Неймовірний абісзин

Моя дружина і я отримав цю кішку випадково, вже у віці одного. Його власник, який оплачував гідну суму кошеня, вирішив переїхати на постійне проживання в Німеччині, і для того, щоб не дзвонити з твариною (транспорт, документи тощо) вирішив залишити кота в Росії. І шукайте нових власників. Ось ми.

Я довго хотів кішка додому. Дружина також кішка з досвідом, але в сімейній раді ідея кота в будинку багаторазово не вдалося. Абизинський хлопець захопив свою душу, коли він побачив її вперше і його Було настільки мило, що сімейна рада перейшла в ліс і кішка до перевізника.

Я повинен сказати, що я ніколи не бачив так багато котів. Кожна ніч, кожну ніч, цей монстр потрапляє на одну з нас. Це страшна слинація ()

Всі права, достатньо тексту, ми отримуємо деякі фотографії!

Перше, що я бачив, коли я прокинувся. кішка повністю і хоче харчуватися. Що означає, що вони не дадуть мені сон. Що? Шість годину ранку? Що б?

Пилки! Пилки, як ви можете бачити на попередньому фото, є все.

Як вуха =

Підземний прізвик Лева – ковбасний сир. Для кольору і довжини )

Він любить сходження. До сих пір є тільки одне місце в квартирі, де кот не був. І це майже під стелю.

Парашут

Самі коти дуже гнучкі істоти, але це, здається, розбиття всіх записів. Сплячий з лапою - як нічого робити! Це зручно!

Трохи еротичний.

Це екстремальний. Наклейка в телевізор =

Що це, злий! )

7629781

Також:
bashny.net/admin/2013/07/08/vo-chto-obhoditsya-oformlenie-pereplanirovki-kvartiry.html