Залізничний музей, Харків

Натхнений цією темою

Вони просять, якщо вони були допущені до «розшуку всередині» на залізничному / д-рейпурному депо. Так я вирішив розмістити тему про нещодавно відкритий (це літо) у Харкові.
Залізничний музей

Не можна піднятися «всередині», але цілком можна побачити все досить близько.
27 зображень.

Всі права.

(Напис: Музей історії та залізничної техніки Південної залізниці.)
01 мар

р.

Музей розташований поруч з Південною (центральною) станцією міста і складається з двох частин:
1,1 км Модель: в залах експонуються моделі, всілякі історичні документи (і цікаві, наприклад, залізничні квитки з царських часів дотепер), частини залізничного начиння (наприклад, стріли, ліхтарі тощо), форми різного часу.
2. Реал: на вулиці на сайті експонується залізничне обладнання та автомобілі (також різний час).
Музейний будинок повністю відреставрований і відмінно виглядає, всередині є кафе і місце для відпочинку.
Це виглядає зовні.
02 мар

532094

Походимо.
Моделі залізничної техніки. Моделі різних розмірів, від дуже маленьких до протяжності до метра. Половина моделей не стоїть навіть за склом, тобто можна приклеїти ніс дуже близько:
03 мар

04 мар

Міст знаходиться на висоті, тобто ми проходимо під ним:
05 мар

06 мар

р.

У окремому місці експонується модель «міста» з залізничним вокзалом. Це все здорово. Я попросив, чи працює милосердя (що, якщо поїзди були запущені), сказали, що це ще не було, але це було про те, щоб бути ремонтованими (в літо, тому це було напевно вже зроблено). Відремонтовано, бо виходить, що цей макет був зібраний в домашніх умовах звичайним захопленим працівником, і він взяв його двадцять (!) років для цього. На стенді, де він сказав.
Розмітка за склом, оскільки вона трохи блищає, краще, звичайно, виглядати в реальному житті, особливо з тих пір, поки не вийде:
07 мар

751579

Не можна побачити дуже добре, але спина є горою з тунелями в ній.
08 мар

Моделі є не тільки Піко (який в темі, він знає), але і зібрані повністю вручну (особливо всі види дерев-будинків, все приклеюється вручну).
Більше моделей:
09 мар

10 хв

Телефони різних років. Ось один в центрі (найбільший з кнопками) Я використовую, коли я був дитиною в піонерському таборі, нам було це:
11.

Переглянути всередині музею (навіть на підлозі плитка викладають у вигляді рейок і спалень):
12.

Місце водія (можна приїхати і доторкнутися, перед ним на стіні величезна фото способів попереду, як макет вікна):
13 хв

В цілому музей невеликий, але кожен експонат дуже цікавий, ви можете стояти біля кожного за дуже довго.
Дякуемо! Виїзд виконаний у вигляді виходу на станцію майданчика, де лайнери дзвонить і перевести стріли (єдино я не хотів, тому що комрад є клімсія):
14.

Основні символи:
15.00 р.

16 мар

(Вибачте мене, мій палець також вирішив брати участь) й
17.00 р.

р.

Опис українською мовою, але можна зрозуміти:
18 років

р.

19.00 р.

559684

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

, Україна

Цей автобус був знятий спеціально, тому що він цікавий, тому що він виконаний на основі дерев'яного каркасу:
27.

.00 Р