS8401. Деякі з найбільш потужних в їх розмірах, але ви можете мати будь-які інші, але є можливість не потрапити в натяг, стійкість, струм і так далі. За п'ять цих двигунів ви візьмете 2200-2600 рублів, в залежності від удачі. (Ми тільки 4, але якщо ви берете один, це буде коштувати більше 5.)

3. Екструдер

Він складається з самого екструдера, який штовхає пластику і нагрівача з насадкою (гарячим). Мотор для нього вже є, тому ми шукаємо годівлі редуктора (прайт в пікіку - екструдера передача), пружину для пресування штанги (китайці вже виявили те, що і хто шукає, тому що не буде проблем з пошуком, подивіться пружинні пружини на вимогу сокири навесні). Далі нам потрібна трубка, через яку пластик і торфтинги (бенденна екструдера труба або щось, як тога в пошуку). Для всіх цього тріфле ви сплачуєте 600-700 рублів (більша партія, дешевше, до речі, співпраця). Ми повинні знайти гарячий наступний. Ціни на них літати і підходящий варіант можна знайти за 600 рублів (пара місяців тому 1500 p) або менше (запит e3d hotend). Важливо уважно прочитати опис товару. Вам потрібно під 1.75 пластику, лука і насадку на волі (завантажити 0,3 і 0,5 наприклад).

Ось весь базовий набір, який ви не втратите зараз. Вартість Вам 4 500 рублів. І це те ж саме для всіх виробників принтера. Якщо люди розвивають свої електронні та екструдери, як правило, на якість друку вона не впливає, і впливає на кінцеву ціну виробу.

Далі ми беремо з вами спеціальні компоненти, а саме:

4. У Щітки і ремені

Ми знайдемо їх на небі. Я люблю T2.5 для 16 зубів і підходящий ремінь однакового розміру T2.5, 10 метрів ( Насправді, близько 7, але це не буде зайвим). Це близько 1000-1500 дерев'яних.

Тепер час вирішувати те, що і як ви робите. Якщо ви хочете універсальний верстат, який буде харчуватися на всіх видах пластмаси, вам доведеться вирізати. Я збираюся описати цей варіант, тому що це те, що я збираю, але якщо ви хочете обмежити себе PLA друку з пластиковими частинами, які не підлягають сильному (над 70 градусів) тепло, ви можете заощадити багато часу і грошей. Таємниця.Я покажу вам, що такі великі машини дадуть належну якість друку тільки ПЛА пластик і нічого іншого.

5. Умань Нагрівальний стіл

Важливий елемент для друку з усіма, але пластиками. Мій принтер має 40 см в діаметрі і вам потрібно відповідний нагрівач для нього. Дивитися силіконовий круглий обігрівач. Вам необхідно під 24 вольт 400 мм в діаметрі і обійдеться вам цю продигію в 2500+ рублів.

6. Жнівень Живлення

Пам'ятайте в попередньому пункті, ви вирішили, що вам потрібна величезна нагріта поверхня? Час оплати. Окремий блок живлення для такої машини обійдеться Вам додатково 5-6 тис. рублів, тому що Вам не потрібно іншого джерела живлення на 24 вольт, видача 450-500 ват. Ви переповнені, це дорого з Китаю. + реле до неї (50 рублів, він буде йти від 12 вольт Жігулі). І ще один блок живлення для відпочинку електроніки. 12 вольт, 100 ват досить. (Згідно з розрахунками, з'їжджають 67 Вт, але можна повісити ще один екструдер і так далі.) Це буде коштувати вам смішно 500 рублів.

7. Про нас Всі види дрібниць. Кінцеві вимикачі, дроти. 500 рублів, не більше.

У зв’язку з технологічними роботами, електро-механічні компоненти. Наша кишеня була порожня за 14,000 рублів (або 6 500, в залежності від вибору). Це був поворот механічної частини. По дорозі, тут ми говоримо про те, що ви можете подивитися на Китай і зосередити наші запити щодо пошуку на країні хост (у моєму випадку, Росія, Москва).

8. Рама

Великий і сильний. Що ще потрібно для неї? Як Я сказав перед тим, що я повністю опинився від дизайнерів Delta Tower. Профіль машини 40х40 + з'єднувальні кути + фрезерні пластини для з'єднання конвергаційних променів. Важливо знайти дешевше. Є профіль для 2000p / метра, і є профіль для 435 (Я взяв на завод з марлевого виробництва). Все разом буде коштувати 4-5 тис. (можна заощадити на різанні, але тоді будуть питання з точністю).

