Москвич-412, який був щасливим.

На додаток до цієї теми
Москвич-412 — ще один.

Навесні хороша людина написала на Drive2 про те, що є 412 на парсінгі, чекаючи долі, продаються до тих пір, поки вони не розбираються. Я пішов, щоб побачити його, і наступного дня я взяв його. Moskvich-412 виробництво AZLK 1975 реліз.

Ось як я взяв його.

Перетягніть на жорсткий зчеплення. Будинок вже починав його з гранатом навпіл, з пляшки, бензин з бака перетворився в сечу, кажуть, що автомобіль стояв в гаражі протягом 10 років без руху. Було сумно, віковий пил змивається дощем під час стоячих, але в салоні так багато, щоб картопля можна висадити. Очищаємо його, очищаємо її. Тексти пісень, а це означає: Я не знаю, чому вони змащуються чорним щитом, це не змусить їх гниття менше. Подрібнити їх все антикор, були нефарбовані навпіл, ліпни, пофарбовані в колір, я не був задоволений, всі відсортовані, ліпни очищають від фарби, пороги, пофарбовані в звичайний спосіб, знайшли нові кліпи і покласти рідні цвіль на місці тільки вже чистий і блискучий. Колеса заміщалися зимовою стручкою (зима не далеко). Він надягає в оригінальні ковпачки.

Двигун був замінений на 1,7 л, тому що рідний загинув перед мною, хоча я відреставрував паливну систему і запалювання, але подальші випробування показали повне зносу тягарного колінного підйому, і замінити їх вже потрібно було розібрати двигун. Замінити шланги духовки і труби системи охолодження, можуть бути рвані руки. У салоні - якомога простіше мити. Змінено перемикач повороту зі склом (однорідна деталь, що не так легко знайти). Реставровані повітрові кріпильні прилади, тепер піч продувається на скло правильно. Комплект дзеркал хрому Gigo (мірори 2103-06 сан, були на складі). Не вдалося знайти дзеркала за адекватною ціною. Замінити замок капюшона для працівника. Відновити оригінальний привід для блокування багажника. Ремонт ручної роботи. Тепер все працює, обертається і перемикається, як це повинно. Паркувальні вогні на даху також працюють. Тільки одна не рідна деталь з ресивером і осетром, я шукаю, я не знайшов. Аеола зі сквошу.

3 ще

Зараз це.

2 стала

3 стала

4 прийшов про

5 прийшов про

6 стала

7. Про нас

8 тепер

9 прийшов про

10 стала

11 Що відбулося.