Американський Автопоказ на 21-му Волзі

Я мав неймовірний досвід життя. У Нью-Йоркі я пішов на легендарну радянську 21-у Волгу. Я розповім, як це було.

97 фото через samsebeskazal

На одному з автопоказів у Брукліні я зустрів Dima - власник рідкісних навіть російськими стандартами GAZ-21V першого ряду. Він живе не далеко від мене, і запросив багато разів піти з ним до одного з багатьох автопоказів біля Нью-Йорка. Не пропрацював весь час, але це зробив. Зателефонуйте і влаштуйте зустріч наступного ранку.

2. На 9:00 ранку він забирає мене в будинку і ми прямуємо до Острів Норн. Похід до 21-ї Волги – це подія сама. Водіння на Волзі на американських дорогах є подвійною подією. Залишившись на шосе, ми приєднуємось до рідкого ранкового потоку і впевнено літаємо вперед, висивши трохи на грубості дороги. Іноді я спробую носити сидінь ремінь, але без успіху. Люди перезапуску, п'ятниці. З вікон простягають руки великим пальцем вгору. Я не впевнений, що більшість з них розуміють, що вони говорять. Це більше захоплення для красивого старовинного руху автомобіля на шосе. Волга Dima зберігає і просуває його тільки на вихідних і тільки на виставках. Решта часу в підземному гаражі.

Прибуття на сцені. Автопоказ відбувається на кампусі коледжу, який протягом одного дня став місцем, де зібралися старі автовласники з усього Нью-Йорка і його оточення. Схожі події відбуваються в різних місцях практично в кожному вихідні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Є, як це, з рецензуванням та призами для конкурсантів (кубок) та глядачів (для них приз був 1984 рік Корвєт). Є набагато більш серйозний, де буде прийматися кожен автомобіль. Участь в цьому шоу вартість 20 доларів на автомобіль. Вони дають майже всі, що викликали деяку дивність у виставці.

3. У Відправляємо нас на автостоянку. Неподалік автостоянки, але ще не старий Mercedes. Чому він прийшов тут незрозуміло. Сім'я Дмитра починає готувати Волгу, і я все одно шукаю. Я купив чашку кави, але я не можу пити його. Starbucks - кавовий рай. Я прокинув на дорогу половину.

4. У Наближаються перші кальмари. Головне питання для тих, хто говорить про російську мову: як вона вийшла тут? Головне питання для тих, хто говорить англійську і зрозуміти, що це російська машина: що таке американський? Відповіді: в контейнері і не з будь-яких особливостей. Далі починається бесіда і ентузіазмологічно починає розповідати про історію автомобіля і радянської автомобільної промисловості. Дискусування теми копіювання на виставці дуже зручно. Ви завжди можете піти і подивитися, як подібний елемент Волги до джерела натхнення. У серії американських автомобілів відразу зрозуміло, що Волга є іноземною істотою. Про поширеність стилю, це помітно вже і вище її американських аналогів. Будь-який фахівець в Американській автомобільній промисловості негайно розуміє, що це не американський автомобіль.

5. Умань Діма заповнює анкету учасника. Ось автомобільні дані. Після того, як суддя змусить своїх оцінок.

6. Жнівень Тим часом нові експоненти прийдуть до виставки.

7. Про нас Натюрморт. Детальніше про цей час.

8. У На деякий момент атема починає грати і кожен замерзає як один і перетворюється на стадію.

9. Навігація

10. Учасники продовжують прибути.

520968

11. Тут суддя.

12. Виявилося, що Діма не заповнила все, так що у нього є

Коротка історія цього автомобіля ГАЗ-М21В "Волга", 1957 реліз. (повною можна ознайомитися на сайті авто volga21.com).

