Ігор Новіков: Барсик, я знайде тебе.

Так буває, що відео, знятий у 2001 році, став супер хітом прямо зараз. Невибагливий Нижній Новгородський солдат, який намагається врятувати кота – це історія одного з відео мережі НН. У двохвилинному відео бійці вдалося розбити вікно з пляшечкою, вирізати дерево, порізати лінію живлення і електророзрізати кішку. Цей епічний відео вже отримав більше 1 млн переглядів, і інтернет-користувачів вже придумав більше 100 повідомлень про бійця і кота. Ми не змогли зупинитися і знайшли цей супер-рескутер Ігор Новіков.

Ігор Новіков: Барсик, я знайде тебе.

Якщо я знав, що він був моїм рідним в 12 років, я не буду одружений коханим. Сльози! Дивіться відео Нехай хтось запам'ятовує, жарти Світлана Новікова.
«Так, я особисто бачив цю порятунку тварини, і я знаю Ігоря», – розповідає Анастасія Воробйєва. Справа була 13 років тому, на вул. Станіславського, в м. Соморово. Я дивився відео до і сміється. Ну, я пам'ятаю це зараз. кішка була дуже шкода, він був ляканий, але збереглася. й
«Коли вони побачили Ігор у відео, вони просто загинули сміятися. Тільки незрозуміло, що робить його такою зіркою - він тепер на кожному кроці в Інтернеті, говорить Беслан Тарба, знайомство Ігоря Новікова.

-img3---

Джерело: progorodnn.ru