872
Магадан Інтернет
На в'їзді до Магадану встановлюється знаменита скульптура сімейства дер. Використовуються для двох артиодактил. Мама і її дитина. Вони стоять паралельно до дороги. Так Магадан люди жартують, що місто вітає вас з великими асами і бачить вас з невеликою. Пізніше хтось наполягає на третій дер. Ми встановлюємо поганий приклад, товари, сім'я неповна! Вона сказала, що це робиться, хоча з точки зору природи крок не виправданий. Чоловічий оленя – Моор. Я зробив свою роботу і пішов.
Перед експедицією до Колями я думав, що Челябінськ був суворим містом. Але коли він побачив бульдозера, розкинувшись на річці Магаданка, він сумнівав його суд. Драйвер трактора, ймовірно, вважає, що він є човном! І подивимося на поняття. Коляма - річка. Поруч із цими таборами. Таким чином, слово Коляма міцно увійшла до російського лексика і стала асоціюватися з важкою трудовою і тюрмою.
Багато тротуарів поєднуються з шестикутною плиткою. Магадан народ гордість її, віруючи, що тільки вони мають один. Саша сказав, що один раз влада розкочувала плитку з асфальтом. Так, Magadan з'явився і зажадав, що все буде повернено.
Ця пост може бути добре під назвою «Берез на вулицях Магадану». Білі ведмеді є одним з символів Північного. У Магадан часто зустрічаються на чорних парканах:
Після встановлення в готелі адміністрація дозволила нам піднятися на дах і знімати місто з висоти. Магадан виявився саме те, що ми уявляли. Невелике провінційне місто з 95,000 жителів, горбів і похмурих. Де проникають вітри Охотського моря. Де це дуже свіжі, але прохолодні:
Більшість автомобілів у Магадан є правою рукою. На мій погляд, багато водіїв не затягуються з полоімітністю. суворий край...
блаженний, змащений і розбитий символ радянського минулого:
Малюнки, як великі брати (або супергерої) слідують за містом з даху обласного театру. Чудовий «Магадан» чотири складається з partisan, м'яка, колективного землеробства і військового чоловіка. Вони були виготовлені скульптором Георгієм Лавровим, який обшукав «п’ять» на Колямі на тканинному заряді. За свою роботу він отримав дуже скромну плату: лофа хліба, 50 грам алкоголю і трохи літати.
На даху будинку затирає російський триколір і прапор міста. Золотий олен в Магадан асоціюється з переробкою герметизації та видобутку дорогоцінних металів, хвилі нагадують, що місто вважається морськими воротами Колями, а червоний колір символізує відвагу і постійне боротьбу за правосуддя.
Рекламні банери ювелірних магазинів ще раз нагадують про те, що замінюється на півночі.
35483234
Як я писав раніше, мій шостий iPhone був варений в Magadan. При підключенні до мережі гаджет повідомив, що потрібно завантажити нову прошивку зважування двох і півгабайтів. З огляду на швидкість готелю Wi-Fi, це займе 70 годин. Тому я мав стати абонентом Beeline і купити модем 3G. Він, безумовно, допоміг мені, але з якоїсь причини, офіційний сайт Apple скинув завантаження двічі.
р.
Будинок з годинником вважається одним із символів Магадану:
На пагорбах дадуть магаданський грунторальний велич:
Свята Трійця Собор з висотою 70 метрів був освячений в 2011 році Патріарх Кирилом. На ніч виглядає не менш дивний.
р.
Після відвідання покрівля ми пішли на одну з найважливіших пам'яток міста. 15-метрова маска пам'ятника Сорроу присвячена жертвам політичної репресії. Скульптор величної машини Ернст Невідомий. Імпресія є потужним! Центральна частина - особа особи, від якої ліва око сльозиться потік. Правильне око в формі вікна з брусом. Всередині пам'яті є репліка в'язниці.
Пам'ятник був відкритий в 1996 році. Він знаходиться на пагорбі, який місцеві жителі називають "Коло". Раніше з'явилася точка перевалу «Транситка». Саме звідти, що в’язниці були відправлені на різні табори Kolyma.
р.
У Магадані немає сенсу духу таборів. Тільки пам'ятник «Маска Сорроу» згадує тюрморт.
,00 гривня
Один крок від героя до в'язниці. Великий радянський вчений Сергій Павлович Корольов працював у Малдякському золоті шахти. Він звинуватив так званий саботаж. Вони катували і зламали щелепи. У 40-му він повернувся до Москви, де він знову був засуджений до імпровізації. Цього разу на вісім років.
Подібні ліхтарі карбіду висвітлювали робочі шляхи шахт:
Панорама міста:
Приватний сектор є переконливо нагадує район 9. У інших містах Росії ситуація не краще.
Так, трохи тьмяного і сірого кольору, але це свіжі. Повітря так чистий, що після Челябінська не може дихати.
Тільки CHP в місті. Працює на вугіллі, що привозиться з Кемерово області.
На тлі величезних паль вугілля жовтий трактор схожий на іграшка. Я дивлюся, якщо буде достатньо взимку.
На малюнку, якось надихнула сумна лінія від пісні: "Одно в домашніх умовах, як я не буду божевільний тут ..."
Мамонт – творчий проект Магаданського архітектора Юра Руденко. Зібрано з металобрухту, тому шкіра тварини нагадує величезний годинниковий механізм з шестернями і болтами. З дощів пам'ятник рос, але це здається, що автор бажав.
Магадан мамонт символізує час, і це, як ви знаєте, не залишає нікого.
Мамонт має досить сумні очі. Звісно, він виріс, але ніколи не знайшов маму.
Парковка пам'ятника дуже нічого. Звісно популярне місце.
Традиційно: місто очима квадрокоптера:
Чотириметрова залізна мамонтова важить шість тонн. На фоні мікроавтобусів він виглядає великим:
Хоча Магадан, але вид на море:
Упродовж 10 років життя в с. Магадан. Зеков в таких будинках:
Після екскурсії міста до моря, щоб познайомитися з кошенями. Не вдалося визначити наш супроводжуючий історик Олексій Крилов. Можливо це знаменитий привидний корабель.
Враховуючи погану погоду і холодну воду, я шейку руки з спортсменами. Вони реальні чоловіки. У майбутніх постах я розповім вам про одного з найстаріших кітерів Росії, які, незважаючи на свій вік, все ще є плавачем.
доб.4
Перегляд порту Магадан:
На заході він запустив квадрокоптер в повітря. У той час я не знаю, що ми будемо літати на вертольоті MI-8.
В резюме: Магадан є хорошим містом і не тверда праця. Тут ви можете відпочити від hustle і дихати повністю.
Але мені важко уявити, що я коли-небудь вирішив оселитися в ній. По-перше, рейси з Києва оцінюють нереальні гроші. Хоча це логічно, тому що рейс до Москви становить 7,5 годин. Основна проблема Магадану полягає в тому, що населення не планує жити тут до кінця. Тому він не оточує себе інфраструктурою, встановивши собі завдання заробітку «південного пансіонату» і кудись далі.
По-друге, інтернет дуже важко тут. Необмежена 512 к / с (близько 1 / 40 від Челябінська швидкісна Челябінська сітка) коштує тут 79 ( !!!) тис. руб. Це божевільний! Саме тому всі магаданські люди онлайн, платять за трафік.
В Інтернеті:
Джерело: dimabalakirev.livejournal.com