З жовтня 1957 року ця машина завжди була в тій же руках, на честь заслуженого працівника оборонного підприємства з Москви. Електросталь, Московська обл. У травні 2007 року автомобіль був придбаний Дмитром, відомим спеціалістом Санкт-Петербурга на Волзі, від сина першого власника. Навесні 2008 року розпочалася реставраційна робота. Повільно, автомобіль був демонтований і дефектний. Паралельно придбано 2 донори (машини не для відновлення, але як джерела деталей) в 1958 році для завершення. Влітку 2009 року завершено роботи кузова. Картина виконана в 2010 році. Бренд фарби - глазур. Баса-лак. Колір оригінальний, «Бірза». Використовується двоколірна колірна гамма, другий колір «Молоко». У 2010 році був проведений капітальний ремонт двигуна. Двигун повністю переросла, змінилися хаби камшафту, сам камшафт був встановлений новий, витік колінчастого валу, поршня група компанії PON Kostroma для двигунів UMZ. Відновлено оригінальну голову пускового блоку. Насправді, все, що можна знайти нове, було ретельно відновлено. Увага було сплачено кожному горіху, оригінальні кріплення, зібрані з 3-4 донорських машин. Всі використовувані частини оцинковані і 100% автентичні. 28 квітня 2013 року автомобіль був повністю зібраний для того, щоб зробити свій перший вихід і взяти участь в урочистому сезоні Санкт-Петербурга Авто-Ретро Клубу. Наприкінці вересня 2013 року автомобіль залишивй Санкт-Петербург для Котки, Фінляндія, який буде завантажений в контейнер для відправлення в Америку. 16 листопада 2013 року автомобіль прибув надійно в порту Нью-Джерсі, пройшов американські звичаї, починав легко і поїхав додому в Бруклін.

13.00 р. За даними Dima, в Америці та Канаді, близько 25 копій ГАЗ-М21. Тільки 3 з них відносяться до першої серії, відомий як зірка. Чотири американські ткацькі палички під час хурганської пісочниці в 2012 році, включаючи попередній чорний димітрі в 1962 році. Він отримав страхову компанію, яка продала її на аукціоні. Придбаний мешканцем Індіани, який вже володіє кількома російськими автомобілями і купив Волгу для відновлення.

р.

Багато американців, коли вони дізналися, що автомобіль з Росії, диво: вони роблять такі красиві автомобілі там? Ми думали, що російські автомобілі були такими тракторами. Хтось запитує, чому кермовий круг зліва? Ви збираєте протилежний спосіб. Про Росію значно менше Америки в Росії. У той же час, ні сам автомобіль, ні країна його походження причина будь-якої негативності.

14. На Волзі встановлюються індивідуальні номери Нью-Йорка та оригінальні радянські, московські серії YuGE. Закон не забороняє. Головне для читання місцевих жителів. На нижньому правому праві є автографія Волги Джей Лено. Якщо ви не знаєте, це відомий американський телеведучий (докладає The Tonight Show протягом багатьох років), який збирає старих автомобілів і мотоциклів. У своїй колекції 21-й Волга 1966 р.

15.00 р. Виставка не є найкращим місцем для фотографів. Тут є багато людей і завжди хтось на малюнку. Крім того, всі автомобілі з відкритими витяжками і видаліть їх зазвичай не вийде.

16. Призи. У кожній категорії є три місця (автомобіль Волга), приз за кращий автомобіль виставки та спеціальний президентський приз.

Походимо на прогулянку. Я повинен сказати, що для неспеціаліста це заняття досить нудно. Після півгодини, вона починає розмахатися в очах від великої кількості однакових автомобілів, і ви втомилися шукати однаково в 10 варіантах. Тут необхідно подивитися цікаві деталі, а для цього потрібно добре розбиратися в американських автомобілях. Я знаю щось про них, але я не можу розраховувати себе як фахівця. Хочу сказати величезне спасибі Диму, який дав екскурсію цікавих автомобілів і показав вам цікаві деталі і технічні рішення.

17.00 р. Вакуумний вентилятор на моделі Chrysler 66, 1930.

Габаритний зображення

18 років Перед подачею повітряної щітки, автомобілі були прикрашені злегка різними способами. Наприклад, таке скло.

19.00 р. Лівий Додж Брати D8, 1938. Право Плимут P1, 1936.

20. Якщо ви не бачили логотипу Dodge Brothers. У 1920 р. брати Додж загинув раптово (один з пневмонії, а другий з цирозу), а через 8 років компанія була придбана Chrysler.

21. Чарівна форма задньої частини американських автомобілів 30-х років.

533194

22. Ручка на вітрове скло. Це вентиляційна система кабіни.

23. Всі машини цієї епоху намагаються бути ромашками. Хтось менший.

24. Більше.

