Сім.

36 зображень.

Після того, як наша кішка Apricot була ліва з нами все поодинці, спочатку ми не замислювалися про покупку будь-якого нового тварини. Але дуже скоро він став занадто тихим і нудним. І тут просто на знайомствах хуської троянди... Ми думаємо про долю! Ми приїхали до нашої дочки ввечері. Всім відомо про хорошу гуску. Але моя мама мене застрягла. Вона відразу піднялася до мене, щоб захопити і показати всі види дружніх почуттів, не залишила мене цілий вечір, і її господиня в цей час виклали на мат «добрих» обличчя, по дорозі розповідаючи, як все відбулося.

1,1 км Шість цуценят швидко зловили. сьомий був зайнятий копаючи в деякі ганчі, і відразу вони не знайшли його. Все це малюка з великою складністю raked в одну кричущу пальпу, і для фотографування їх все разом, довелося настоювати.

2,2 км Майже всі були червоно-білі, всі з темними очима і милими обличчями (в цих фотографіях вони тільки 21 день), і тільки один виявився для своєї темної шкіри. Він був сьомий.

3. У Він прийшов до нас дуже ретельно і якось навіть виглядав строго. Тварини обирають, які живуть з тваринами. Так ми приносили його додому. Вони називають його Nord, північний собака!

4.Ми, звичайно, мали грубу ідею проблем, може створити невеликий цуценя. Але так багато! Якщо ви хочете отримати собі хуський, отримаєте готовий. Цей здобич буде їсти всі ваші тапочки, сумки та ремені. Укусити або похитати ноги стільців і табуретів, і навіть комп'ютерні стільці. Він тероризує всіх, хто може зловити його ігри.

5. Умань Один з способів їсти є годувати...

6. Жнівень

доб.200

7. Про нас Кулька і люль.

8. У Але коли ця милість отримує втоми і сну, будинок буде зупинитися і ви можете трохи розслабитися. Але це не буде тривалим.

Р

9. Навігація

р.

10.

11. Наша кішка на перший день прибуття цуценя була просто шокована. Не чек...

12. У ударі він сходження в коробку. Думка багато.

13.00 р. Хоча Nordic був крихітним, кішка тільки дивився з afar і не заважав. Але дуже скоро він, будучи правильним і дуже далекозорим котом, вирішив не залишитися від проблем виховання цуценя.

14. "Єс." Ви повинні навчити його, поки він менше мене.

15.00 р. «Це двері. Якщо ви подивитеся на це протягом тривалого часу, він неодмінно відкриється і ви можете виїхати.

16.00 р. “Ви бачите, він відкрив і я вийшов. й

р.

17. "Нехай виходите разом..."

18 років «Що ти тут?» . ?

19.00 р. "І для відвертів ви можете отримати на обличчі ... Чому кушеня?! ?

20. «Не витяжте ноги і ви на дивані! й

21. «Сонце на дивані ... І я заряджу!

22. "І не сперечатися з мене!"

77765915

23. "До ліжка ми спати."

р.

24. Добре зроблено, сон вже!

25. Добрий собака - запорука миру в будинку і благополуччя кота.

р.

26. «Я, хлопець, ти швидко зростаєш». Ми не впишемося на килим.

27. «Це правда, що діти швидше ростуть у сні. й

28. «Подушка вже барбарильність. А де ти отримуєш? Я не вчаю тебе, що...

29. Ось всі необхідні щеплення – можна ходити! Перший сніг коли-небудь. Зрозуміло, що любов гуського на сніг в крові.

30.

31.

Р

32. В цілому, якщо ви втомилися на роботі, ваш бос отримував на вас, обманивши на вас в мікроавтобусі, піти додому, всі погані речі залишаться за порогом, коли ви познайомитеся з цим дивом:

33.

34. Так Норд виріс. Він спокійний. Завдяки своєчасному та правильним вихованням кота, він навчився пересуватися його темпераменту.

35. Ви не знаходитеся з ним, ваша рука не йде.
Але звички спати на подушці під час сну напевно вже від власників. Кіт не вчить його.

р.

36.00 Р Це це:

Додано до [mergetime]1415019331[/mergetime]
І наступного року вирощений і зміцнений собака пішов з нами на гірський похід до півострова Кула, до хібіни.
Але це ще одна історія...
Всі