Формула 1 Гран Прі в Росії

Минулі вихідні помітили перше місце в Україні, яке відбулося в Сочі. Захід є справді історичним: всі пілоти Королівської гонки, в тому числі пілота Toro Rosso, російського Данила Кв'ят, прийшли до старту. Більше 55,000 глядачів взяли участь у змаганнях! Я пропоную вам подивитися фотозвіт з першого Гран-прі в історії Росії далі!

Почати з організаційними питаннями. Формула проводиться в Олімпійському парку, який за шість місяців тому провів Олімпіаду. Площа парку виглядає покинутий. Навіть газони не змогли рослина. Але є купаж неправомірних виробників футболок переднього, правого під ніс поліції. Але ніхто не розуміє, що це неправильно.

Будинок красива, не сором'язлива приносити гостей.

Всі відзначили відмінну організацію формули в Сочі. Не було з’єднань. Незважаючи на те, що формула в Росії була проведена вперше, все було зроблено ідеально. Що таке кредит? На трасі, готелі, дороги, вертольоти, повітряні шоу танці були відповідальні Сергія Воробйова, начальника відповідального за етап Formula 1 у Сочі. Для безпеки на трасі, автомобілі, відео потік, квитки, кейтерінг - FOM (формульський один менеджмент). Так як це мій третій етап, я можу підтвердити, що все було добре, як в Сінгапурі. Шановні гості! Багато людей дивилися, щоб знайти, що Росія не тільки ведмедики, але і дуже красива природа, море і навіть хороші готелі.

У кутах працювали професійні і полоітні. поліцейські були посилені козацькими патрулями. Деякі охоронці дивилися. Ви йдете до подіуму, і перед вами з'являється близька кришка і з'являється: «Для того, де ви йдете!» Ми показуємо вам значок! Вражаюче достатньо, щоб викликати у колишніх тюрмортних охоронцях на оголошеннях. Я не думаю, що охоронці працювали багато.

8613361

хору

Всі прапори були запрошені в Сочі;

572465

Даніель Квят, чемпіон

Перед початком забігу вагони зібрані в ящики.

У Сочі були доставлені автомобілі з Японії, де був попередній етап, на Boeing 747. В цілому 700 тонн різних вантажів було доставлено до Російської Гран-прі, тобто за одну забігу. Для порівняння за всю зимову Олімпіаду Аеропорт Сочі отримав 1600 тонн вантажу.

Тут в таких ящиках транспортні деталі кузова Ферарських вагонів.

Дівчата дивляться на забіг у VIP lodge. Насолоджуйтеся 5 хвилин, а потім пити Чапман і їсти краби. Зрозуміло, більшість "спеціальних гостей", які оплачували 200 000 рублів за квиток в Клуб Падок, гонка була байдужа.

Ферарі дівчата

За годину лівий до забігу, деякі важливі казахи ходять навколо боксу Ферарі. Вони кажуть, що генеральний спонсор команди наступний сезон, замість Santander bankа. Це близько $100 млн.

р.

Кожна людина забирає себе до забігу.

550694р.

Автомобілі викопані з коробок, останні препарати до гонки.

Після тестових забігів диски промивають - бруду і гумові залишки прилипають на них.

р.

Пілотний парад. Спонсорство пляшки пілота є окремою темою. Логотип може коштувати від 1 до декількох мільйонів, тепер команда продає пляшки, перш ніж спонсор виглядав на саму пляшку.

Дівчата паради

До старту вийшов гігантський прапор Росії

р.

р.

Прокат автомобілів до стартових позицій

Фінальні препарати.

Жінки співають російську антему.

Команда прогріває шини до забігу і захищає водіїв від сонця.

Другий до kickoff ...

Ось ми йдемо!

Спочатку я бачив піт зупинки. Звичайно, все виглядає фантастично близько. Зміна гуми в 3 секунди. Успішно злагоджено командне завдання.

Про відстеження всіх медіа дав репродукції. Але є альтернативний вигляд. Трек був розроблений Hermann Tilke, він є найбільш популярними будівельників треків для формули і активно сприяє FOM. Доріжок вийшов не поганий, але є 2 нюанси. По-перше, на телебаченні не видно аудиторію, що означає, що забіг можна побачити лише на телевізорі. По-друге, трек в Сочі, як і всі треки він зробив, дуже банально. З точки зору пілотування це нудно, можливість пілота мало впливає на результат (тільки потужність).

