Автомобільний акустичний будинок

Вступ:
Весь тиждень. Що робити? У домашніх умовах знайдено 2 нездійснених стовпчиків DLS m1269. Було прийнято рішення перетворити їх в домашню акустику. Я довго думав про те, як зробити грамотний розрахунок корпусу, дотримуватися обсягу і необхідних пропорцій. Після довгої зустрічі з другом "audiophile", було прийнято рішення, що стовпчики на 2500 рублів, як і не танці, можуть тільки звук 2500 рублів і потрібно зробити їх максимально красивими. Основою тіла було взято сімшарову фанери. Побудуйте коробку на шурупах і вставте її шпоном. 3 анаризований в ОБІ, приємно здивував, що зрізається за розміром безкоштовно! Припустимо все, що потрібно: шурупи, дрилі для деревини, коронки, клею для деревини, щітки і фарби-лаку.
36 зображень + текст.

1,1 км Все, що вам потрібно, зрізаний в розмір фанери і пиво для прискорення процесу.

2. Додаткове обладнання: лінійка і олівець.

доб.2

3. У Картон з отвором під динаміком включено.

4. У Асамблея справи є захоплюючим процесом, на фото майже готовий ящик.

5. Умань Ми використовуємо картон для позначення овальні.

6. Жнівень Середина переднього стовпчика.

7. Про нас З овалом.

8. У Ми свердлимо з найсвіжим свердлом по периметру отвору.

9. Навігація Більше і більше отворів.

10. Робимо буріння. Руки для гоління.

р.

11. Ми беремо щелепу і починаємо пити оваль.

12. Отвор готовий!

13.00 р. Увімкніть коробку над і відмітайте цент на виході отвір.

14. Пробурюємо отвір з коронкою.

15.00 р. Два ящики майже готові.

16.00 р. У процесі не забудьте їсти і писати. З моменту виснаження процесу неможливо допускати зневоднення і втрати міцності.

8488818р.

17.00 р. Не забудьте зробити "патай", щоб капелюхи болтів були рум'яні з тілом.

18 років Ми йдемо на ринок і купуємо натуральні шпони. У моєму випадку, це ринок Москвицького, вибір не великий, тому ми купуємо те, що ми маємо.

19.00 р. Він, наш шпон. Вартість близько 200 рублів метра, ширина 20 сантиметрів. Я пров'язав на 180 рублів. Текстура венера (будь ласка). Для замовлення супер патокосу через Інтернет, вибір набагато краще

20. Засіб для заклеювання: гострий ніж, лінійка, клей для деревини, щітки і ножиць.

21. Покладіть клей на коробку.

22. Подрібнити її пензлем і покласти на шпон. Рука розгладжування.

23. фанери.

24. Займіть те, що важко і натисніть, бажано протягом 20-30 хвилин.

25. Зніміть навантаження і починайте вирівняти краю. УВАГА! Шпон повинен бути приклеєний ляпом.

26. На краю протягуємо гострі ножі, можна спочатку промивати руками.

27. Далі з грубою шкірою (Я використовував 80) відшліфуємо край.

28. Одна коробка, за інтересами, покрита лаком. Не щасливий результат! Я почервоний. Є 2 коробки на малюнку, один незрівняний і інший, ви отримаєте його.

до

29. Просвердлити отвори під динаміком кріплень.

30. Свердла в дії.

31. Ми кладемо на динаміки, в комплекті були шайби!

32. Нарізаємо шурупами.

33. Дядько! Це незрівняний стовпчик.

34. Два разом, захотіли використовувати стандартні чохли, але ні! Я червоний:

р.

35. Висока висота.

36.00 Р Дякуємо всім за прослуховування. Я щасливий з результатом.