Подушка, яка дійсно корисно сидіти на

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На відміну від багатьох вже трекерів активності користувачів, це трекер неактивності, або, ми можемо сказати, представник нового класу пристроїв smartass.

Всередині подушки розташовані 6 датчиків товщиною всього 1 мм, результат п'яти років розвитку групою китайських інженерів. Вони стверджують, що він захоплює дихання, пульс, стресові рівні (сорті, не пояснюються – як) і сидячи позиція більш точно і ефективно, ніж будь-який інший пристрій на ринку.

Датчики "Дарма" медично точні

Еволюція друкованої плати "Дарма"

У поєднанні з мобільними (iOS, Android) і настільними додатками подушка не дозволяє власникам плавати жиром: після вивчення звички користувача, Дарма Консультування правильної постави:

Випрямити назад.

Нагадуємо мене, коли достатку:

Чи ти сидиш на моїй сумці?

рекомендує розтягувати вправи:

Якщо санкції не працюють, спробуйте дати йому ліктя під дихання.

Дарма названа Бодхідгармою, патриархом Буддизмом та винахідником Зені та медитації. Ідея полягає в об'єднанні мудрості та малорухливого способу життя. Наприклад, якщо вона фіксує стрес, вона порадить дихальні вправи:

Час медитувати трохи.

Збір коштів ще триває, але вже було зібрано три рази більше, ніж зазначена сума $ 40 тис. За розкладом проекту Дарма перейде в масове виробництво в травні наступного року, і перші покупці отримають їх у червні. Ціна 199 грн дуже цікава пропозиція в асортименті гаджетів для фітнесу - вона не показує часу, але знає більше про здоров'я.

Час роботи подушки - місяць від одного заряду. Найкрасивіше про це, можливо, є те, що якщо акумулятор сидить в iPhone, він перетвориться в цеглу зі скляною поверхнею. А якщо акумулятор сидить в "Дармі" - він все ще залишиться подушкою! Дарма сумісна з Apple Healthkit.

Для тих, хто не готовий чекати до червня, є ще кілька пристроїв в цьому жанрі:

• Lumoback (розраховані гроші через Kickstarter)
  • Lumolift (друге покоління пристроїв Lumo)
  • Майстер Осанкі (російський пристрій)
Я закінчив новину і хотів би отримати і пройтися. Звісно, я повернувся назад, але імпульс підрахував. Хороша подушка!

Джерело: habrahabr.ru/company/madrobots/blog/238967/