549
Друге життя Icarus 280.33
Моя ко-робалка є вболівальником автоакустики і постійно прилипає до приводу.
Я, як правило, зацікавився цими ручками, але сьогодні я тільки сталося, щоб побачити автомобіль дня. Хлопці, це шедевр!
Далі будуть котирування власника і ручки під прізвисько Євген Барбас.
Історія нашої компанії повернулася до 2007 року, коли здавалося б, так «проживати» переобладнання автобуса, наприклад, Ікарус. Чому він? Так само, в першу чергу, є ремонтом, в той час, в усіх парках, і запасних частинах були продані в будь-яких столах + наявність автопарків - вони можуть використовуватися як резонон. По-друге, «акорданс» – це легенда, поворотне коло, запах дизельного палива, неробочі плити – всі ці недоліки, що утворюються в «Легенграді» і «Петербурзі» (для відпочинку я не можу гарантувати) сильний почуття «нативного» автобуса. По-третє, це маневреність-заднє осі, дозволяє автобусу і зараз не відчувають себе поганими на вулицях міста.
Автобус був побудований майже 1,5 років!
магазини
хлопчики готові
до 1 2 3 4 5+
Він, як це зараз.
коротко, поза + технологія:
- повністю нові вікна - приклеюються по периметру
Автобус покритий алюмінієм
Мотор, який змонтований в 2008 році
- схожий на підвіску
- покритий вініловою і перфорованої плівкою
- хромовані ковпачки
всередині:
- шкіряні дивани
однорідний лінолеум (його має однакову структуру для всієї товщини - тобто не боїться «обсмоктування»)
Я, як правило, зацікавився цими ручками, але сьогодні я тільки сталося, щоб побачити автомобіль дня. Хлопці, це шедевр!
Далі будуть котирування власника і ручки під прізвисько Євген Барбас.
Історія нашої компанії повернулася до 2007 року, коли здавалося б, так «проживати» переобладнання автобуса, наприклад, Ікарус. Чому він? Так само, в першу чергу, є ремонтом, в той час, в усіх парках, і запасних частинах були продані в будь-яких столах + наявність автопарків - вони можуть використовуватися як резонон. По-друге, «акорданс» – це легенда, поворотне коло, запах дизельного палива, неробочі плити – всі ці недоліки, що утворюються в «Легенграді» і «Петербурзі» (для відпочинку я не можу гарантувати) сильний почуття «нативного» автобуса. По-третє, це маневреність-заднє осі, дозволяє автобусу і зараз не відчувають себе поганими на вулицях міста.
Автобус був побудований майже 1,5 років!
магазини
хлопчики готові
до 1 2 3 4 5+
Він, як це зараз.
коротко, поза + технологія:
- повністю нові вікна - приклеюються по периметру
Автобус покритий алюмінієм
Мотор, який змонтований в 2008 році
- схожий на підвіску
- покритий вініловою і перфорованої плівкою
- хромовані ковпачки
всередині:
- шкіряні дивани
однорідний лінолеум (його має однакову структуру для всієї товщини - тобто не боїться «обсмоктування»)