Новий Talgo поїзд.

Оригінальний пост
Всього 40 фото.

У ніч 27 жовтня і ранку наступного дня він взяв участь у випробуваннях нового Талго поїзда, на маршруті Москва - Нижній Новгород - Москва. Як ви вже чули, 14 грудня цього поїзда замінить Сапсан на регулярне обслуговування по цьому маршруті, і в той же час, різні етапи тестування знаходяться в дорозі. На шляху екіпажі провідників, механіків, інженерів, вагонних депо робітників звикли до нового обладнання, яке має досить багато його особливостей.

Про місяць тому Олександр ака рассо взяв участь у раніше етапі розвитку поїзда, коли змоделювалися повні навантаження на колісні пари - шляхом розміщення важких барів в салоні, на короткому плечі до Володимира. І в цей раз я поїхав на повне плече, до Нижнього Новгорода – там в поїзді, назад в Москву в електролокомотиві, з оглядом колючого профілю і нової контактної мережі. І тільки спійманий епічним моментом першого збільшення допустимої швидкості на цьому тестовому місці від 160 до 180 км / год. Якщо «Сапсан» працює з обмеженням строго 160 на цьому ходу, то «Талго» курсуватиме до 180, з зменшенням часу поїздки до 3 годин 30 хвилин.

Новий Talgo поїзд.

Так як тестова поїздка для мене була чітко розподілена на дві частини, я складаю два пости відповідно: перша частина (це, зараз) буде присвячена походу в композиції і рецензуванню автомобілів різних класів, а друга частина (останній тиждень) розповість про враження від локомотивів ЕП20 і нової інфраструктури Нижнього Новгородського курсу.

Так, Талго, новий 20-автомобільний поїзд з трьома класами автомобілів.

Поїздка розпочалася на ніч - близько половини минулого чотири, на Курську залізничну станцію. Увечері я прийшов з Санкт-Петербурга з Сапсаном, і провів ще три години на станції, що простягається соном. Тепер поїзд приїжджає, зупинки ходьби. :

Новий Talgo поїзд.

3. У Довгий поїзд, 20 автомобілів, і більше половини з них ще не було розпаковано: сидіння в плівці, на підлозі захисних картонів.

Новий Talgo поїзд.

4. У Перше враження після зупинки: життєрадісна Спанісарда в робочому комбінезоні, інженер з відбілювання від виробника. До речі, 20 хвилин після вильоту, я був помилковий для Спанісара.

Новий Talgo поїзд. Р

5. Умань Я збираюся всередині. Пара вагонів, що пропускаються в салон-компанію залізничної бригади, роль якої ще грають кар-бар.

У салоні є чайник, мікрохвильова піч і гриби. Я сидю всіх, слухаю дорожні історії, пити гарячий чай, не торкнутися нікому. Так, я надаю яскраву червоне куртку з паном Марно (жіми з Талгом), трохи схожим на іспанські купальники. Але це було тепло всередині. Вдово, інженер Nasna ходить навколо кабіни, і я запитую:
- Сеньор, ввімкніть хвости.
- (Я перепланований)?
Вася, це не Spaniard! У ресторані:

Новий Talgo поїзд.

6. Жнівень Ну, я відвертаю гарячий чай з серця (на ніч, коли ви зіткнетеся з нісом, це надзвичайно важливо), потім тестери взяли мене далі:
до Ви можете спати тут до нічного водоспаду. Я бачу, немає нічого пасажира, тому оселитися в такому випадку.
- Приходьте, я знайомий. Перший раз, що. Я знаходжу на куртку.
Пам'ятайте, що двері не закриваються! Доступ до відділення за допомогою картки, і без неї вам доведеться підібрати ключі, тут вони різні, і це довгий і нудний.
- Гаразд, окай.

Новий Talgo поїзд.

7. Про нас Ну, я кладу куртку з лижем під голову, і від 4 до 6.30 ранку дійсно накинувся, я хотів трохи спати.

Новий Talgo поїзд.

8. У Однак я поставив тривожний годинник для себе на 6.27, і вирішив, що в той час як кожен заспокійливий і ніхто не заспокійливий, я буду обходити всю композицію без хешти, вивчити деталі і розводити в макет. У 8:35 a.m. ви будете в часі.

