Квартира або будинок. Особистий досвід

Так, квартира в досить великому місті.
Плюси:
1,1 км Транспортно-пішої доступності. Це досить близько. Магазини, навчальні заклади (особливо важливі для сімей з дітьми), ресторани, музеї та ін. Напевно, головний і жир +.
2. Комунікації. Вода, опалення, електрика, каналізація, тепла, як кажуть, всі включені.
3. У В області відповідальності - тільки оформлення інтер'єру. Збережіть час, гроші, зусилля.
4. Кондиціонерська висока безпека. Формально квартири складніше будинку. Якщо припиняється теплопостачання або електропостачання, квартира не замерзне, а електропостачання буде повернутися швидше, ніж у с..
5. Умань Найдешевші утиліти.
Це кінець моїх плюсів. Тепер недоліки, найчастіше продовження плюсів.
0 р. Сусіди. Середня квартира оточена не менше 5 квартир. Як кажуть, сім'я не позбавлена фраку. І навіть якщо це не зараз, це може з'явитися. Скільки квартир було орендовано - «поганий» сусід завжди був присутній.
1,1 км Проблеми паркування. Якщо поруч з залізничним транспортом немає - вічні джеми і втратою часу. Не важливо на машині або автобусі.
2,2 км Коли інженерні системи не впадуть в кам'яний вік, в печеру. Але це не великий недолік, так як це сила. Чим більш неприємний фактор - теплопостачання. Коли тепло вимкнено, ми не потінемо. І знову, в сучасних квартирах це прийнято рішення, його можна вирішити в старих.
3. У Що б над ремонтом в квартирі ви часто вийшли в брудні, шаббі, сором'язливий вхід. І навіть якщо ви відповідальний поміщик, навіть якщо зустріч наполягалася на капітальному ремонті, фактор 0 (сусіди) часто надходить в силу. У нових будинках, де всі придбані квартири - набагато краще, у старих, де деякі дегенерації не розуміють значення, що їхні батьки або бабуся, залишені їх - нянь. І знову, перепланування або складно.
4. У Достатньо досить багато, квартири розводять майже частіше, ніж будинки. У процентних умовах, звичайно. Ймовірно через безтурботність мешканців. Практично кожен гомеовласник кладе ТСБ (технічне забезпечення безпеки), в квартирах це рідко.
5. Умань залежить від порівняння. Може бути в абсолютних числах квартира дешевше в обслуговуванні, але ціна на квадратний метр може бути набагато дорожче, особливо в порівнянні з хай-тек будинок з газовим основним лайнером.
6. Жнівень Ціна площі. Зазвичай кілька разів більше, ніж в будинку.
7. Про нас Знову сусіди. Не просто фрейки. Вони можуть залити і зіпсувати над ремонтом, можна залити сусіди знизу, покарати себе дуже серйозним рублом. Скільки коштує страхування, але знову, скільки квартир застраховані? Що таке вогонь?
8. Додаток. Наприклад, дах витікається. Збираються з усього будинку. А на 3-му поверсі не потрібно платити, оскільки вода не досягне їх. На 5 поверсі немає запаху. Багато людей думають, що вони охочіють все, і вони не всі. Невелика проблема перетворюється в бюрократію і драму.
Знову, за мене, вибір квартири буде виправдано, тільки через транспортну доступність і близькість школи.