Журналісти.

Фотографи. Робота фотографа на Формула – окрема історія. Має свої секрети і її техніка.

Сергій Севастианов від Itar-TASS. Намагайтеся носити все це на самому протязі всього дня.

Я не маю сенсу для мене, щоб конкурувати з професійними фотографами Формула, тому я взяв кілька фотографії автомобілів для себе.

У мене немає акредитації.

до 1 2 3 4+

Голова Краснодарської териториї Ткачев: Квитки продаються практично всі – 55 тис. Готелі повністю, немає місць. І дійсно, всі готелі, придбані в 2 місяці. Віддалені готелі вирішили заробити гроші і підняти прайс-лист. Отже, Редіссон в Роса Хутор, який зазвичай коштує 6000 рублів на ніч, за вартість формули 35,000 за ніч. Порожня. «Нехай хтось отримає тебе!» думав менеджерів Радисона.

Іноземні журналісти на сцені Сочі. Крістіан Сюл, експерт з формули 1 німецької газети Die Zeit, написав, що російські органи не дбають про те, як багато глядачів прийдуть до російської сцени. Не важливо для них і популяризації рас в Росії. За допомогою формули вони, швидше за все, намагаються підвищити популярність Росії у світі. Совіцький етап повністю не прив’язується до надходжень з продажу глядачських квитків – до великої кількості, що підтримується і фінансується державою, а також Ecclestone і Путін особисто обговорювали і підписані договори. Позитивні заголовки про Росію в цих складних разів – це місія Формула 1 в Росії

Ще одна смішна річ з іноземних ЗМІ: Не просто російська Гран-прі. Якщо це була справа, Путін буде тримати свою дистанцію і дозволяти своїй великій нації насолоджуватися одним з найбільш ефектних спортивних шоу в світі без приведення неоднозначності до заходу. У зв'язку з тим, як Олімпійський парк Путін не в змозі зберегти руки, здатні вбити тигр від заходу.

Хто буде захищати Путіна, якщо не мене? Я відхиляю два міфи. Про це заявив, що Путін обіцяв місця в коробці дітям, а він сів оточений чиновниками та популярними артистами. Не точно. Діти теж, тільки ярус вище. Путін і ко сідають на 3-му поверсі, а діти на 4-му поверсі. Це просто ніхто не відчував. Попри те, що Путін особисто присудив переможця не незвичайним. Наприклад, переможець забігів в Монако присвоюється князему князівства особисто.

Ле Монд: «Гран Пріформи Формула 1 в Сочі ще одна перемога за Путіна». Формула 1 в Сочі: з Путіним, але майже без іноземців: За словами організаторів 55 тис. осіб, зібраних на стендах автодрому Сочі на день забігу. У той же час, як заявлений раніше промотором російської Гран-прі Сергія Воробйова, зарубіжних шанувальників – близько 10%.

Р

Переможець Британського пілота Льюїса Гамільтон, який грає для команди Mercedes. В цілому Mercedes цей сезон займає майже всі етапи. Льюїс і Нико Росберг поділяють 1-2 місця. Успіх Мерседес цей сезон можна віднести до того, що вони використовували команду автовиробників з комерційної лінії, де мають великий досвід у виробництві турбодвигунів. З початку сезону змонтовані двигуни запечені і нічого не можна змінити. Точно, тепер дозволено змінити щось, але не варто впливати на продуктивність, але тільки витривалість. Зараз кожен бореться за дозвіл на внесення змін до двигунів, інакше Mercedes випереджає всіх за 4 роки, а боротьба стає не цікавим.

504034

Автомобілі просто після закінчення.

Вони не допускаються до їх видалення, охоронці задають накладки. Вони бояться, ви отримаєте секрет;

Краще приховати автомобіль від гріха.

Відразу після раси всі розуміють. Пілоти на власних площинах літати додому одночасно.

Команди складають обладнання... ще 3 дні візьмуть на наступний етап.

Спонсори виїжджають, теж.

Ми можемо піти додому зараз. Перша формула в Росії.

р.

Звідси.