Жаня Лакоснік: скрипка, яка не стала піаністом і гейм-дизайнером, яка стала світильником

Анатолій Голубовський

Можливо, є щось чарівне і паранормальне про Black Square. Концентрація умовно адекватних людей в ньому категорично виходить за межі середньої статистичної. В принципі навряд чи нічого дивного про нього. Це так. У нас є кримінолог, який став гестольним терапевтом, і він не зупинився там. Тексти пісень, а це означає: Є перекладач, який знаходить себе в живопису. Женья Лакоснік. Пошук дівчина. Оскільки спектр її не просто інтересів, але професійні спеціалізації дещо відлякуються своєю величезністю. І я бачив, що він робить атмосферне скло.

- Дружина, проявляється творчі тенденції з дитинства? Що ви були
Я захопився переважно музикою і закінчила музичну школу. Я хотів стати піаністом, але вони сказали мені, що я мав занадто хороший слух, тому я навчився скрипці. У третьому класі школи я був прийнятий до оркестру, який очолив студент Лисенко. Це, мабуть, найбільш чарівна пам'ять дитинства. Пізніше вона сян в хору. Що ще? Я вишитий. Я використовую, щоб допомогти мами від часу. Так, скажеш, звичайна жіноча рукоділля.
Ви коли-небудь думали про виготовлення рукоділля не тільки хобі, але справа життя?
- Не до старих. Не було прикладу перед очима, ніхто не з дорослих сказав, що таке підприємство має майбутнє.
Ви думаєте, що вам потрібно приклад оточуючих дорослих, сам підліток не зможе вирішити на вибір?
до Це було '90-х. Харчування і одяг не завжди були нормальними. Я бачив людей, які вони можуть вижити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Моя мама іноді пришивала до замовлення, я допомагала їй стільки, скільки я міг, але це було просто час роботи, нічого більше.
- Яка мама за професією?
- Економіст.
-Окай.
до Ні, це більше, що вона не прийшла до неї. Але в сім'ї у нас майже є культ «прості» професії: один дід є бухгалтером, мій бабуся працював в книжковому магазині, батьки мами вчителями. Все, що пов'язане з творчістю, не було серйозно, хоча воно приніс радість. Плюс, є досить серйозний патриархальний компонент в сім'ї по лінії батька. У ансамблю художніх зітків не захочився. Отець - заняття матері в ансамблю народних танців. Моя мама зробила те, що вона подобалася тільки після її розлучення батьків. Коли ви бачите це в процесі вирощування, вона має дуже великий ефект на власні концепції «маї не».
Парадокс, хоча! Ти ж строгий дід був художником, поетом і самонавісним скрипалізмом. Під час Великої Вітчизняної Війна обіймав посаду коменданта в Чехії і приніс скрипку звідти, навчився грати. Не дуже добре, але іноді він грав. Фарбування, олійний живопис. Моє батько має пару своїх картин, в тому числі рідного села, і я олівцем. Він написав поезії. Є навіть газета, де вона була надрукована. Але ставлення мого діда було дуже суперечливим. Складання, huh?
Моя друга діда також є самовідданим художником, в своїй квартирі з братом, стіни були розписані пейзажами з горами, водоспадом, полями ... Я насправді виріс з ними до школи, і це було так, що ви живете в казці, в іншому світі весь час. Я думаю, що це було завдяки їм, що я отримав творчий шлях.

