Забути

Я пропоную вам кілька прохолодних позашляховиків, які сьогодні, ймовірно, всі і забуті.
Не знаю!
Ось невеликий вибір.

Міжнародна виставка комбайнів

р.

З 1961 по 1980 р. За майже 20 років автомобіль було оновлено багато разів і отримав багато різних версій.

Вілліс-Оверланд Єепстер

У 1948 році Віліс-Оверланд виготовив Єепстер. До 1951 р. Багато хто вважає, що Вілліс-Оверланд Єепстер є одним з перших перехрестя світу.

Rayton Fissore Magnum (LaForza)

Rayton Fissore Magnum вперше представила в 1984 році в Італії на виставці Turin Motor Show. Двигун спочатку використовується як турбокомпресований дизель від IVECO Daily вантажівок з об'ємом 2445 см3 і потужністю 90 до 110 к.с. Після того, як Rayton Fissore Magnum почав встановити двигун V8, він був відомий як Laforza. Для перебування на ринку комфортний SUV вдалося до початку 2000-х років.

Дарц Промброн

123456Наступна

Розкішний російський промброн Kombat T-98, виготовлений Dartz, виглядає дуже круто, а ціни ще крутіше! Це один з найшвидших броньованих позашляховиків у світі, що забезпечує захист від рівня B2 до B7, включаючи захист кулі до 12.7 мм. Під витяжкою має 8,1-літровий двигун, який проводиться за участю GM.

Універсальні інженерні рішення

Volkswagen Iltis є військовим позашляховиком для німецької армії, виробництва якого почалася в 1978 році. Основна відмінність автомобіля була простою, але дуже надійним дизайном. І до речі, передача автомобіля SUV після деякого часу подається як основа для автомобіля Audi Quattro. У 1979 році спеціально навчався VW Iltis перемогла Париж-Дакар Ралі.

Volkswagen Golf Country, Велика Британія

Це друга генерація Гольф з каркасом і демультиплікатором. Автомобіль був зібраний на заводі Steyr у м. Грац (Австрія). Volkswagen Golf Country SUV за рахунок високої ціни не був великим попитом - всього 7465 примірників були виготовлені.

Джейл Сафір

The Jehle Saphier (1984) є дуже рідкісним, оскільки він був виготовлений в обмеженому виданні в Люксембурзі. На Saphier встановлені різні двигуни: спочатку чотирициліндровий двигун від VW Golf потужністю 75 к.с., а трохи пізніше V8 FORD об'ємом 5600 cc і 6.6-літровим V12 потужністю до 1000 к.с.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

р.

Багато хто не схожий на Mercedes-Benz G4 через його дизайн: величезна вага, задні колеса і вузькі колеса, з яких було стільки як шість. З 1934 по 1939 рік видобувається тривісний автомобіль. На сьогоднішній день з 57 випущених G4 пережили 3.

ГАЗ М-72

Ну, нарешті, ви - ГАЗ М-72. На базі кузова "Вікторія" і агрегатів з армійського водонагрівача ГАЗ-69 було створено повністю привідний автомобіль.

浜у 涓 蹇

, м. Київ