656
Робота з шинами або ями в формулі 1 час
Формула 1 є спортом передових технологій, багато з яких спочатку з'являються тут, захоплюються і ідеально підходять для пошуку їх застосування в масовій автомобільній промисловості.
Однією з найважливіших точок будь-якої раси у формулі 1 є піктопи, обов'язкова процедура для будь-якого водія для зміни шин під час гонки. Ці правила - хоча б один раз відправник повинен перейти в коробки для заміни шин. Ця процедура займає додатковий час, тому що потрібно витрачати час на в'язання пітлангу, пересуватися по ньому (швидкість обмежена до 100, 80, а на деякі доріжки і 60 км / год) і заміну коліс.
Природно, коли ви боретеся за розщеплення другого на трасі, втрата часу під час зупинки піт може бути дисастроном з точки зору результатів забігу, особливо коли ви боретеся за свинець. Таким чином, піт зупиняється у формулі 1 навчився проводити в питанні секунд у прямому сенсі слова.
Я не знаю, якщо технологія зміни коліс в три секунди досягне звичайних шин, але як це робиться в формулі 1, я рекомендую вам виглядати нижче.
Кредит: aquatek-filips.livejournal.com/788720.html
2,2 км Я починаю з колесами першим.
3 види шин використовуються: щілини для сухої доріжки, змішувати (інтермедіате гумові) для злегка вологих і дощових для вологих. Дощ є більш винятком формули 1, тому сухі шини для доріжок найчастіше використовуються.
F1 гумова подається постачальником, з яким FOM підписала договір.
За останні кілька років вона відома компанія Pirelli.
На кожному етапі приводяться обмежена кількість двох наборів гуми для кожного походу (відносять чотири композиції кремів всього - тверді, середні, м'які і супер м'які).
Шини відразу перед надходженням на машині зберігаються в спеціальних чохлах, де їх нагрівають за потрібну температуру.
Завдяки дуже високій швидкості на трасі, швидке нагрівання шин має вирішальне значення, так як на холодних шинах зчеплення на трасі значно погіршується, а тому рівень небезпеки для мандрівників підвищується і час ляпасу на трасі падає.
3. У Кожна команда мітить свої шини на основі яких і як вона планує використовувати кожен комплект.
4. У Сформовані горіхи.
Цей інструмент може видалити колесо в 0,8 секунд і гвинт в той же 0,8 секунд.
5. Умань Це те, як відбувається зупинки піт.
Для того, щоб змінити чотири колеса близько трьох секунд, задіяні 20 осіб.
Автомобіль буквально летить до точки заміни коліс.
Тут важливо точно зупинитися в правій точці, де механіки вже готові і чекають вагони на колесах, а також чіткі дії механіки з гніздами, які повинні негайно піднімати автомобіль.
р.
7. Про нас У дробі другого, всі щітки до коліс.
У неісоні є чотири ударні повороти. Особлива людина знімає колесо, а інша людина кладе нове колесо.
Хіккуп знову
8. У Все, що залишається, щоб витягти джек і відправити машину на забіг.
Все про 2,5-3 секунд.
Запис - це час 1,923 секунд, встановлених командою Rad Bull при заміні коліс на машині Mark Webber в 2013 році.
9. Навігація Але для того, щоб швидко і плавно замінити колеса під час гонки, команди практично щодня проводять регулярні тренування.
10. Іноді година, іноді два ...
Вони просто знімають і кладуть колеса, знімають і кладуть.
673380 р.
11. Під час програми Formula Weekend в Сочі я шукав одну з навчальних сесій, проведених командою Лотоса.
12. З боку, процес виглядає трохи відрізняється від вище.
Здається, що багато музик і механіки заважають один одному.
Видалити старе колесо
13.00 р. Насправді, це не вірно. Очистити.
Механіка знімається колесо
14. Настроювання нового колеса.
9121202
15.00 р. Всі
Додано до [mergetime]1413360996[/mergetime]
16.00 р. Що таке відео?
Додано до [mergetime]1413361038[/mergetime]
І вид ззаду.
17.00 р. Головна механіка.
Він не дуже щасливий. Я буду знову навчатися.
18, останнє. Автомобіль повертається на джек, і знову осаджуючи вуг...
