Оригінальний пост
Всього 40 фото.
У ніч 27 жовтня і ранку наступного дня він взяв участь у випробуваннях нового Талго поїзда, на маршруті Москва - Нижній Новгород - Москва. Як ви вже чули, 14 грудня цього поїзда замінить Сапсан на регулярне обслуговування по цьому маршруті, і в той же час, різні етапи тестування знаходяться в дорозі. На шляху екіпажі провідників, механіків, інженерів, вагонних депо робітників звикли до нового обладнання, яке має досить багато його особливостей.
Про місяць тому Олександр ака рассо взяв участь у раніше етапі розвитку поїзда, коли змоделювалися повні навантаження на колісні пари - шляхом розміщення важких барів в салоні, на короткому плечі до Володимира. І в цей раз я поїхав на повне плече, до Нижнього Новгорода – там в поїзді, назад в Москву в електролокомотиві, з оглядом колючого профілю і нової контактної мережі. І тільки спійманий епічним моментом першого збільшення допустимої швидкості на цьому тестовому місці від 160 до 180 км / год. Якщо «Сапсан» працює з обмеженням строго 160 на цьому ходу, то «Талго» курсуватиме до 180, з зменшенням часу поїздки до 3 годин 30 хвилин.
Так як тестова поїздка для мене була чітко розподілена на дві частини, я складаю два пости відповідно: перша частина (це, зараз) буде присвячена походу в композиції і рецензуванню автомобілів різних класів, а друга частина (останній тиждень) розповість про враження від локомотивів ЕП20 і нової інфраструктури Нижнього Новгородського курсу.
Так, Талго, новий 20-автомобільний поїзд з трьома класами автомобілів.
Поїздка розпочалася на ніч - близько половини минулого чотири, на Курську залізничну станцію. Увечері я прийшов з Санкт-Петербурга з Сапсаном, і провів ще три години на станції, що простягається соном. Тепер поїзд приїжджає, зупинки ходьби. :
3. У Довгий поїзд, 20 автомобілів, і більше половини з них ще не було розпаковано: сидіння в плівці, на підлозі захисних картонів.
4. У Перше враження після зупинки: життєрадісна Спанісарда в робочому комбінезоні, інженер з відбілювання від виробника. До речі, 20 хвилин після вильоту, я був помилковий для Спанісара.
Р
5. Умань Я збираюся всередині. Пара вагонів, що пропускаються в салон-компанію залізничної бригади, роль якої ще грають кар-бар.
У салоні є чайник, мікрохвильова піч і гриби. Я сидю всіх, слухаю дорожні історії, пити гарячий чай, не торкнутися нікому. Так, я надаю яскраву червоне куртку з паном Марно (жіми з Талгом), трохи схожим на іспанські купальники. Але це було тепло всередині. Вдово, інженер Nasna ходить навколо кабіни, і я запитую:
- Сеньор, ввімкніть хвости.
- (Я перепланований)?
Вася, це не Spaniard! У ресторані:
6. Жнівень Ну, я відвертаю гарячий чай з серця (на ніч, коли ви зіткнетеся з нісом, це надзвичайно важливо), потім тестери взяли мене далі:
до Ви можете спати тут до нічного водоспаду. Я бачу, немає нічого пасажира, тому оселитися в такому випадку.
- Приходьте, я знайомий. Перший раз, що. Я знаходжу на куртку.
Пам'ятайте, що двері не закриваються! Доступ до відділення за допомогою картки, і без неї вам доведеться підібрати ключі, тут вони різні, і це довгий і нудний.
- Гаразд, окай.
7. Про нас Ну, я кладу куртку з лижем під голову, і від 4 до 6.30 ранку дійсно накинувся, я хотів трохи спати.
8. У Однак я поставив тривожний годинник для себе на 6.27, і вирішив, що в той час як кожен заспокійливий і ніхто не заспокійливий, я буду обходити всю композицію без хешти, вивчити деталі і розводити в макет. У 8:35 a.m. ви будете в часі.
Я зробив. Просто забули про чіпа з купою засмагою і, звичайно, засмаги її, як він пішов. Потім, після повернення, мені довелося піти на тестери, попросити ключі і я був обраний протягом десяти хвилин.
У будь-якому випадку, okay. Пройдемо по лінії
Я відразу ж зроблю замовлення, щоб композиція не була в церемоніальному стані "до відкриття", але в рутинну технологічну форму. Це реальні робочі випробування, негламур для прес-служб.
Його макет це:
1) 9 "Туристо" (другий клас на нашу думку)
2) 2 вагони бізнес класу (перший клас)
3) 5 "Гранд клас" вагони (купе з душовою туалетом)
4) 1 вагон-бар
5) 1 обідній автомобіль
6) 2 силові вагони для забезпечення повноцінної автономії на стоянках або на не електрифікованих лініях.
Композиція завершена без його «голови», в варіанті локомотивів.
Як я розповів залізничним працівникам, автономні автомобілевозні поїзди є більш дорогими для роботи і менш надійними в умовах великих температурних змін, особливо низьких. Тому було обрано макет «композиції + 2-системний локомотив». На шляху є док-станція Владимир, де є різновид сучасних змін від чергування до константи.
доб.
9. Навігація Почати з туристичного класу.
10. Я проходжу незбираний автомобіль.
11. Тут настає розпакований. 2+2 макет, широка оселя. Ви можете розбити провідника, який переносить кошик. Нормальні міцні, достатні розміри, простір для сумок-відгуків - не що на польському поїзді з Литви в Білорусь.
12. Сидіння на стільці. Хороша деталь: крива поперекова. Так втома з тривалим сидінням нижня - Я був літати з Пекіна до Санкт-Петербурга, китайська компанія Hainan Airlines, в цьому приблизно стілець, і за 9 годин я був відносно втомився.
р.
13.00 р. Сильний стіл, м'які підлокітники. Сітки для газет і дрібних предметів. На дно - 1 розетка для кожного 2 сидінь (попередня фото No 12). Підлокітник. У підлокітнику є аудіосистема з 10 каналів + аудіо для відеофільмів, які транслюються на звичайних моніторах під стелю.
14. Міжкарський прохід, однак, дещо вузька. Наші майстри широка.
15.00 р. Бізнес класу. Це макет 1+2.
16.00 р. Крісло може розпоряджатися таким чином, щоб зайняти полулежну позицію, з поверхнею для ніг.
17.00 р. У кінці автомобіля також є комфортабельні одномісні сидіння.
18 років Контроль стільців + аудіосистема.
19.00 р. В обох класах, охолоджувачі для холодної і гарячої води обов'язково, як і в китайському швидкісному поїзді. Я сподіваюсь, що їхні гончарні комерційні керівники з економічних послуг російських залізниць не будуть демонтовані, але залишені на місці. Це важливо для комфорту пасажира - вільний доступ до води і окропу, хоча це знизить дохід від продажу фуршетів всередині поїзда, який продає горілку багато грошей.
20. Також є місця для багажу.
21. У кожному автомобілі є туалети. Вони дещо відрізняються дизайном - в бізнесі також змінюються столи.
22. Зберігайте рух.
23. Нарешті, грандіозний клас.
24. Це спальний автомобіль підвищеного комфорту - різновид аналога нашого "м'яка".
25. На схемі «верху і дна» стільці можуть швидко перетворюватися в ліжко.