Голубін

Габаритний зображення

Журналіст – І поговоримо про західну культуру, яка захоплює все в нашій країні. Громадська палата пропонує відмовитися від Хеллоуїна в Росії. Ось 31 жовтня. Скасувати його, оскільки засвідчуються численні скарги мешканців регіонів. Я не знаю. Чи можна ми дійсно заборонити всі ці Західні неспроможності?
Юрій Поляков: Ви знаєте, ми не повинні заборонити Західний неспроможність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Пропагувати. До речі, у нас є досить великий пантеон наших різних бананів, Кікімор і так далі, з якими російські люди лякалися один одному, адже страх злих духів є специфічною рисою. Згадайте, коли ви були діти, ви сказали страшні історії?
Журналіст - Так, звичайно.
Юрій Поляков – Це особливість психології людини, він повинен відлякати себе від часу. Завдання полягає в тому, щоб відлякувати наші родичі, щоб говорити, зло духи, побутові. Що потрібно для просування. Є така книга: «Російські переговори, російські злих духів» та ін. Я рекомендую, що MPs йти таким чином замість боротьби з Хеллоуїном. А Хелловін може бути святом нашої творчої інтелігенції: «Холуїн».

--img2---

Джерело: baanan.livejournal.com