Як ми були

Собчак і мрії про смерть

Sobchak опублікував фото в Instagram з підписом: «Я тут 12 років тому». Я люблю Кобаїн, Я снию відмирання до старого віку, тобто не пізніше ніж за тридцять років, Я захоплю своїх батьків для заборон і диму. Я хочу, щоб отримати її, це дівчина. Скільки я б сказав її... Як багато помилок ви економите від ... Незважаючи на те, що вона, ймовірно, відправила мене. . . ?

Як ми були

Марк Вальберг злочини

Це тепер зірка фільмів «Файтер» і «Відчувається» 43 роки, і він гідний сімейний чоловік і батько чотирьох дітей, але в його турбулентній молоді Марк був членом вуличної банди і навіть отримав час на спробу вбивства. Він чуйно зумів виправити своє життя.

Як ми були

Джолі порізати себе.

Аніг був небезпечний підліток. Вона відчувала себе як зовнішній вигляд через нестандартний зовнішній вигляд, звичаї в друге руки одяг і тонкість. На одній точці вона була пригнічена, викликаючи порізи і рани до тіла.

Як ми були

Яскрава молодь Келлі Осбор

Дочка Озці Озбурне провела свою дитячу подорож з її відомими батьками. І зрозуміло, що, коли ваш дад є страшним і божевільним Ozzy один з найпопулярніших важких металевих смуг, ви звикли до божевільних і яскравих образів з дитинства. В останні роки Келлі почала одягатися стильно і втратили 20 кілограмів.

Як ми були

Чарлі Шен ще дивний.

Вона в своїй молоді любила неформальні зачіски і шкіряні рейки, а також пити і піти на прогулянку. Що сказати, він все ще не поліпшився, хоча він спробував його краще. Він через управління регабом і небезпекою, але нічого не допомагає.

Як ми були