Сусід не один любить

Познайомитися з друзями І весь будинок захопить його. А там з білого даху, що мене. І ось чому мій сусід не захопить весь будинок.

Я не знаю, що така травма має, але він ніколи не паркує в нормальному паркінгу. Завжди охоплює інші автомобілі. Це третій раз, коли я був цей, тому я був 30 хвилин пізно для моєї зустрічі. Він подрібнив свої плечі і сказав: «Нехай, це буває. й

Ні, він залишає свій номер телефону під вітровим склом. Це другий раз вимкнено телефон. Добро, що минулого разу я (також зовсім пізно в кінці) провів розслідування і за допомогою консьєрж декількох входів, виявлених в якій квартирі він живе. Я змогла йому захопити.

«Будь ласка, поставлю машину, я пізню на зустріч» Я запитав у відповідь на сонний «хто там?» Хлопець сказав: "Окай," і, очевидно, пішов в душ, після чого придягається, і тільки після цього - через майже 40 хвилин! - життєрадісний і зміст залишив будинок. Я, ймовірно, попив каву перед дорогою.

Ви бачите картину свого автомобіля? Аудитор Аудитор – все більше. До речі, не мене, але однаково сердитися сусіди, які він ще раз заблокований. З іншого боку, його газова люка була розірвана, його дзеркала розірвав, і його крило з'являється, щоб збити ноги.

Як навчити людей парку? Я зателефоную ще раз, це крутий зелений міський твіст, але вони кажуть, що я повинен чекати його і підписати все.
через Катерину Барабанщикову