І так багато інших спроб.
Все для перемоги розщеплення другого забігу.
через aquatek_filips
р.
Однією з найважливіших точок будь-якої раси у формулі 1 є піктопи, обов'язкова процедура для будь-якого водія для зміни шин під час гонки. Ці правила - хоча б один раз відправник повинен перейти в коробки для заміни шин. Ця процедура займає додатковий час, тому що потрібно витрачати час на в'язання пітлангу, пересуватися по ньому (швидкість обмежена до 100, 80, а на деякі доріжки і 60 км / год) і заміну коліс.
Природно, коли ви боретеся за розщеплення другого на трасі, втрата часу під час зупинки піт може бути дисастроном з точки зору результатів забігу, особливо коли ви боретеся за свинець. Таким чином, піт зупиняється у формулі 1 навчився проводити в питанні секунд у прямому сенсі слова.
Я не знаю, якщо технологія зміни коліс в три секунди досягне звичайних шин, але як це робиться в формулі 1, я рекомендую вам виглядати нижче.
Кредит: aquatek-filips.livejournal.com/788720.html
2,2 км Я починаю з колесами першим.
3 види шин використовуються: щілини для сухої доріжки, змішувати (інтермедіате гумові) для злегка вологих і дощових для вологих. Дощ є більш винятком формули 1, тому сухі шини для доріжок найчастіше використовуються.
F1 гумова подається постачальником, з яким FOM підписала договір.
За останні кілька років вона відома компанія Pirelli.
На кожному етапі приводяться обмежена кількість двох наборів гуми для кожного походу (відносять чотири композиції кремів всього - тверді, середні, м'які і супер м'які).
Шини відразу перед надходженням на машині зберігаються в спеціальних чохлах, де їх нагрівають за потрібну температуру.
Завдяки дуже високій швидкості на трасі, швидке нагрівання шин має вирішальне значення, так як на холодних шинах зчеплення на трасі значно погіршується, а тому рівень небезпеки для мандрівників підвищується і час ляпасу на трасі падає.
3. У Кожна команда мітить свої шини на основі яких і як вона планує використовувати кожен комплект.
4. У Сформовані горіхи.
Цей інструмент може видалити колесо в 0,8 секунд і гвинт в той же 0,8 секунд.
5. Умань Це те, як відбувається зупинки піт.
Для того, щоб змінити чотири колеса близько трьох секунд, задіяні 20 осіб.
Автомобіль буквально летить до точки заміни коліс.
Тут важливо точно зупинитися в правій точці, де механіки вже готові і чекають вагони на колесах, а також чіткі дії механіки з гніздами, які повинні негайно піднімати автомобіль.
р.
7. Про нас У дробі другого, всі щітки до коліс.
У неісоні є чотири ударні повороти. Особлива людина знімає колесо, а інша людина кладе нове колесо.
Хіккуп знову
8. У Все, що залишається, щоб витягти джек і відправити машину на забіг.
Все про 2,5-3 секунд.
Запис - це час 1,923 секунд, встановлених командою Rad Bull при заміні коліс на машині Mark Webber в 2013 році.
9. Навігація Але для того, щоб швидко і плавно замінити колеса під час гонки, команди практично щодня проводять регулярні тренування.
10. Іноді година, іноді два ...
Вони просто знімають і кладуть колеса, знімають і кладуть.
673380 р.
11. Під час програми Formula Weekend в Сочі я шукав одну з навчальних сесій, проведених командою Лотоса.
12. З боку, процес виглядає трохи відрізняється від вище.
Здається, що багато музик і механіки заважають один одному.
Видалити старе колесо
13.00 р. Насправді, це не вірно. Очистити.
Механіка знімається колесо
14. Настроювання нового колеса.
9121202
15.00 р. Всі
Додано до [mergetime]1413360996[/mergetime]
16.00 р. Що таке відео?
Додано до [mergetime]1413361038[/mergetime]
І вид ззаду.
17.00 р. Головна механіка.
Він не дуже щасливий. Я буду знову навчатися.
18, останнє. Автомобіль повертається на джек, і знову осаджуючи вуг...
І так багато інших спроб.
Все для перемоги розщеплення другого забігу.
через aquatek_filips
р.