25. Найцікавіше, щоб подивитися на різні оригінальні деталі та аксесуари. Набір інструментів у стовбурі братів Доджа D8, 1938.

26. Я не знаю, що це називається - контактні пластини, що йдуть від котушки до свічки, замість високовольтних проводів. Модель Форд А, 1928.

27. Packard Packard One-Twenty, 1936

28. Окрема кришка багажника для запасного колеса. Найхолодніше, коли є оригінальний новий запас з приклейкою в багажнику.

29. Цікава деталь - шкіряний куточок на кришці капюшона, щоб не подряпинити ліпнину.

30. Оригінальні інструменти всередині вантажного колеса Volkswagen Beettle. Я не дивився рік.

31. Всередині приємно плетені полиці і ваза з квітами.

32. Ягуар XK 120 SE 1954 з 3.8-літровим двигуном.

р.

33. Автомобіль знаходиться в оригінальному стані. Це більш дорогі, ніж відновлені.

34. 1948 Dodge Deluxe Sedan з великою кількістю цікавих деталей

35. Сонце візор.

, Україна

36.00 Р Перед вітерцем є пристрій, який називається Traffic Light Finder. Так як в'язниця покривається не тільки сонцем, але і дорожніми світильниками, то такі речі кладуть в автомобілі. Це призма, яка показує світло трафіку.

47,400268

37. A 1955 Ford Crown Victoria з лотком від ресторану Drive-In.

38. Неймовірна рожева лляна прем'єра, 1956.

39.00 р. З комплекту заводського кондиціонера, системи змащення, датчик світла, дзеркал заднього огляду поєднуються з фарами, електричними сидіннями, ременями для сидіння.

, Україна

40. Дзеркало світла, як на поліцейських автомобілях. Оперує ручку в салоні.

41. Прозорі системи кондиціонування повітря. Він був встановлений в багажнику, а холодне повітря надійшло в кабіну з отворів на даху.

42. Автомобіль є роком старшим, ніж Волга, і чим відрізняється стиль і обладнання? Однак порівнювати радянську і американську автоіндустрію в принципі не вірно. Різні політичні системи, різні економічні моделі і абсолютно різні рівні розвитку суспільства. Це машини з різних планет.

43. Чорний пристрій зліва від рульового колеса є оптичним датчиком світла, який переключився далеко, коли автомобіль з фарами на дорозі.

44. Леверс.

45. Красивий. Який багажник!

46. Американський непорозуміння називається Crosley Super Station Wagon, 1950 реліз, з чотирициліндровим двигуном потужністю 724 cc. Також були двоциліндрові версії.

47. Chevrolet Corvette (C1), 1958 в оригінальному стані. Тіло виготовлено з склопластику, тому фарба була покрита вебом протягом часу.

48. Інтер'єр салону.

49. Buick Super Sedan, 1950, з бічною витяжкою. І він відкриває в обох напрямках.

50.00 р. Рат стрижень.

51. Автомобіль, зібраний з деталей, знайдених в машинному відвалі. Або стилізований як це.

52. У 1968 р. Понтіак Гран-прі, який зірвав у Мартіні Скрсесі. Документ з кіностудії підтверджує цей факт. Понтіак був в тому місці, де бандери їздили в машині і чують дивні звуки з багажника. Потім виходить, що там перемістили «корпс». Я думаю, що в якому стартує кіно.

316

53. В цьому автомобілі є тіло. Ліцензійна тарілка "Хто хлопець".

54. Рідкий семимісний Oldsmobile Ninety-Eight 1966, введений в експлуатацію траурний будинок від Філадельфії. Oldsmobile не є найпопулярнішим брендом для лімузинів, тому близько 30 таких автомобілів були виготовлені. Під час роботи з відмерзання автомобіль був пофарбований чорним. Другий власник, який був начальником Пенсильванської пожежної бригади, вирішив пофарбувати його червоним. Звісно використовується однакова фарба, яка пішла на вогнезахисні машини. Поточний власник вирішив не змінити нічого і поставити машину. Завдяки величезному внутрішньому об'єму кабіни автомобіль має два кондиціонери. Один в багажнику. 49 000 км.

55. А 1936 Chevrolet вантажівка.

