Торти, які виглядають як що-небудь, але десерт

Деббі, який живе в Окленді, сказав: Я не робить традиційних тортів. У той час, коли мої торти залишились перед тим, як люди зрозуміли, що вони були їстівними. І це дуже плащ. й

р.

Поверніть його або ні, перш ніж почати свій власний бізнес, Debbie працював в кондитерському магазині протягом багатьох років і знайшов свою роботу надзвичайно складною.

«Я ніколи не вважав її професії. Вона була просто робота і тверда робота, Деббі сказав. Однак, працюючи в цьому хлібобулочному господарстві і "плануючи її втечу з тістечок", як колега Деббі кладе його: "Виявлено спосіб досягнення угоди з її талантами".

Вона почала економити гроші і незабаром почала свій бізнес. Дивовижні та дивні торти стали справжнім хітом.

Що Debbie, 46, любить більшість про її роботу, що немає місця для рутини.

«Я рідко зроблю той же торт двічі. Щодня я хочу перезапустити колесо. Якщо я мав зробити те ж саме те, що день, я б сказав з боредом.

Деббі любить створювати тістечка у вигляді їжі (повно) і тварин. Замовлення своїх творчих клієнтів тримати її в хорошій формі і не дозволяти їй розслабитися.

"Якщо я був тільки підрахунок на себе, мій портфоліо буде набагато меншим, тому я дуже щасливий, що я часто повинен залишити свою зону комфорту." «Я чув слово «Я цей торт?» мільйон разів, - сказав Деббі.

р.

Навіть найпростіший торт займає до 8 годин роботи, а на більш складних шматочках - до декількох тижнів.

Деякі замовлення повинні бути відхилені.

«Коробки і порожнисті контейнери дуже важко зробити. Необхідно мати масу, яку можна перетворити в торт. Це нагота втечу багато. й

Джерело: boingboing.net