Ви думаєте, що кожна людина має творчий початок? Креативно-артістичний, щоб говорити?
Багато поетів і письменників технічно освітлюються. Вченими є багато письменників. Не турбуйте інших. У будь-якому випадку можна знайти цей самий творчий підхід.
до І талант?
10% талант, 90% ploughing
-Окай. У мене є окрема думка, але є досить матеріал для двогодинного інтерв'ю. Коли ви починаєте працювати?
- На 18. А за п’ять років працювала журналістом в галузі банківського права журналу. А потім закінчила Юнію і пішов на роботу юристом в банку. 9 до 18.
- Вам подобається?
-Надія. Єдиним плюсом є те, що ми працювали над екологічними проектами. Я був, так як я був дитиною і відчув, як я зробив щось дуже корисно. Але з точки зору роботи, як такі, я не хотів би це категорично. І давав той факт, що у мене було ще дві роботи, які в цілому приносили 5-6 разів більше посадових осіб, ситуація була досить дивною.
- Тоді чому?
Перша форма зайнятості та досвіду. По-друге, вона працювала, якщо за спеціальністю, і не зробила ніяких незрозумілих ігор. Але, швидше за все, я сказав про те, що журналістика і банківська справа, і нарешті, ліва за геймdev.
- Чому саме цей напрямок?
- По-перше, цікаво. Другий відчутний дохід. Наприклад, я змогла допомогти батькам.
Що переважали, фінансові сторони або відсотки?
- Перш за все, було цікаво. Незвичайний. І я можу використовувати те, що я знаю і знаю.
- Значення?
- Я спробував писати на час. Подруга письменника, запрошеного до команди сценаріїв. Він читав мої оповідання, вказував мої недоліки і запропонував, що на цікавому проекті було можливість працювати, а в той же час навчатися. Картини, квести - це чисто літературна частина роботи, яка, однак, вимагає певних знань в різних сферах. Пройшов навчання. Виявилося, що я зробив дуже добре, і при роботі на наступний проект я підійшов знову.

Р
- Чому потрібен Брунел, Лондонський університет?
По-перше, я хочу теоретичні основи. Ми не навчаємо його в принципі. У Росії кілька років тому вони почали створювати деякі курси, але поки ви дізналися, хто навчає себе. Професія дизайнера ігор є досить незвичайною, і вона все ще дебується, чи є хлопчик. І в залежності від функцій проекту досить різні. В принципі це генераліст, який повинен знати все і добре.
- Яка частина програмування?
Якщо це технічно орієнтований проект, так. І в більшості випадків Diz повинен принаймні мати можливість скрипту.
- Чи є ти темпераментальний чоловік?
Якщо я бачу старт, я отримаю нудь. І коли я повертав, я не можу контролювати себе. :
Робота зі склом вимагає наполегливості. Як боротися з цим?
до Спочатку було складно. Коли ви усвідомлюєте, що ви можете сидіти по одному бісерінку протягом двох годин, спочатку ви оберете. А потім ... коли ви усвідомлюєте, що дивовижний контрбаланс це до денного висихання на найменшому випадку - закінчити його, переопустити його, і це повинно бути готово вчора - ви сиділи спокійно і працювати. Ви можете дозволити годину... два... по маленькій деталі. З руки, не ваш мозок! Це неймовірна вершина. Сприяє попаданню вогню відчуває себе як алхіміка або навіть символ у своїй грі.

- Ви органайзер або виконавець?
до За обставинами.
- Я маю на увазі внутрішню потребу.
- Далі більше організатора. Але я добре розумію, що якщо кожен організував, не буде ніхто виконати.
- Планування запуску фотостудії?
На жаль, в Україні немає належної правової бази. Якщо ви слухаєте ті ж приватні ювелірки, як вони справляються з усіма проблемами і скаргами органів обстеження, будь-яке бажання зникне. Наш внутрішній попит дуже невеликий. Можна працювати виключно на Захід, як FLP; є багато можливих схем. Саме так хочеться зробити бізнес, адекватно і офіційно, а не шукати способи і петлі.
- Чому чорний квадрат?
-Для душі!!!
до І решта без душі?
- Спілкування на роботі з дуже особистими темами - Мовєтон. І є просто недолік зв'язку. Друзі чудові. Ми маємо міцну велоспортивну компанію, але це більша частина велоспорту, хоча ми зв'яжемося і допоможемо один одному зовні велосипеда. Що таке брак духовних, емоційних коктейлів. Ну, виготовляючи на роботі і виготовляючи тут трохи різні речі.
Які пріоритети в даний момент?
На жаль, це найбільш болюча тема сьогодні. Де йти є питання. Три дороги. Я хочу зробити все, але я розумію, що є достатньо часу...

Останнім часом про дружину написав високоповажний журнал Soda Lime Times. Я розумію їх. Щось. І я знаю, хто звертаюся до ювелірних виробів. А що буде темою на рафтингах, якщо раптом трапиться купатися разом.

Все про неї:
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8