1130
Автомобільний акустичний будинок
Вступ:
Весь тиждень. Що робити? У домашніх умовах знайдено 2 нездійснених стовпчиків DLS m1269. Було прийнято рішення перетворити їх в домашню акустику. Я довго думав про те, як зробити грамотний розрахунок корпусу, дотримуватися обсягу і необхідних пропорцій. Після довгої зустрічі з другом "audiophile", було прийнято рішення, що стовпчики на 2500 рублів, як і не танці, можуть тільки звук 2500 рублів і потрібно зробити їх максимально красивими. Основою тіла було взято сімшарову фанери. Побудуйте коробку на шурупах і вставте її шпоном. 3 анаризований в ОБІ, приємно здивував, що зрізається за розміром безкоштовно! Припустимо все, що потрібно: шурупи, дрилі для деревини, коронки, клею для деревини, щітки і фарби-лаку.
36 зображень + текст.
1,1 км Все, що вам потрібно, зрізаний в розмір фанери і пиво для прискорення процесу.
2. Додаткове обладнання: лінійка і олівець.
доб.2
3. У Картон з отвором під динаміком включено.
4. У Асамблея справи є захоплюючим процесом, на фото майже готовий ящик.
5. Умань Ми використовуємо картон для позначення овальні.
6. Жнівень Середина переднього стовпчика.
7. Про нас З овалом.
8. У Ми свердлимо з найсвіжим свердлом по периметру отвору.
9. Навігація Більше і більше отворів.
10. Робимо буріння. Руки для гоління.
р.
11. Ми беремо щелепу і починаємо пити оваль.
12. Отвор готовий!
13.00 р. Увімкніть коробку над і відмітайте цент на виході отвір.
14. Пробурюємо отвір з коронкою.
15.00 р. Два ящики майже готові.
16.00 р. У процесі не забудьте їсти і писати. З моменту виснаження процесу неможливо допускати зневоднення і втрати міцності.
8488818р.
17.00 р. Не забудьте зробити "патай", щоб капелюхи болтів були рум'яні з тілом.
18 років Ми йдемо на ринок і купуємо натуральні шпони. У моєму випадку, це ринок Москвицького, вибір не великий, тому ми купуємо те, що ми маємо.
19.00 р. Він, наш шпон. Вартість близько 200 рублів метра, ширина 20 сантиметрів. Я пров'язав на 180 рублів. Текстура венера (будь ласка). Для замовлення супер патокосу через Інтернет, вибір набагато краще
20. Засіб для заклеювання: гострий ніж, лінійка, клей для деревини, щітки і ножиць.
21. Покладіть клей на коробку.
22. Подрібнити її пензлем і покласти на шпон. Рука розгладжування.
23. фанери.
24. Займіть те, що важко і натисніть, бажано протягом 20-30 хвилин.
25. Зніміть навантаження і починайте вирівняти краю. УВАГА! Шпон повинен бути приклеєний ляпом.
26. На краю протягуємо гострі ножі, можна спочатку промивати руками.
27. Далі з грубою шкірою (Я використовував 80) відшліфуємо край.
28. Одна коробка, за інтересами, покрита лаком. Не щасливий результат! Я почервоний. Є 2 коробки на малюнку, один незрівняний і інший, ви отримаєте його.
до
29. Просвердлити отвори під динаміком кріплень.
30. Свердла в дії.
31. Ми кладемо на динаміки, в комплекті були шайби!
32. Нарізаємо шурупами.
33. Дядько! Це незрівняний стовпчик.
34. Два разом, захотіли використовувати стандартні чохли, але ні! Я червоний:
р.
35. Висока висота.
36.00 Р Дякуємо всім за прослуховування. Я щасливий з результатом.
Весь тиждень. Що робити? У домашніх умовах знайдено 2 нездійснених стовпчиків DLS m1269. Було прийнято рішення перетворити їх в домашню акустику. Я довго думав про те, як зробити грамотний розрахунок корпусу, дотримуватися обсягу і необхідних пропорцій. Після довгої зустрічі з другом "audiophile", було прийнято рішення, що стовпчики на 2500 рублів, як і не танці, можуть тільки звук 2500 рублів і потрібно зробити їх максимально красивими. Основою тіла було взято сімшарову фанери. Побудуйте коробку на шурупах і вставте її шпоном. 3 анаризований в ОБІ, приємно здивував, що зрізається за розміром безкоштовно! Припустимо все, що потрібно: шурупи, дрилі для деревини, коронки, клею для деревини, щітки і фарби-лаку.
36 зображень + текст.
1,1 км Все, що вам потрібно, зрізаний в розмір фанери і пиво для прискорення процесу.
2. Додаткове обладнання: лінійка і олівець.
доб.2
3. У Картон з отвором під динаміком включено.
4. У Асамблея справи є захоплюючим процесом, на фото майже готовий ящик.
5. Умань Ми використовуємо картон для позначення овальні.
6. Жнівень Середина переднього стовпчика.
7. Про нас З овалом.
8. У Ми свердлимо з найсвіжим свердлом по периметру отвору.
9. Навігація Більше і більше отворів.
10. Робимо буріння. Руки для гоління.
р.
11. Ми беремо щелепу і починаємо пити оваль.
12. Отвор готовий!
13.00 р. Увімкніть коробку над і відмітайте цент на виході отвір.
14. Пробурюємо отвір з коронкою.
15.00 р. Два ящики майже готові.
16.00 р. У процесі не забудьте їсти і писати. З моменту виснаження процесу неможливо допускати зневоднення і втрати міцності.
8488818р.
17.00 р. Не забудьте зробити "патай", щоб капелюхи болтів були рум'яні з тілом.
18 років Ми йдемо на ринок і купуємо натуральні шпони. У моєму випадку, це ринок Москвицького, вибір не великий, тому ми купуємо те, що ми маємо.
19.00 р. Він, наш шпон. Вартість близько 200 рублів метра, ширина 20 сантиметрів. Я пров'язав на 180 рублів. Текстура венера (будь ласка). Для замовлення супер патокосу через Інтернет, вибір набагато краще
20. Засіб для заклеювання: гострий ніж, лінійка, клей для деревини, щітки і ножиць.
21. Покладіть клей на коробку.
22. Подрібнити її пензлем і покласти на шпон. Рука розгладжування.
23. фанери.
24. Займіть те, що важко і натисніть, бажано протягом 20-30 хвилин.
25. Зніміть навантаження і починайте вирівняти краю. УВАГА! Шпон повинен бути приклеєний ляпом.
26. На краю протягуємо гострі ножі, можна спочатку промивати руками.
27. Далі з грубою шкірою (Я використовував 80) відшліфуємо край.
28. Одна коробка, за інтересами, покрита лаком. Не щасливий результат! Я почервоний. Є 2 коробки на малюнку, один незрівняний і інший, ви отримаєте його.
до
29. Просвердлити отвори під динаміком кріплень.
30. Свердла в дії.
31. Ми кладемо на динаміки, в комплекті були шайби!
32. Нарізаємо шурупами.
33. Дядько! Це незрівняний стовпчик.
34. Два разом, захотіли використовувати стандартні чохли, але ні! Я червоний:
р.
35. Висока висота.
36.00 Р Дякуємо всім за прослуховування. Я щасливий з результатом.