Працівники Роботу: Коротка історія

Якщо роботи вже давно використовуються в бізнесі, чому так мало в наших будинках? Максимальний робочий пилосос і набір побутової техніки, яка навіть не в змозі самостійно перевантажувати пральню або посуд. Такі роботи не такі, як показані в кіно.

Один з перших кроків у напрямку самосерверів був Шайке, створений в Станфорді. Завданням було створення роботи з штучним інтелектом, здатним самостійно навчатися і навчати світ. Робот обладнаний великою кількістю датчиків, які дозволяють бачити і відчувати об'єкти навколо. Проект поєднує в собі просування в робототехнікі, розпізнавання об’єктів та розпізнавання мови. Він був першим роботом, здатним приміряти.

9429539

Однією з «фолуків» є фантастичний робот.

У 1966 р. в СРСР Борис Гришин, вчитель технічної школи від Калуги, представив автоматичний радіоелектронний секретар. Багатофункціональні роботи відповіли дзвінки, привітлені гості, залиті і подаються напої, переміщаються по квартирі і відстежують температуру в ній. Затишний до ідеального.

Довгий до приходу Roomba і багато інших роботососів був MowBot. Ця газонокосарка була автоматична, акумуляторна, і може піддаватися близько 7000 квадратних футів трави на одному заряді. вона не була настільки розумною – вона може змінити напрямок в заданому периметрі. Але було 1969 р.

Робот Arok не був автономним у всіх – він управляється його творцем, Ben Skora. Проте, робота подається напою, прогулялася собакою і вивів сміття. Робот-люда, що робить щось. Цей робот був розроблений в 1975 році.

Ціль напою Caddy 1 - це доставити напої гостям. Управління віддалено. Наступний варіант, DC2, мав аудіо-відеосистему і камеру. Одна з перших покупців цієї речі є Hugh Hefner, відповідно до 1982 року.

DC-2.

У вісімдесятих було створено багато маленьких роботів. У 1984 році був випущений Omnibot 2000. Роботи можуть керуватися дистанційно, але це також може бути запрограмований для заливання напоїв. Запис був виконаний на магнітній плівці.

В кінці 1980-х і на початку 1990-х рр. і не проживали в СРСР, ви можете дозволити робот R2D2. У 86-річному роботі допомогло домашню роботу. Мозок SynPet Newton був 16-бітним мікрокомп'ютером.

Серед найвідоміших гуманоїдних роботів можна назвати Асімо від корпорації Honda. Перша версія була введена в 2000 році. Роботу є коротким для підвищення рівня інноваційної мобільності. Висота його близько 130 см, вага близько 50 кг.

У квітні 2014 року введено нову версію Asimo.

У 2002 році з'явився перший робот-пилосос від Roomba. Це самодостатня - просто приводить навколо квартири і очищає.

Ніщо цікаво. Просто кішка в акула костюм гойдалки.

Персональний робот 2 від Willow Гараж може бути чудовим місцем для прання.

PAL Robotics розробляє роботи для сервісу з 2004 року. У 2012 р. було випущено перший комерційний робот, REEM-A. Це не тільки нести валізи, але і бути телепередачним хабом і інформацією kiosk.

REEM-C вирішив нагородити ніг.

Більше кава! Незважаючи на те, що Американські Роботи не страшні, в Японії вони роблять милі істоти, як перець. Він може читати емоції і реагувати на них в розмові.

Роботи безпеки від запуску Knightscope важить 135 кг, а його висота становить близько півтора метрів. Повідомляти про порушення периметра за допомогою WiFi або мобільного зв'язку. Припустимо, що він не має зброї.

Головна робота JIBO підняла $2,287,609 на Indiegogo замість сотні тисяч, що потрібно, ставши одним з десяти найпопулярніших стартапів на Indiego. Його мета - поговорити з людьми, нагадувати про корисність, взяти фотографії і дати поради.

Джерела натхнення:
The OldRobots.com (Старий Роботс)
Веб-камера
Чи буде робота над світом? Я, впевнений (Я людина) Ні, звичайно (Я людина). Так, обов'язково (Я робот) Ні, звичайно (Я робот) Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь в опитуванні. Приїжджайте, будь ласка, 162 осіб проголосували. 27 человек.

Джерело: geektimes.ru/post/241866/