Кухня на веранді

Сьогодні ми будемо говорити про ручку нижньої частини кухні (тобто стільниці і все під ним) на дачній веранді.
Як матеріал, залишки плиток використовуються після ремонту квартири, всіляких обрізків ДСП і необробленої дошки-дріб.
На літо було прийнято рішення, щоб остаточно прийняти завдання про приведення заміського будинку в відповідний вигляд. Комсомол у людини своїх батьків дав гойдалку до розпаду життєрадісних рук у людини мене і моєї нефрика, щоб почати привезти красу на кухні, адже думки про облаштування цієї дуже кухні, вже встигли охопитися на кожному відвідуванні котеджу =

41 фото.

Кухня на веранді

Спочатку ми побачили каркас.
01. Мар

Кухня на веранді

02. Мар

Кухня на веранді

Тепер невеликий з'їзд про обробку деревини. У моєму розпорядженні дошка-дюймовий шириною 10 см і баром з обличчям 5 см. Дошка спочатку ріже, після чого шліфувалася, після чого вона була покрита кольоровим лаком для паркету, висушена, знову шліфована, щоб дати «заражений ефект».
03.03.2014 р.

Кухня на веранді

04.03.2014 р.

Кухня на веранді

05. У

Кухня на веранді

06. У

Кухня на веранді

07. Мар

Кухня на веранді

08.03.2014 р.

Кухня на веранді

Починаємо збирати стільницю.
09.03.2015 р.

Кухня на веранді

10.

Кухня на веранді

Я не можу допомогти, але після цього чудовий selfie =
11.

693692

Покладіть стільницю в правильному місці, укладіть плитку.
12.

Кухня на веранді

Ми починаємо обробляти ящик.
13.00 р.

Кухня на веранді

14.

Кухня на веранді

15.00 р.

Кухня на веранді

16.00 р.

Кухня на веранді

Пробити фартух. Так як з'явилися скребки ДСП в кисті, навіть якщо його з'їсти, його використовували в якості основи.
17.00 р.

Кухня на веранді

18 років

Кухня на веранді

19.00 р.

Кухня на веранді

Назад на стільницю. Подрібніть шви, поріжте отвір під раковину болгаркою, встановіть раковину.
20.

Кухня на веранді р.

21.

Кухня на веранді

22.

Кухня на веранді

Почнемо з найбільш нудною річчю в цьому венчуці – збирання дверей. Алгоритм простий як рейка – вимірюємо, обробляємо дерево, коригуємо, вік, встановлюємо.
23.

Кухня на веранді

24.

Кухня на веранді р.

25.

Кухня на веранді р.

26.

Кухня на веранді

27.

Кухня на веранді

28.

Кухня на веранді

В якості підсвічування було прийнято рішення використовувати світлодіодну стрічку DreamLED 240. На / вимкнено, я приніс до китайської кнопки, яка після того, як впала в руки, тому остаточна фотокнопка відрізняється.
29.

Кухня на веранді р.

30.

Кухня на веранді

31.

Кухня на веранді

32.

Кухня на веранді

Підготуйте місце для плити з газовим шлангом з верандою. Ось алгоритм - рама, облицювання, двері.
33.

Кухня на веранді

34.

Кухня на веранді

35.

Кухня на веранді

36.00 Р

Кухня на веранді

Ось все, дно кухні випилюється. На жаль, у мене немає часу перед заморозками протерти шви на фартух і накрити дерево зовні прозорим лаком, але це вже для наступного сезону, а також підвісних шаф.
37.

Кухня на веранді

38.

410253