«Чи ви думаєте, що люди прийшли? «Що ти? й

Зрозуміло, останнє літо Я почав розмову з невідомою людиною. Парадоксально він сидів на моїй лаві (Я чекав друга і натискав насіння) і запитав: Де ви думаєте, що люди прийшли з? «Що ти?» Я пообіцяю тебе, це було! У будь-якому випадку, у нас була розмова. Я пропускаю до найцікавіших... І це до його, на мій погляд, дуже смішна теорія людського походження. Він назвав себе «Кіпером», можливо, цей чоловік був «не в собі», але на вигляд він зданий дуже впевненим, адекватним, акуратним і освіченим характером. Так теорія:

Кілька десятків мільйонів років тому, від іншої галактики сузір'я Сирія, іноземці летять в нашу сонячну систему. І як корабель, для міжзоряного подорожі, вони використовували їх рідну планету Нібриру-Фельтон. Він займав безкоштовну орбіту між Марсом та Юпітером. У сонячній системі на їх планеті відчуження були в костюмах, захищаючи себе від холодних і мікробів. У костюмах вони з'явилися на Землі.

, Україна

Я сказав, що вони були фантазійними історіями, але він розширив ідею. На Землі є численні факти, що підтримують гіпотезу космічного походження життя на Землі. Він пішов на приклади. Так, деякі племена, що мешкають в Африці, досі зберігають віру, що їхні далекі предки мешкали в сузір'ї Сіріуса і в арку приходили до Землі. Вони живуть в шавлії племен, але вони краще на астрономії, ніж сьогоднішні вчені. FACT: Я перевірила все в домашніх умовах.

Кам'яний камінь Азетек зображує чотири сонця. Один з найбільш відроджених міфів в Китаї стверджує, що сонце розело двічі на сході. Всі ці артефакти можуть бути пояснені з урахуванням траєкторії руху Землі в «великому» просторі. Добре, недосвідчена на цій темі повна, беремо те ж «Мавські племена» з календарем і скельними зображеннями космічних кораблів.

751850 р.

The Guardian:DDD сказав, що більшість європейців є нащадками планети Felton, яка була десь між Землями і Марсом. Negroes від планети Венера, тому вони мають темну шкіру. Червоношкірі люди, а також ви вгадали від Марса, а китайський жив на землі. У цей час на нашій планеті був рай на нашій планеті. Всі забіги жили в гармонії і спокою. Він сказав, що ці 4 планети (Мари, Венери, Земля та Фельтон) є символом для хрестоподібних, хрестом! Люди просто деградовані і в кінцевому підсумку забули істинне значення, загортаючи його у своїх фантастиках.
Жителі Фельтона мешкали на тисячі років, але під час змішування з мешканцями Землі, Марса і Венери вони почали ослаблювати і довготи висушують. В результаті чого виникла катастрофа. Felton вибухнув, викликаючи Марс, щоб не було атмосфери і може жити тільки на Землі.

Він пішов, щоб сказати, що Atlantis і його Atlanteans були нащадки планети Felton, який перейшов на Землю. Люди, які дегенерували після війни, породжують їх, бо вони давали їм знання. Це пояснює структуру пірамід та різні незрозумілі зображення на скелях. В цілому, ми деградуємо. Це пояснює те, що наш мозок працює на 2-4% (Я не пам'ятаю точно) з 100%. Настоянки були 100% суперлюда. Ви коли-небудь дивилися, чому наш мозок слабкий?

Він пішов, щоб сказати, що місяць був штучним супутником і був чотири з них до, але тільки один залишився після війни. На сьогоднішній день є ще склад з озброєнням, тому американці швидко згорнулися після першої посадки. Ви коли-небудь дивилися, чому місяць стикається з нами тільки однією стороною? А потім, дорогі друзі, навіть Google не дав мені відповідь на це питання. Це FACT!

683083

Ще більше дивних термінів розвитку цивілізації міститься в стінових написах на легендарному єгипетському Сфінксі, він сказав, що вкритий десятиметровим шаром піску в місті мертвих поблизу сучасних пірамід. Написи містять математичну інформацію, яка малатематика здатна дециферувати лише кілька років тому.

Математичні дані діляться на п'ять груп, що містять час від початку відліку в дні. Найвіддаленіший захід відрізняється фігурою більш ніж сім років трильйону, а початковий відлік починається з п'яти років трильйону. Припустимо, що перший, найкоротший термін відноситься до початку перебування іноземців на Землі, а чотири – до життя на планеті Нібіру – Фельтон.

До того, як він пішов, він сказав, що Фельтонії живуть серед нас, але тільки ми ніколи не побачимо їх, вони ховаються. Я запитав його: Як ми очікуємо закінчення світу? Він відповів: хвилина перед вогнем вибухнула в небі над Челябінськом, ніхто не думав, що це може статися. А з якоїсь причини не вдалося побачити метеорит заздалегідь. Він показує, що люди неспроможні до простору. Зачекайте закінчення! А тепер я впевнений, що ми можемо запобігти паданню небесних органів. Після того, як Росія сьогодні оголосила про запуск нових супутників ракетної системи попередження від противника, що, в найближчому майбутньому, також може запобігти атаку метеориту або приходу. У 2015 році в 2015 році стартує перший захисний супутник з майбутньої орбітальної сузір’ї космічної ешелонової системи попередження ракетного нападу.

Це все. Ще одна дивна людина порадувала мене читати фантастичну книгу на тему, але я природно забули назву. Я раджу йому дивитися менше ren-tv. Узагалі, його «справжливі казки» здавалося дуже цікавим для мене, і я не знайшов реальних відповідей на деякі питання. Де ви думаєте, що люди прийшли з? Де ми очікуємо закінчення світу?

20250Р. 3700Р.

Джерело: vehofunzi.livejournal.com