24 команди "Алфа", "Вимпел", "Спеціальні сили ГРУ", ФСКН та інші СОБР та "Вітаз".

Я пішов на цей конкурс як фотограф. Спектори ззовні не були запрошені або допущені. Просто натисніть. Дуже зручно, до речі. Ви йдете з камерою, де вам подобається, зніміть фотографії того, що ви хочете. Як фотографувати змагання з стрільби? Не менше я ніколи не зробив, щоб я мав на увазі на місці.

24 команди "Алфа", "Вимпел", "Спеціальні сили ГРУ", ФСКН та інші СОБР та "Вітаз". Це склад учасників.
Важко подрібнити всі фотографії (більше 300) в одну пост, і, знову, я ніколи не знімав змагання. Ось шутер, ось ціль. Ви не можете взяти картину кулі у польоті. Що сталося. Прогулянка, подивилися всюди, фотографувалися.

Першим я пішов, щоб було завдання «Пейзаж з Курятняка» (не дівчині). Це те, що це називається. Квест з живими боєприпасами.
Працівник, своїми руками збивається, повинен витягти гармату з коробки, вставити в неї обладнаний магазин, а з сидячої позиції «використання» охоронця (потужність півметра висока).

19 фото + відео.

24 команди "Алфа", "Вимпел", "Спеціальні сили ГРУ", ФСКН та інші СОБР та "Вітаз".

Потім, будь-ласка, будь-ласка, ключі від цієї охорони, або своїми руками зашпарюють, обладнають магазин піддоном, а також пельменем (від стрічки - це важливо), через дверну прокладку, ще три цілі на відстані 20 метрів.

Що я можу сказати? Це тільки в кіно, герої з поясу збиють без пропуску. Насправді, працівник зіткнувся з вибором: ви відштовхуєте кілька кулі в магазин - ви не вдарите всі цілі, багато - ви втратите час. Працює, в будь-який час. Деякі рани перезаряджаються. "Алфа" - постріл від Stechkin, не залишаючи часу відкриття ручних речей.

Друге місце я відвідував вогнезахисну місію.
Команда на лінії стрільби.

005 р.

24 команди "Алфа", "Вимпел", "Спеціальні сили ГРУ", ФСКН та інші СОБР та "Вітаз". , Україна

Цільові цілі піднімаються, на відстані 100 - 300 метрів. Шукачі шукають їх. The stopwatch активується на першому пострілі. Завдання полягає в тому, щоб вбити цілі. На звіті старшого, що знищуються всі цілі.

У зв'язку з тим, що ця команда мала одну неафілійовану ціль, яку вони просто не знайшли. Я стояв за цільовим менеджером, і я бачив на моніторі, який залишив. Однак, поки він дав мені пам'ятки, навіть у склі камери 300 мм не відразу знаходився.

Поблизу лінії стрільби я знайшов чудовий намет. Чому він великий? Всередині...

008 р.

009

Захід закритий. І можна підібрати його. Сенсор, намагатися і т.д. Всі, раджу і два години часу. Вони розповідають вам все, вони показують вас...
До групи деяких телевізійних людей я навіть сталося, щоб стріляти з AK 12.

Алас. Немає зображення мого знімального процесу. У той час у мене була довга лінза закріплена. І попросити когось, кому я вже зв'язався, застелити магазин, щоб заповнити його боєприпасами для себе, відійти 6 метрів... І намет короткий.
Відчуття велике. З звичайною «Kalkshaw» не можна порівняти: практично немає повернення. Вимкніть 2 раунди. Він добре в руках. І добрим. Я не знаю, якщо я щасливий з останнім, хоча. Найрозпушуючи звук у часі було натисканням кнопки, що вказує закінчення кулі в магазині.
Я так роздратував, що лише 30 раундів боєприпасів в магазині, я перебуваю. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я все ще збираю фотографії. Я не знаю, що це було викликано, тому що я не пішов до судді.

Зйомка була проведена з вузьким сектором вогню (бочка буде подрібнюватися в отвір) і на нозі. Звичайно, під час зупинки (жовтий ящик чоловіка за стрілкою).

Ось нам потрібно зробити відступ. Паралельно з конкурсом, на одному з сайтів було перевірено деякі модифікації Bumblebee. Люди з КБ принесли товар і періодично знімати. Я не знаю, як «бмелі» в моєму сенсі є полум'я. Так має бути вибух і вогонь. Немає пожежі. Але він був баха! Кожен стрибав, навіть тих, хто бачив вид.

Що я маю? І прийшов до кущів. І, в найцікавішому місці, цей продукт, який б поводити його! Ну і те, що замість того, щоб мати невелику потребу, я зробив трохи його, це маленькі речі. Ця "бабача" також нагадувала мене, що в будівництві я знаю, як взяти участь з синього. Це просто сталося.

Я пішов на місце, де був проведений Furious. Ні дівчині знову. Акуратно, організатори люблять дивитися фільми і мультфільми.
Завдання полягає в наступному: від вікна рухомого автомобіля, працівник повинен вдарити цілі. Ви можете вибрати між гарматою або піддоном. Автомобіль рухається з місця. Вимкнено, коли вдариться остання мета.
Це здається простим, але ... На підході команди «Альфа» щось відбулося на машині. Тут є команда. Вони не мають автомобілів для заходу. А потім прийшов команда, але без автомобіля. Суддя, який отримав мене тут, подивився в УАЗК і сказав: "Лійох..."
Я отримую. Насправді, чому б не? Я не забуваю мого інтересу.

В цілому...

014 км

Звичайно, я не забув мене «проблемою». І... буквально розділ офіцера "Альфа"=)
«Погляд на шоломі».

016 р.

"І тримайте гармату."

24 команди "Алфа", "Вимпел", "Спеціальні сили ГРУ", ФСКН та інші СОБР та "Вітаз". Габаритний зображення

«Я збираюся взяти картину з гарматою. й

Останній.
І так далі. Тоді з іншої команди я був повністю ізольованим. І він вимагав завантажену бочку і водій за кермом УАЗ, для того, щоб пройти вправу самостійно. Зайдіть його. Glock постріл. Спеціальне військове озброєння. Результат... Результат нижче середнього. Але! Не останню, нехай навіть пеультим. Я знімався з незнайомої бочки, і я навчався з бойової бочки багато років тому, ніколи не підрахував. Більш пневматичні ... А. "Пригадайте, що..."

Перед тим як їхати додому, автомобіль повинен бути ретельно перевірений і очищений всередині. Для поліцейського, який бачив це, я думаю, буде багато питань.

й