Я зробив. Просто забули про чіпа з купою засмагою і, звичайно, засмаги її, як він пішов. Потім, після повернення, мені довелося піти на тестери, попросити ключі і я був обраний протягом десяти хвилин.

У будь-якому випадку, okay. Пройдемо по лінії
Я відразу ж зроблю замовлення, щоб композиція не була в церемоніальному стані "до відкриття", але в рутинну технологічну форму. Це реальні робочі випробування, негламур для прес-служб.

Його макет це:
1) 9 "Туристо" (другий клас на нашу думку)
2) 2 вагони бізнес класу (перший клас)
3) 5 "Гранд клас" вагони (купе з душовою туалетом)
4) 1 вагон-бар
5) 1 обідній автомобіль
6) 2 силові вагони для забезпечення повноцінної автономії на стоянках або на не електрифікованих лініях.

Композиція завершена без його «голови», в варіанті локомотивів.
Як я розповів залізничним працівникам, автономні автомобілевозні поїзди є більш дорогими для роботи і менш надійними в умовах великих температурних змін, особливо низьких. Тому було обрано макет «композиції + 2-системний локомотив». На шляху є док-станція Владимир, де є різновид сучасних змін від чергування до константи.

Новий Talgo поїзд. доб.

9. Навігація Почати з туристичного класу.

Новий Talgo поїзд.

10. Я проходжу незбираний автомобіль.

Новий Talgo поїзд.

11. Тут настає розпакований. 2+2 макет, широка оселя. Ви можете розбити провідника, який переносить кошик. Нормальні міцні, достатні розміри, простір для сумок-відгуків - не що на польському поїзді з Литви в Білорусь.

Новий Talgo поїзд.

12. Сидіння на стільці. Хороша деталь: крива поперекова. Так втома з тривалим сидінням нижня - Я був літати з Пекіна до Санкт-Петербурга, китайська компанія Hainan Airlines, в цьому приблизно стілець, і за 9 годин я був відносно втомився.

Новий Talgo поїзд. р.

13.00 р. Сильний стіл, м'які підлокітники. Сітки для газет і дрібних предметів. На дно - 1 розетка для кожного 2 сидінь (попередня фото No 12). Підлокітник. У підлокітнику є аудіосистема з 10 каналів + аудіо для відеофільмів, які транслюються на звичайних моніторах під стелю.

Новий Talgo поїзд.

14. Міжкарський прохід, однак, дещо вузька. Наші майстри широка.

Новий Talgo поїзд.

15.00 р. Бізнес класу. Це макет 1+2.

Новий Talgo поїзд.

16.00 р. Крісло може розпоряджатися таким чином, щоб зайняти полулежну позицію, з поверхнею для ніг.

Новий Talgo поїзд.

17.00 р. У кінці автомобіля також є комфортабельні одномісні сидіння.

Новий Talgo поїзд.

18 років Контроль стільців + аудіосистема.

Новий Talgo поїзд.

19.00 р. В обох класах, охолоджувачі для холодної і гарячої води обов'язково, як і в китайському швидкісному поїзді. Я сподіваюсь, що їхні гончарні комерційні керівники з економічних послуг російських залізниць не будуть демонтовані, але залишені на місці. Це важливо для комфорту пасажира - вільний доступ до води і окропу, хоча це знизить дохід від продажу фуршетів всередині поїзда, який продає горілку багато грошей.

Новий Talgo поїзд.

20. Також є місця для багажу.

Новий Talgo поїзд.

21. У кожному автомобілі є туалети. Вони дещо відрізняються дизайном - в бізнесі також змінюються столи.

Новий Talgo поїзд.

22. Зберігайте рух.

Новий Talgo поїзд.

23. Нарешті, грандіозний клас.

Новий Talgo поїзд.

24. Це спальний автомобіль підвищеного комфорту - різновид аналога нашого "м'яка".

Новий Talgo поїзд.

25. На схемі «верху і дна» стільці можуть швидко перетворюватися в ліжко.

Новий Talgo поїзд.