56.00 Р У третьому сезоні серії «Бордвальк Імперія». Якщо так, то в моїй пошті про Ford T, яку я ілюстрував фотографії автомобілів з набору. Тут можна детально розглянути і буде вражати, наскільки важко було керувати з точки зору сучасного водія.

57. Американська краса. Імператор 1955 р. З 1955 по 1975 рік Імперіал був окремим брендом компанії Chrysler Corporation. Автор дизайну автомобіля був Віргіл Екснер, який розробив «фінансовий стиль» і зробив їх основним елементом екстер'єру автомобіля.

58. Фіни все одно виглядають ледь помітно, але на наступні 1956 року стануть основними елементами дизайну американських автомобілів.

59.00 Р Автомобіль багатий цікавими деталями. Висувні дверні ручки.

Р

60 хв Оригінальна панель з дуже скромним автоматичним важіль передачі. В якості стандартних, кермових і гальмових, електричних скляних, сидінь і дзеркал, безпровідних шин і трьох світильників (!). У варіанті можна встановити кондиціонер, радіо "Електротух Автоматичний" з кнопками для перемикання підлоги (вони видно зліва від тумб) і додатковими динаміками на задньому плані. І знову це все в 1955 році.

р.

61. Мідь труби і кондиціонер компресор.

Р

62. Я подзвонив Імператору найкрасивіший і гармонійний автомобіль виставки. Але це мій смак.

63. Зберігати фінське королівство.

9813668

64. І фари брів.

р.

65. Тоді я зрозумів, що я втратив концентрацію і припинив заперечення деталей.

66.00 Р Занадто багато речей.

67. Занадто багато.

68. Баск шайби у вигляді мішка і скляної баночки з змащенням

69.00 Р Oldsmobile Super 88 Holiday пара, 1958 Для великої кількості блискучих деталей автомобіль був викликаний людьми Хромобіл. Відкрита витяжка не дозволяє нормально знімати автомобіль.

70.00 Р Багато автомобілів можна подивитися на години.

86578216

71.

72. Деякі Понтіак з коробкою.

73. Мінімаліст (зразок фону попередніх моделей) дизайн панелі Lincoln Continental 1966. Це майже той самий автомобіль, як перший матрик, тільки рік молодший. Так як американці все оновлюються один раз на рік, вони виглядають практично однаково, але всередині абсолютно різні.

74.00 р. Іноді виникають смішні приклади. Чому принести на виставку Меркурій Кугар XR7, 1994? Навіть якщо він 11,000 км.

75.00 р. Потім з'явилися ряди масляних машин.

р.

76.00 р. Хот-родов.

р.

77. Я не знаю, що на дисплеї.

78.00 Р Після чого окрема група стояв людей, якби з каркасів серії «Сопранос». Цигари, комбінезони та золоті ланцюги. Вони були італійсько-американські з Брукліна, Острів Норн і сусідніх Нью-Джерсі.

, Україна

79. Вони мали один автомобіль. Cadillac, Cadillac і Cadillac знову. Немає компромісів.

80. Я ніколи не бачив стільки Cadillacs в моєму житті.

81. Ці люди не нагадують італійців з Європи, але герої фільмів і серіалів про мафію дуже схожі.

82. Дивитися, але не доторкнутися до мене Cadillac. Я не хочу доторкнутися.

1990Р. 2199Р.

83. Вони хочуть показати нам щось знизу. Навіть встановлено спеціальне дзеркало.

84. Плимут Барракуда, 1970.

85. "День з магазину." Перевірки, рахунки-фактури, теги, пластикові стрічки і все це.

86. Багато автомобілів мали меншу копію під кришкою.

87. Розпочалася нагорода переможців. Вони почали називати свої імена і закликати до будівництва.

88. На зв'язку з нашим Волгом.

89.

90.00 Р Волга на тлі американських автомобілів.

737168

91. Всі пішли на подіум і виставка була пустою. остаточно можливо, щоб стріляти нормально.

92. Нагороди переможців.

93. Вольга отримала спеціальний президентський кубок – другий найпрестижніший приз виставки. Я!

94. Діма і чашка.

95. Додаток і всі.

96. Я привітав Діма і Марина на добре збереженій нагороді.

97.00 Р Остання картина з цієї поїздки. Волга на фоні Верразано-вузького місту, який був відкритий у 1964 році.
й
Всі права.

р.