9. Навігація Кар'єри та рейки

Потрібні рейки довжиною 1200 мм 3 штук і 3 вагони для цих рейок. Я консультую вам шукати рейки для мініатюрних пристроїв (IMPORTANT: ширина рейок повинна перевищувати розмір профільного паза, або це просто не вийде). Ви можете спробувати пошук в Китаї, на дилерах. Я взяв HIWIN 15HG, але це рейки для навантажених частин, і вони не починають рухатися дуже легко + важче, ніж невеликі. Це найдорожча позиція всіх. Все залежить від вашої здатності шукати. Ціна за все від $8,000.

10. Переміщення деталей

Я не знаю, що це все разом. В цілому, є перевезення (тобто, що не приводять на рейки), є «ручки» (з'єднання вагонів і головки друку) і центральне перевезення, на яке фіксується гарячим домом. Перевозки самі, з кріпленням руки, ремінь можна друкувати на принтері або фрезеруванні. Руки складаються з міцної і легкої палички і двох шарнірів (мая магнітна). Палиця - вуглецеве волокно, діаметри 6-7 мм і ціна 200 р / метр. 3 м.кв. Я взяв Traxxas 12 штук в пакеті за 350 рублів, але мені доведеться якось компенсувати свої застібки (можна виготовити нові кульки для них або витягнути руки з гумками / пружинами). Центральне перевезення також друкується або фрезерується (в залежності від можливостей). Все в цілому обійдеться вам 1000-3000 рублів, в залежності від обраного шляху.

11. Двигуни і підшипники

Перевозка приводиться через шків і ременя мотором. Двигун повинен бути закріплений. Друк або млин, він не відрізняється. Так само з підшипником (стрічка простягається між шківом і підшипником), тримач можна друкувати. Ціна 0+р.

12. Поліграфічна платформа

Хороша роль виконується алюмінієвим листом, товщиною 5+ мм. Ви можете використовувати скло для зручності видалення. Знову, подивіться. Ціна матеріалу не перевищує 800 рублів. Для нагрівача краще взяти більш товсту, меншу деформацію буде при нагріванні.

14. Закріплення

Коги, болти. Невелика зміна. Якщо балкон не покритий, то можна виділити 200 рублів.

15.00 р. Корпус 6042597

Важлива частина. Визначення потреб. Ви забираєте нагрівальний стіл? Ви вже витратили на потужні джерела живлення? Ми будемо витрачати гроші на випадок, який захистить від проекту і дозволить повітря всередині прогрівати, що теоретично покращує якість друку з пластиком ABS. По суті, великі фігури все ще тріщини в шарах. Матеріал тіла був обраний протягом тривалого часу. Відправляємо лексиглас відразу, алюміній коштує дорого. Хороший вибір алюмінієвого композиту. Про 4000p на аркуш, різні кольори. Важко знайти там, де не тільки буде відкриватися, але і знежирені отвори. Також до нього потрібно дверцята (встановити Plexiglas) плюс кришки зверху, нижче і під застібкою столу. Всі разом з фрезеруванням можна захопити 5-10 тис., залежно від наявності правих знайомих.

Разом. Ми отримуємо 35.000 рублів з ледачим сценарієм (з успішними, оптовими замовленнями і хорошими відносинами з фрезером і іншими цінами знизилися до 30.000 рублів). І якщо ви повернете на голову і віддасте універсальність, то ще менше - 22 тис.

Що робити? Принтер коштує копійки, а парова за сотні тисяч рублів. Я, ї. Виробництво, реклама, сайт і т.д. Але ви забуваєте, що не існує попиту на такі товари. Вам не доведеться 10 замовлень на місяць. Цей принтер, з всім готовим, зібраний в день. Але не потрібно.й Подумайте себе: візьміть таку машину на 150, роздрукуйте два дні одна ваза, коли 4 принтери будуть впоратися з цим завданням протягом півдня. Невеликі вони будуть краще, ніж інші. Маркетологи, але люди не знають, купують. Ми повинні сидіти на пару вечірок, читати які люди пишуться, побачити альтернативи.

Я читаю всі ці статті від виробників про те, що принтер хороший, кращий, найбільш інноваційний. Я шукаю ціни, оцінюючи, скільки вони викрутили туди і зрозуміти, що в Росії це повідомлення з принтерами протягом декількох років. Не інноваційні, без розвитку, недорогих або використання місцевих ресурсів. Китай, закрутка з викруткою і - BAH, "Російський продукт".

Будь-який може створити найвищий принтер в Росії. Я просто хочу Для тих, хто цікавиться.Не є постачальниками вікон, які раптово хочуть продати технологію і думають, що це те ж саме.

Якщо ви хочете відповісти на питання, креслення, джерела, розробки або співпраця, будь ласка: vk.com/maxmoroz

Джерело: geektimes.ru/post/241848/