О.Ко Куд, Таиланд

У Таїланді є багато тем про Таїланд – Паттайя, Пхукет тощо. Але я хочу розповісти вам про найбільш спокійний і тихий острів в Таїланді - Острів Коод.
Коод Коод Острів є одним з найбільших і одночасно найбільш мирних островів Таїланду. Розташований в районі Koh Chang, але тут ви ніколи не побачите величезну кількість туристів і пляжів. Я кажу прямо, що фотозвіт не багатий, добре, я не турбувати ... (18 фото буде, будь ласка, чекати).

Багато людей, ймовірно, дивують, де він і як дістатися туди. В якості гостя екзотичної країни він вирішив вибрати найдешевший готель в Паттайї і піти в Ко Куд на власній, орендувавши автомобіль (вартість середнього ринку я не пам'ятаю, бо він взяв цей блок з російського друга), він взяв його на 400 тонн російських рублів без переплат в розстрочку.

Дорога займає близько 6-8 годин: потрібно рухатися від Паттайя на головній трасі країни на південь від Камбоджа до зупинки в селі Довір, де знаходиться поромна станція.

4. У Прибуваючи на острові на поромі (близько 1 години), в першу чергу вони виклали речі в бунгало, потім пішли на пляж.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. Ранок 7:00

9. Навігація

10.

11. популярні транспортні засоби на острові – мотоцикли та човни, «Після водіїв» чекають клієнтів

12. Я взяв каяк з них, щоб плавати по острові, вартість копійки в області 200 рублів. за добу, іноді можна взяти безкоштовно. з 7:00 багато тварин у воді - всілякі морайські підбори, краби та ін.)

13.00 р. Місцева парковка перед пляжем, є туристи – багато азіаток з В'єтнаму, Таїланду та Китаю (вони дають ваучери на роботі там, як в союзах). Я не бачив жодної російської мови, я не бачив, як Phi Phi ще, що є рідкістю.

14. За мене, бунгало стоять в рядку, вони орендовані за 9-10 тис. рублів в день, найбільш VIP квартири на острові, переважно американські люди поселяться там, навіть зірки приходять, офіціант сказав, що Кіра Лицарлі був за пару місяців =)

15.00 р. Фото з бунгало

16.00 р. Я не маю уваги від інших. Послухайте мене, хто не лаціна. - є дуже неглибокий, можна пройти 30-50 м і рівень води буде до поясу =

р.

17.00 р. Фото з геном не завантажували, але і з тваринами. 17 фотографії останні ... Не було достатньо. Я забрав, щоб поділитися, можливо, хто хоче піти на тихий відпочинок. Всі права, всі

9756477

Категории

Смотрите также

Новое и интересное