Гараж 1

Російський президент перетворив 62 вчора. Під час князювання В. Путіна ми дізналися про нього багато - що він любить, що він слухає, як він любить відпочивати. І сьогодні ми розповімо про найважливіше - про авто першої особи країни.

11 фото та текстове джерело

Вчора Володимир Володимирович Путін відсвяткував 62-річчю. У перший раз президент відійшов в день і, відповідно до офіційних джерел, відправився на честь Сибірської таги, від шуму міст і нескінченних справ.
Можливо, глава Росії приурочила день до прикрашеної риболовлі, катання на конях або щось інше від численних хобі. Також можливо, що Володимир Володимир Володимирович виніс час на стікер. Водіння також є однією з улюблених заходів президента. Звичайно, ми усвідомлюємо всі автомобільні вподобання голови держави:

85819734

2. ГАЗ-21
Важкий і улюблений підрозділ президентського гаража. Відомий Володимир Волга взяв участь у багатьох офіційних заходах. Він був колись керований Джорджом Бушом. Сподіваюся, що я не ламав нічого...

р.

3. У Лада Калина
«Добрий верстат, я дивився. Я не чекав її, щоб бути такими. Це тихий, досить потужний для своїх розмірів і ваги, комфортний дуже, — каже: «Калина» Володимир Володимирович. Ну, нехай не сперечатися - автомобіль хороший!

4. У I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Пуховик
Не так круто, як попередня, але, на думку президента, нічого занадто - Путін закочував на неї дуже довго. Посада, ви знаєте, обов'язки - тверді, зручні і, головне, безпечні.

190694

5. Умань Запорожець
Голова Росії має одну. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Колеги не соромляться показати.

р.

6. ПГО Буг Racer 500
Ми не думаємо, що Володимир Володимир Володимирович зберігає його в домашніх умовах. Це особливий гараж сил. Подивіться на номери.

7. VW XL1
Перший економічний президент Volkswagen оцінив особисто, у присутності Анжела Меркель. Я дуже зацікавився. Звісно, один з XL1 вже закатався в вищезгаданий гараж.

3610Р. 4200Р.

8. Спеціальні-Нива.
Як виглядає спеціальна версія «Niva Lynx», але це не дивно. Обов'язково - замовлення був іншим спеціалістом! Рибальський човен знаходиться в районі Сочі. Вони кажуть, що Володимир Володимирович іноді підкорює гори на ньому.

9. Навігація HD Лехман Тріке
Попри те, що Путін не є оберненим, щоб пропустити найближчий мотоспорт. Трицикл, якщо формально – на такому «Гарлі» президент скейтував двічі. Нічні вовки були і раді. Звичайно, ми занадто!

547268

10. HD Лехман Тріке
Повідомляємо вас двічі. Я вгадаю, що мені сподобалося.

486274р.

11. Дикий Ведмідь
Тепер нехай буде чесним: Путін може їздити будь-яким, ух, транспортним засобом. Ведмедя в там чи щось. І не потрібно нічого приховати - вони будуть виписувати фото, щоб

Всі