Як мій батько клід.

Я покажу вам і покаже вам, як мій тато укладав гриль. Ось ми йдемо.

23 фотографії

Як мій батько клід.

Ми приїхали на півострові 7 ранку. В той час як я був змішування розчину і перетягування цегли, мій батько, заклавши рубероїд, почав викласти контур гриля. У цьому випадку роль фундаменту виконується бетонна плитка. І шар досить великий.

Як мій батько клід.

Викладаємо спинки і бічні стіни.

Як мій батько клід.

Далі піч прокладається на плиті з плитою з знімними кругами, видно на фото вище (відносяться горщики, каструлі і т.д.). Що таке звичайна плита, тільки дерево. Спочатку є невеликі двері в повітроді, як звичайні печі. Всі двері монтуються за допомогою дроту (для нього є отвори в каркасі), які прокладають між цеглою.

Як мій батько клід.

Тут, шафа-купе з плитою. Направо пісок заливається для збереження розчину і цегли.

Як мій батько клід.

Починаємо прокладати дерев'яне шрот, який буде під грилом. Мій батько зробив для цього особливу подорож. Розправка буде шириною 75 см.

Як мій батько клід.

Цегла сковорідки спочатку пропалюється цеглою щебеню, а потім змащують армованим розчином. Так, про розчин: в будь-якому випадку не можна використовувати цемент, тому що через нагрів він починає сльозитися і він перетягує цеглу. Так розчин просто глина з піском.

3329499

Вони надягають передній край склепіння, приварюють, змащують.

Як мій батько клід.

Ми прокладаємо цю виворіт на лицьовій стороні. Ми також заповнюємо пісок між передніми і задніми стінами, тому що економіка повинна бути економічною.

Як мій батько клід.

Я маю на увазі, як це. Ми йдемо до сну і трамваю так, щоб він не припинився з часом.

Як мій батько клід.

Ми монтуємо верхні двері на плиті. Я маю на увазі, f печі.

Як мій батько клід.

Так само макар укладав сковорідку на сході з половиною цегли і укладав її зверху. Тут буде стільниця між раковиною і плитою.

Додано до [mergetime]1413597162[/mergetime]
Вони почали укладати піч мангалу від вогнестійкої (купе) цегли. Вона була 48 рублів шматок назад потім. Звичайний червоний - 8-9. Замовник також вирішив, що необхідно використовувати хамоту глину для печі, хоча ми особисто не бачили точки в ній. Результат такий же, але ціна...

Як мій батько клід.

В даному випадку вогнетривка цегла виконує чисто естетичну функцію, так як вона не потрібна для звичайних печей і гриль, тому що немає постійного опалення і дуже високої температури, так як в вибухових печей і котлів.

Як мій батько клід.

Викладаємо піч на плиті також з вогнестійкої цегли. З далекого правого краю печі видно відрізок цегли, щоб тепло, обгортаючи її, прогріває далекий край пластини, і не проходить.

Як мій батько клід.

Давайте перейдемо.

Як мій батько клід. р.

Покладіть ліву стіну гриля. Як видно на фото, димохід від плити йде на цю стіну. Нарізка і різання цегли дійсно взяли багато. Але варто.

Як мій батько клід.

Викладаємо дно гриля і красиву полицю. Це мій тато, піч.

Як мій батько клід. р.

Викладаємо зовнішню ліву стіну барбекю, тобто плиту димоходу.

3610Р. 4200Р.

Вони укладали бічну стінку і кладуть склепіння. Я помітив, що це те, що це сталося між цими фотографіями.

Як мій батько клід.

Ми кладемо красивий карниз зверху.

Як мій батько клід.

Покласти труби вниз. Має ряд 8 цегли. Без плити, це буде 6. Всередині гриль має зуб. Таку полку необхідно, щоб удар вітру з вищевказаного не впадався в піч, але вдарив «зуб» і повернув назад вгору. Через цеглу і цегли я не міг потрапити там і візьміть картину.

Як мій батько клід.

Труба почалася з бочки, розміщеної на столі. Це було гірше, хоча. Бочка на бочку, і навіть на двох бочках викласти отвір під раковину, з металевими кутами, з усіма бізнесом. Як кладку очищають шпателем.

Як мій батько клід. р.

Це три дні. Ми робимо в темряві. Я набрав картину цегли, шкода. Кількість фото неправильно, були кілька подібних. Це його. Злий!

Як мій батько клід.