Будинок в с.
Що вони зробили (не на фото, звичайно). Тут я розумію село як певний населений пункт, тим самим селом або не дуже «холодним» котеджним селом, віддаленим від великого міста.
Плюси:
1,1 км За ціною квартири можна отримати більше прогулянок і трохи більше землі.
2,2 км Він власує будинок. Я бажав спати 6 a.m., я хотів спати на 12 a.m. Не пропустіть своє слово.
3. У Великі автономії. Особливо якщо є синє світло в будинку. Не те, що деякі люди думають, газ: На жаль, ми плануємо його з 2000 року, але автомобіля все ще є: В основному, все, що у мене є електрика і тверде паливо. Вода, тепло, каналізація - все самостійно. Навіть якщо джерело живлення відключається, але ви можете тримати на резерві при наявності палива.
4. У Якщо ви залишите будинок, ви отримаєте в те, що ви створили. Або пальня в'язниці, або квітучий сад. Все залежить від вас, міцності, часу. Я ще в середині. Ще раз, всередині будинку - свобода планування, поза - теж. Якщо є бажання поставити кондиціонер - не потрібно координувати в уряді. Так само як їжачка з хвоєю, ніхто не скажеш слово.
5. Умань Зникає проблема паркування. Ви хочете стоянка, ви хочете гараж або майстер-клас, все в руках. Але кишені теж.
6. Жнівень Ви завжди можете зробити шашлик:
7. Про нас Отримайте 20 гостей! Навіть невеликий, як шахта.
8. У Ви можете побудувати дитячий майданчик, карусель, залізницю і не турбуватися про наявність фрагментів пляшок або шприців в пісочниці.
9. Навігація Щоб зробити роботу, простіше навчати дітей.
10. Мрія має велику собаку? Немає проблеми. Не важко зробити ікрою.
11. Не для мене, але ви можете спробувати фермерство. На ціну нормальних ІГС землі, посадка картоплі, звичайно, степид. Але клумба з зеленою або полуницею, кущ малини і смородини, яблуня - легко. Звичайно, ви не отримаєте корову, але якщо ви хочете, ви можете тримати курчат, перепели або кроликів в недосвідченому обсязі.
12. Сусіди. На відміну від квартир, кожен знає один одному і готовий допомогти. Я не хочу, що я можу пощастити з сусідами, але в приватному секторі, взаємна допомога цінується. В кінці легше зробити джрек. Я повинен поставити це вгорі три ...
Ну, немає недоліків:
1,1 км Недорогий доступ до транспорту. Якщо автомобіль не вдається, ви відчуваєте, що ви на пустелі острів. Кількість автомобілів розраховується за формулою: Кількість дорослих + 1. При цьому +1 повинна бути УАЗ або Геліка. Все залежить від добробуту.
2. Перший пункт. сільські ради або ради не особливо вигідно ставляться до нових сіл, тому дорогами повинні бути зроблені для своєї крові, очищені теж.
3. У Якщо у вас є діти, будьте готові прийняти їх до школи щодня. І взяти його. Школа не буде ближче до 20 км.
4. У Пристрій зв'язку, як в місті, може бути як половина вартості будинку. Ваша послуга знаходиться на плечі.
5. Умань Для багатьох постів - перевага будинку - невеликі платежі для житла. Але це не так. Всі права, якщо є газ. Але необхідно поширити вкладиш на тривалість експлуатації житла. Так, влітку платежі можуть бути менше 1000p, взимку - 15-20t - не рідкість.
6. Жнівень Нерідко проблеми з засобами зв'язку. Ми не маємо нормальних каналів, ми повинні сидіти на 3г.
7. Про нас Може бути явним почуттям небезпеки. Неприпустимо, поліція - особливо. Зброя - обов'язковий атрибут.
Ну, ймовірно, все, що приходить до розуму. Для мене таке житло не поганий варіант. Кращі не дозволяють фінансувати ...

до 1 2 3 4 5+

Ну, на мій погляд, ідеальним варіантом є будинок в місті. Поєднує безліч переваг будинку і квартири, вирівнюючи деякі недоліки. Але є фінансові проблеми. Такий корпус не доступний для середнього класу. Якщо я був багатим, я не буду писати цю посаду. Здається квартира в центрі Москви або Санкт-Петербурга з відмінною шумоізоляцією, безпекою і парковкою для робочих зупинок, котеджу в передмісті, для життя і манором великої води для відпочинку. І кілька слуг...
ВОМАН:
Все мій досвід і темперамент. Кожен має свої пріоритети, тому не суддя. Для одного відпочинку - танцювальна ніч на рейсі, для іншого - штанга з штангою. Я ближче до другого. Не добре, ні погано. Це життя. Доброго дня! Не забудьте купити axe з puncher:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное